Irmak Ünal

Irmak Ünal

Irmak Ünal Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Irmak Ünal Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Irmak Ünal
Irmak Ünal İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Irmak Ünal Kelimesinin Anlamı?
Irmak Ünal Ne Demek?
Irmak Ünal Ne Demektir?
Irmak Ünal Analizi?
Irmak Ünal
Irmak Ünal Anlamı Nedir?
Irmak Ünal Ne Demektir?
Irmak Ünal Açıklaması Nedir?
Irmak Ünal Cevabı Nedir?
Irmak Ünal Kelimesinin Anlamı?
Irmak Ünal Kelimesinin Anlamı Nedir?
Irmak Ünal Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Irmak Ünal Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Irmak Ünal (d. 15 Şubat 1977, Ankara) Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

Hayatı ve Kariyeri

Ankara'da doğdu. İlkokul ve orta okul eğitimini Yükseliş Kolejinde tamamladı. ’nde okuduğu yıllarda radyoculuğa merak sardı. Radyo Bilkent’in kuruluşunda pay sahibi oldu. Ardından Radyo Mydonese'da kendi yapımcılığını üstlendiği programları sundu.
1998 yılında San Francisco'da Academy Of Art Üniversitesi'nde Sinema Televizyon Bölümü'ne başladı. 2002 yılında diploma aldı.

2000 yılında Bela Theatre Union ile beraber, bir sezon boyunca Demon Industry isimli oyunla tiyatro sahnesinde boy gösterdi.

2002 yılında gelen teklifi değerlendirip Türkiye'ye dönüş yaptı. Kampusistan isimli yapımda rol alarak tanındı. Haziran Gecesi isimli dizide oynadı. Ardından Nehir, Ahh İstanbul, Arka Sokaklar, , Acı Hayat gibi televizyon dizilerinde rol aldı. 2007 yılında Mehmet Ali Erbil ile birlikte Eyvah Çocuklar adlı çocuk programını sundu.

ile evli olan oyuncunun Kayla ve Vadi isimlerinde iki çocuğu vardır. Cihan Ünal'ın kızıdır.

Filmografi

Sinema Filmleri:
(2009)
Sizi Seviyorum (2009)
(2009)
(2008)
 
 
Kağıt (2008)
Ayakta Kal (2008)
 
TV Dizileri:
(2007)
Arka Sokaklar (2008)
(2006)
Nehir (2005)
 
 
Acı Hayat (2006)
Haziran Gecesi (2004)
Kampüsistan (2003)
(2000)
 
TV Programları:
(2007)

Kaynakça

Dış bağlantılar