Hande Kazanova

Hande Kazanova

Hande Kazanova Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Hande Kazanova Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Hande Kazanova
Hande Kazanova İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Hande Kazanova Kelimesinin Anlamı?
Hande Kazanova Ne Demek?
Hande Kazanova Ne Demektir?
Hande Kazanova Analizi?
Hande Kazanova
Hande Kazanova Anlamı Nedir?
Hande Kazanova Ne Demektir?
Hande Kazanova Açıklaması Nedir?
Hande Kazanova Cevabı Nedir?
Hande Kazanova Kelimesinin Anlamı?
Hande Kazanova Kelimesinin Anlamı Nedir?
Hande Kazanova Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Hande Kazanova Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Zişan Hande Kazanova (d. 25 Eylül 1973, İzmir) Türk tiyatro sinema ve dizi oyuncusu ve sunucu.

Hayatı

Kazanova ailesinin tek çocuğudur. İlkokulunu Alaybey İlkokulu ortaokulu ve liseyi İzmir Fatih Koleji'nde okumuştur. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesinde okumuştur. Türkiye'yi temsil ettiği Miss Internatonial (1993) yarışmasında ilk 10 arasına girmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri almıştır. 2000 yılında Kiss TV'de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sunmuştur. Aynı sene astroloji yazarı olmuştur. Şu anda Habertürk adlı gazetede burç astroloji yazarlığını yapmaktadır.

Filmografi

  • 2013 - Galip Derviş - Aylin Sayar (Konuk Oyuncu) (2013)
  • 2010 - Geniş Aile - Su (Konuk Oyuncu)
  • 2008 - Karamel - Jülide
  • 2008 - Servet Avcısı - Müzeyyen
  • 2008 - Sıfır Nokta - Didem
  • 2006 - Yanık Koza - Suna
  • 2003-2005 - Kurtlar Vadisi - Canan
  • 2002 - Tatlı Hayat - Konuk Oyuncu
  • 2001 - Aşkına Eşkiya - Nazlı
  • 2001 - Cinlere Perilere - Konuk Oyuncu
  • 1996 - Şeytanın Kurbanları
  • 1992 - Mahallenin Muhtarları - Ece (1997)

Dış bağlantılar