Hazal Adıyaman

Hazal Adıyaman

Hazal Adıyaman Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Hazal Adıyaman Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Hazal Adıyaman
Hazal Adıyaman İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Hazal Adıyaman Kelimesinin Anlamı?
Hazal Adıyaman Ne Demek?
Hazal Adıyaman Ne Demektir?
Hazal Adıyaman Analizi?
Hazal Adıyaman
Hazal Adıyaman Anlamı Nedir?
Hazal Adıyaman Ne Demektir?
Hazal Adıyaman Açıklaması Nedir?
Hazal Adıyaman Cevabı Nedir?
Hazal Adıyaman Kelimesinin Anlamı?
Hazal Adıyaman Kelimesinin Anlamı Nedir?
Hazal Adıyaman Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Hazal Adıyaman Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Hazal Adıyaman (d. 22 Kasım 1994, İstanbul), Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Eğitimini Marmara Üniversitesi Fizik bölümü'nde tamamladı.[1]

Hayatı ve Kariyeri

Hazal Adıyaman 22 Kasım 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Fizik bölümünden tamamladı. Hazal Adıyaman Star TV de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Gül karakterini canlandırdı. Fox (Türkiye) de yayınlanan Aşkın Bedeli dizisinde Melek, dizisinde Yasemin, Kiraz Mevsimi, Star TV de yayınlanan Hanım Köylü dizisinde Gülgün, Fox (Türkiye) de yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisinde Ece karakterini canlandırdı. Eti Hoşbeş, Bosch, Nivea 8x4 reklamlarında oynadı. Ayrıca müzik grubu Pijama'nın Bulanık Niyetler klibinde kamera karşısına geçti. Hazal Adıyaman, Fox (Türkiye) de ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinde Derin rolünu canlandırdı.[2][3][4]

Filmografi

Sinema ve Televizyon[5][6][7][8][9][10]
Yıl Başlık Rolü Notlar
2013 Muhteşem Yüzyıl Gül Dizi Star TV
2013 Aşkın Bedeli Melek Dizi Fox TV
2013 Yasemin Dizi (TRT-1)
2014 Kiraz Mevsimi Dizi Fox TV
2016 Hanım Köylü Gülgün Dizi Star TV
2017 Ece Öztuna Dizi Fox TV
2018 Bizim Hikaye Derin Dizi Fox TV
2020 Kuruluş Osman Prenses Adelfa Dizi Atv
Reklamlar[11]
Yıl Başlık Rolü Notlar
2017
2017
2014 Nivea
2014 Deodorant
Tiyatrolar[12]
Yıl Başlık Rolü Notlar
2020 Asistan

Kaynakça

Dış bağlantılar