Meltem Ören

Meltem Ören

Meltem Ören Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Meltem Ören Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Meltem Ören
Meltem Ören İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Meltem Ören Kelimesinin Anlamı?
Meltem Ören Ne Demek?
Meltem Ören Ne Demektir?
Meltem Ören Analizi?
Meltem Ören
Meltem Ören Anlamı Nedir?
Meltem Ören Ne Demektir?
Meltem Ören Açıklaması Nedir?
Meltem Ören Cevabı Nedir?
Meltem Ören Kelimesinin Anlamı?
Meltem Ören Kelimesinin Anlamı Nedir?
Meltem Ören Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Meltem Ören Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Meltem Ören (d. 18 Şubat 1974, İstanbul)[1], Türk oyuncu, sunucu ve eski model.

Biyografi

18 Şubat 1974 yılında İstanbul'da doğdu.[1] Güner Ümit'in sunduğu Turnike adlı yarışma programında hosteslik yaparak yıldızı parlamıştır.[2]

Daha sonra bir süre modellik yaptıktan sonra Tv dizilerinde yer almıştır. Özellikle Erguvan Yılları ve Can Ayşecik dizilerinde rol alarak ekranlarda yer aldı.

Özel kanallarda magazin programı sunuculuğu da yapmıştır.[3]

Filmografi

  • 2002 - Aşkları Ege'de Kaldı - Lena [1]
  • 1999 - Can Ayşecik - Cemile
  • 1998 - Hain Geceler - Arzu [1]
  • 1997 - Kıskaç [1]
  • 1997 - Gecenin Çığlıkları [1]

Kaynakça

  1. ^ a b c d e f g h "Meltem Ören". Türk Sineması Araştırmaları. Erişim tarihi: 7 Şubat 2015. 
  2. ^ "Türk televizyonlarında olaylı hosteslik". Sabah. 26 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2015. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 7 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Şubat 2015. 

Dış bağlantılar