Jordan Todosey (d. 8 Şubat 1995) Kanadalı sinema oyuncusu.

Todosey, Lizzie McDonald rolüyle Disney kanalının aile komedisi Life with Derek dizisinde tanındı. Daha önce The Pacifier filminde bir izci kızı ve The Prize Winner of Defiance, Ohio filminde ise Tuff Ryan'ın 9 yaşındaki halini canlandırdı. Santa Baby filminde Amelia karakterini oynadı.

Filmografi

Yıl Film/Dizi Rol
2005 Lizzie McDonald
2005 The Pacifier İzci
genç Tuff Ryan (9 yaşında)
2006 Helen
2006 Santa Baby Amelia
2007 Lottie (9 yaşında)
2008 Phoebe Swanson

Dış bağlantılar