Melis Mutluç

Melis Mutluç

Melis Mutluç Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Melis Mutluç Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Melis Mutluç
Melis Mutluç İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Melis Mutluç Kelimesinin Anlamı?
Melis Mutluç Ne Demek?
Melis Mutluç Ne Demektir?
Melis Mutluç Analizi?
Melis Mutluç
Melis Mutluç Anlamı Nedir?
Melis Mutluç Ne Demektir?
Melis Mutluç Açıklaması Nedir?
Melis Mutluç Cevabı Nedir?
Melis Mutluç Kelimesinin Anlamı?
Melis Mutluç Kelimesinin Anlamı Nedir?
Melis Mutluç Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Melis Mutluç Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Melis Mutluç (1 Ocak 2003, İstanbul) Türk oyuncu.

Melis Mutluç henüz üç buçuk yaşındayken Tekirdağ Kiraz Festivali'nde İstiklâl Marşı'nın 10 kıt’asını 50 bin kişinin önünde ezbere okuyarak tüm ilgiyi üzerine çekti. Bu durumun ardından babası Nebi Mutluç tarafından bir ajansa kaydedilen Melis Mutluş, 2008 yılında Yol Arkadaşım dizisinde rol aldı.

İlk dizisinde oyunculuğu ve dublajını kendisinin yapmasıyla büyük bir beğeni toplayan Melis Mutluç Yol Arkadaşım'ın bitmesinin ardından 2009 yılında Bu Kalp Seni Unutur mu? dizisinin iki bölümünde yer almıştır. 2010'da dizisinde rol almıştır. Muhteşem Yüzyıl'da Mihrimah Sultan rolünü canlandırdı. Son olarak Benim Dünyam adlı filmde Beren Saat'in canlandırdığı karakterin çocukluğunu oynadı. Oyunculuğuyla büyük beğeni topladı ve ilgi gördü.Son olarak Aramızda Kalsın adlı dizide Yâren adlı karakteri canlandırmıştır.

Filmografisi

Yıl Projenin Adı Oynadığı Rol Notlar
2008 Yol Arkadaşım Eylül 46.bölüm
2008 Bu Kalp Seni Unutur Mu? Ayşe 2. ve 3. bölüm konuk oyuncusu.
2010 Melis
2012 Muhteşem Yüzyıl Mihrimah Sultan (çocukluğu)
2013 - 2015 Aramızda Kalsın Yaren
2013 Benim Dünyam Ela Bayındır (çocukluğu)

Dış bağlantılar