Hazal Filiz Küçükköse

Hazal Filiz Küçükköse

Hazal Filiz Küçükköse Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Hazal Filiz Küçükköse Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Hazal Filiz Küçükköse
Hazal Filiz Küçükköse İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Hazal Filiz Küçükköse Kelimesinin Anlamı?
Hazal Filiz Küçükköse Ne Demek?
Hazal Filiz Küçükköse Ne Demektir?
Hazal Filiz Küçükköse Analizi?
Hazal Filiz Küçükköse
Hazal Filiz Küçükköse Anlamı Nedir?
Hazal Filiz Küçükköse Ne Demektir?
Hazal Filiz Küçükköse Açıklaması Nedir?
Hazal Filiz Küçükköse Cevabı Nedir?
Hazal Filiz Küçükköse Kelimesinin Anlamı?
Hazal Filiz Küçükköse Kelimesinin Anlamı Nedir?
Hazal Filiz Küçükköse Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Hazal Filiz Küçükköse Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Hazal Filiz Küçükköse, (d. 9 Şubat 1988, Mersin), Türk oyuncu.

Hayatı

1988 yılında Mersin'de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, lise öğrenimini Ankara'da tamamlamıştır. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Küçükköse, şu an Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde lisansına devam etmektedir. Mersinli oyuncu, özel oyunculuk dersleri almayı sürdürmektedir. Küçükköse, 2015-2017 yılları arasında Kara Sevda dizisinde "Zeynep Soydere" karakterine hayat verdi.[1]

Filmografisi

Yıl Dizi Rolü
2009-2010 Deniz Yıldızı Gözde
2011-2012 Ada
2012 Ustura Kemal Kalisto
2012 Konuk Oyuncu
2014 Beni Affet Leyla
2014 Günahkar Aslıhan Karasu
2015-2017 Kara Sevda Zeynep Soydere Kozcuoğlu
2017 Rüya Elif Ardalı
2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi Melike
2020 Zemheri Berrak

Ödülleri

Yıl Ödül Töreni Kategori Proje
2016 KKTC Magazin Gazetecileri Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Kara Sevda
KTÜ 8.Medya Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu
2017 Pantene Altın Kelebek Ödülleri Yıldızı Parlayanlar
2018 İGÜ 7.Medya Ödülleri 2017'de Yıldızı Parlayan

Dış bağlantılar

Kaynakça