Müge Tan

Müge Tan

Müge Tan Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Müge Tan Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Müge Tan
Müge Tan İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Müge Tan Kelimesinin Anlamı?
Müge Tan Ne Demek?
Müge Tan Ne Demektir?
Müge Tan Analizi?
Müge Tan
Müge Tan Anlamı Nedir?
Müge Tan Ne Demektir?
Müge Tan Açıklaması Nedir?
Müge Tan Cevabı Nedir?
Müge Tan Kelimesinin Anlamı?
Müge Tan Kelimesinin Anlamı Nedir?
Müge Tan Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Müge Tan Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Müge Tan (d. 14 Ekim 1991, İstanbul), Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncudur.

Hayatı

Müge Tan 14 Ekim 1991 tarihinde İstanbul da doğdu. İlk ve ortaöğrenim eğitimini İstanbul’da tamamladı. Üniversite eğitimine Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde tamamladı. Müge Tan, oyunculuk hayatına 1998 senesinde Star TV de yayınlanan "Mercan Kolye" isimli dizide Canan karakteri ile başladı. Sonrasında birçok dizi, sinema filmi ve tiyatroda rol aldı. 2011 senesinde TRT-1 de yayınlanan dizisinde rol almaktadır.[1][2]

Filmografi

Sinema ve Televizyon[3][4][5][6][7]
Yıl Başlık Rolü Notlar
1998 Canan Dizi Star TV

(Başrol Oyuncusu)

1999 Küçük Besleme Ayşe Dizi

Star TV

2001 Üvey Baba Aliş Dizi

Star TV

2000 Elif Başrol Oyuncusu TRT-1
2005 Büyük Buluşma 5. Sezon (Zeynep)
2008 Adab-ı Muaşeret Banu Sinema

Başrol Oyuncusu

2010 Ezgi Dizi

Başrol Oyuncusu TRT-1

2011 Ezgi Başrol Oyuncusu TRT-1
Tiyatrolar
Yıl Başlık Rolü Notlar
2018 Chanel Tiyatro: İkinci Kat Tiyatrosu

(Başrol Oyuncusu)

2018 Ahududu Müşfike (Başrol Oyuncusu)
2018

Kaynakça

Dış bağlantılar