Mehtap Altunok

Mehtap Altunok

Mehtap Altunok Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Mehtap Altunok Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Mehtap Altunok
Mehtap Altunok İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Mehtap Altunok Kelimesinin Anlamı?
Mehtap Altunok Ne Demek?
Mehtap Altunok Ne Demektir?
Mehtap Altunok Analizi?
Mehtap Altunok
Mehtap Altunok Anlamı Nedir?
Mehtap Altunok Ne Demektir?
Mehtap Altunok Açıklaması Nedir?
Mehtap Altunok Cevabı Nedir?
Mehtap Altunok Kelimesinin Anlamı?
Mehtap Altunok Kelimesinin Anlamı Nedir?
Mehtap Altunok Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Mehtap Altunok Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Mehtap Altunok (d. 1972), Türk sunucu, seslendirme sanatçısı ve oyuncu. Çeşitli TV dizisi ve reklam filmlerinde rol aldı. Ayrıca bazı yapımların seslendirmesinde yer aldı ve bir dönem NTV kanalında hava durumu sunuculuğu da yaptı. Türkiye'de CarrefourSA hipermarketin tanıtım filmlerinde ekran yüzü olmuştur. Son dönemde Show TV ekranlarında yakın zamanda yayınlanmış Doktorlar adlı dizide Jülide karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

Yıl Yapım Rol Notlar
2005-2006 Beyaz Gelincik Nar 36 bölüm
2007 Tutsak Melisa Erçelik
2007 Genco Tülin Hoca
2008 Doktorlar Dr.Jülide AYDIN Ana kadro; 60 bölüm
2015-2016 Baba Candır Müjde Taşçı
2020 Çatı Katı Aşk Şenay Karaca

Dış bağlantılar