Lucas Aaron Luke Benward (d. 12 Mayıs 1995) Amerikalı oyuncu ve şarkıcıdır.

En iyi bilinen rolü, "How To Eat Fried Worms?" (Kızarmış Solucanlar Nasıl Yenir?) isimli filmde oynadığı "Billy" adlı karakter ve Disney Channel'ın yapımcılığını üstlendiği "Minute Men"'deki (Zamanda Yolculuk Eden Çocuklar) "Charlie" rolüdür.

7 yaşında, Martina McBride'ın "Concrete Angel" adlı klibinde yer almıştır. Daha sonra Disney Channel filmi olan, "Mostly Ghostly: Who Let The Ghots Out?"'ta da rol aldı.

Yaşamı

Aaron ve Kenda Benward'ın oğulları olan Luke Benward, Franklin-Tennessee'de dünyaya geldi. Babası müzik grubu olan "Blue Country" de şarkıcı, annesi ise part-time artist ve modeldir. Ayrıca kendisinden küçük Gracie ve Ella adında iki de kız kardeşe sahip olan oyuncu yaşamını Nashville-Tennessee'de sürdürmektedir.

Filmografisi

Yıl İsim Rol Notlar
2002 We Were Soldiers David Moore
Jody Davis TV dizisi
"" Boy
2005 Steven "Stevie" Dewberry Konuk oyuncu
2006 William "Billy" Forrester ("Worm Boy") Baş rol
2008 Minutemen Charles "Charlie" Tuttle
Owen
Nicholas "Nikki" Roland
2010 Alan at 15
2012 Devin Daniels Baş rol
2012 Daniel Champion Baş Rol
2012 Girl Vs. Monster Ryan Dean

Diskografisi

  • 2009:

Dış bağlantılar