Miraç Eronat

Miraç Eronat

Miraç Eronat Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Miraç Eronat Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Miraç Eronat
Miraç Eronat İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Miraç Eronat Kelimesinin Anlamı?
Miraç Eronat Ne Demek?
Miraç Eronat Ne Demektir?
Miraç Eronat Analizi?
Miraç Eronat
Miraç Eronat Anlamı Nedir?
Miraç Eronat Ne Demektir?
Miraç Eronat Açıklaması Nedir?
Miraç Eronat Cevabı Nedir?
Miraç Eronat Kelimesinin Anlamı?
Miraç Eronat Kelimesinin Anlamı Nedir?
Miraç Eronat Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Miraç Eronat Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Miraç Eronat (d. 28 Eylül 1970, Ankara), Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır.[1]

Kariyeri

Devlet Tiyatroları sanatçısı olan Miraç Eronat, kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Eronat'ın kardeşidir. Daha önce Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda görev yapıp, ardından Ankara Devlet Tiyatrosu'na geçmiş bulunan sanatçı, ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almakta, seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

Rol aldığı bazı oyunlar

Filmografisi

  • Kızılelma-2014-Adalet Kırımlı
  • Parmaklıklar Ardında-2010
  • Hicran Yarası-2009
  • -2008
  • Dicle - 2007
  • Sessiz Gemiler - 2007
  • - 2006
  • Azap Yolu - 2006
  • Küçük Hanımefendi - 2006
  • Kaleiçi - 2005
  • Rüzgarlı Bahçe - 2005
  • Ablam Böyle İstedi - 2004
  • Ayışığı Neredesin - 2004
  • Aşk Buraya Uğramıyor - 2004
  • İtiraf - 2001
  • Üzgünüm Leyla - 2000

Ödülleri

Kaynakça

  1. ^ "Miraç Eronat". www.sinematurk.com. 6 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2021. 

Dış bağlantılar