Hazar Motan

Hazar Motan

Hazar Motan Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Hazar Motan Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Hazar Motan
Hazar Motan İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Hazar Motan Kelimesinin Anlamı?
Hazar Motan Ne Demek?
Hazar Motan Ne Demektir?
Hazar Motan Analizi?
Hazar Motan
Hazar Motan Anlamı Nedir?
Hazar Motan Ne Demektir?
Hazar Motan Açıklaması Nedir?
Hazar Motan Cevabı Nedir?
Hazar Motan Kelimesinin Anlamı?
Hazar Motan Kelimesinin Anlamı Nedir?
Hazar Motan Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Hazar Motan Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Hazar Motan (d. 13 Aralık 1990, Ankara), Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur.

Hayatı

13 Aralık 1990'da Ankara'da doğdu.[2] Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü'nde okudu.[2] 1997 yılında gösterime giren filminde çocuk oyuncu olarak rol aldı.[2] 2004'te isimli kısa filmde Güllü karakterini canlandırdı.[2] 2014'te yayınlanan dizisinde rol oynadı.[2] 2015'te yayın hayatına başlayan Kırgın Çiçekler dizisinde Cemre rolünü canlandırdı.[2][3][4]

Filmografi

Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
1997 Yardımcı Karakter
2004 Güllü / Kısa Film Başrol
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2000 Bizim Evin Halleri Yardımcı Karakter
2009 Yardımcı Karakter
2014 Paşa Gönlüm Elvan Yardımcı Karakter
2014 Esin Yardımcı Karakter
2015 Kırgın Çiçekler Cemre Başrol
2018 Can Kırıkları Hande Tekin Yardımcı oyuncu

Kaynakça

  1. ^ https://www.hurriyet.com.tr/galeri-oyuncu-hazar-motandan-samimi-aciklamalar-41554602/2
  2. ^ a b c d e f "Hazar Motan - ATV". 16 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Temmuz 2016. 
  3. ^ "Hazar Motan kimdir?". 8 Oca 2018. 
  4. ^ "Hazar Motan kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?". Bölge Gündem Haber. 

Dış bağlantılar