İlkay Saran

İlkay Saran

İlkay Saran Kelimesi Bulunamadı. Lütfen İlkay Saran Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
İlkay Saran
İlkay Saran İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
İlkay Saran Kelimesinin Anlamı?
İlkay Saran Ne Demek?
İlkay Saran Ne Demektir?
İlkay Saran Analizi?
İlkay Saran
İlkay Saran Anlamı Nedir?
İlkay Saran Ne Demektir?
İlkay Saran Açıklaması Nedir?
İlkay Saran Cevabı Nedir?
İlkay Saran Kelimesinin Anlamı?
İlkay Saran Kelimesinin Anlamı Nedir?
İlkay Saran Kelimesinin Anlamı Ne demek?
İlkay Saran Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

İlkay Saran (d. 1938 - Antalya), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

40 yıl süreyle Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak görev yapmasının ardından emekli olan Saran, , Dormen Tiyatrosu, Tiyatrokare gibi topluluklarda da bulundu. Sanatçı halen Tiyatro İstanbul bünyesinde çalışmakta, sinema ve dizi filmlerde rol almayı sürdürmektedir.

Rol aldığı oyunlar

Filmografisi

  • Yalan Dünya-2012(33. bölüm konuk oyuncu)
  • Ahududu - 2005
  • Azize - 2005
  • Şans Kapıyı Kırınca - 2004
  • Beyaz Melek
  • Büyümüş de Küçülmüş - 2003
  • Dadı - 2000
  • Şehnaz Tango - 1997
  • Zühre - 1996
  • Gurur - 1994
  • Hayatın İçinden - 1993
  • Hiçbir Gece - 1989
  • Afife Jale - 1987
  • Çalıkuşu - 1986

Dış bağlantılar