Hazal Subaşı

Hazal Subaşı

Hazal Subaşı Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Hazal Subaşı Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Hazal Subaşı
Hazal Subaşı İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Hazal Subaşı Kelimesinin Anlamı?
Hazal Subaşı Ne Demek?
Hazal Subaşı Ne Demektir?
Hazal Subaşı Analizi?
Hazal Subaşı
Hazal Subaşı Anlamı Nedir?
Hazal Subaşı Ne Demektir?
Hazal Subaşı Açıklaması Nedir?
Hazal Subaşı Cevabı Nedir?
Hazal Subaşı Kelimesinin Anlamı?
Hazal Subaşı Kelimesinin Anlamı Nedir?
Hazal Subaşı Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Hazal Subaşı Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Hazal Subaşı (d. 2 Mayıs 1995, İzmir), Türk oyuncu.[1]

Hayatı

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1995 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görmekte olan Hazal Subaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler almıştır. 'a katılan ilk Türk Kadın olmuştur. TRT 1 ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Meriç ile paylaştığı Adını Sen Koy dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve başrol oynamıştır, Ardından diziden ayrılıp İlk haftalık dizisi Kanal D olan Bir Umut Yeter dizisinin ana kadrosuna katılmıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Show Tv'de yayinlanan Çukur dizisinin kadrosuna katılmıştır.[2]

Filmografisi

Televizyon
Yıl Adı Rol Notlar
2016-2018 Adını Sen Koy Zehra Kaya Kervancıoğlu Başrol Oyuncu, Kanal: TRT 1, Star TV
2018 Bir Umut Yeter Elif Özkan Karabey Başrol Oyuncu, Kanal: Kanal D
2019 Halka Bahar Berkes Başrol Oyuncu, Kanal: TRT 1
2019-2021 Çukur Nehir Bursalı Yardımcı Oyuncu, Kanal: Show TV
Dijital
Yıl Adı Rol Notlar
2021 Sinem Başrol Oyuncu, Kanal: GAİN

Ödülleri

Yıl Ödül Veren Organizasyon Kategori
2015 Miss Turkey Üçüncülük[3]
2018 Kıbrıs Havadis Medya Ödülleri Yılın En İyi Kadın Oyuncusu[4]

Kaynakça

  1. ^ "Hazal Subaşı Kimdir". 2020. 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2020.  Tarih değerini gözden geçirin: |erişimtarihi= (yardım)
  2. ^ Çukur'un yeni yıldızları: Damla Sönmez (Efsun) ve Hazal Subaşı (Nehir)
  3. ^ "Miss Turkey 3 Güzeli Hazal Subaşı Oldu". Habertürk. 12 Haziran 2015. 25 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2020. 
  4. ^ "Hazal Subaşı Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Şekildi". 8 Temmuz 2018. 16 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ocak 2020. 

Dış Bağlantılar