Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir?

Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir?

Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Sedat Yüce (futbolcu) Nereli Sedat Yüce (futbolcu) Kaç Yaşında? Sedat Yüce (futbolcu) Boyu Kaç Sedat Yüce (futbolcu) Kaç Kilo Sedat Yüce (futbolcu) Doğum Tarihi Sedat Yüce (futbolcu) Ne Demektir? Sedat Yüce (futbolcu) Anlamı Nedir?

Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Sedat Yüce (futbolcu) Nereli Sedat Yüce (futbolcu) Kaç Yaşında? Sedat Yüce (futbolcu) Boyu Kaç Sedat Yüce (futbolcu) Kaç Kilo

Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir?

Sedat Yüce (futbolcu)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sedat Yüce
Kişisel bilgileri
Tam adı Sedat Yüce
Doğum tarihi 1 Ocak 1994(1994-01-01)
Doğum yeri Amasya, Türkiye
Ölüm tarihi 5 Haziran 2014 (20 yaşında)
Ölüm yeri Alanya, Türkiye
Mevkisi Defans
Altyapı kariyeri
2004-2006 Amasyaspor
2006-2007 Amasya Gençlikspor
2007-2010 Amasya Özel İdare Spor
2010-2013 Samsunspor
2013 Ankaraspor
Profesyonel kariyeri*
Yıllar Takım Maç (Gol)
2013-2014 Ankaraspor 0 (0)
2013-2014Keçiörengücü (kiralık) 23 (1)
Toplam 23 (1)
Millî takım kariyeri
2013  Türkiye U-19 3 (0)

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.
Güncelleme: 8 Haziran 2014


Sedat Yüce (d. 1 Ocak 1994, Amasya - ö. 5 Haziran 2014, Alanya) Türk futbolcudur. Ankaraspor ve Türkiye 19 yaş altı millî futbol takımı forması giymiştir. 2013-14 futbol sezonu sonrası Alanya'da yaptığı tatilde ölmüştür.

Kulüp takımları kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Altyapı[değiştir | kaynağı değiştir]

Amasya doğumlu Sedat Yüce, futbol hayatına 10 yaşında Amasyaspor'da başladı ve daha sonra şehir takımlarından Amasya Gençlikspor ve Amasya Özel İdare Spor altyapılarında da forma giydi. Eylül 2010'da Samsunspor altyapısına geçti. Samsunspor formasını ilk kez U-18 takımında giyen futbolcu, 2011-12 sezonu sonunda Türkiye finaline kalma başarısını yaşadı. Takımı çeyrek finalde Fenerbahçe'ya penaltılarla yenilip elenirlerken, Yüce kendi penaltısını gole çeviren isimlerden olmuştu. Aynı sezon Samsunspor A2 formasını giymeye de başladı.

2012-13 sezonunun ilk yarısında da A2 takımının önemli isimlerinden biri olan futbolcu, sezonun ilk yarısında zaman zaman birinci takımla antrenmanlara çıkıp, devre arası kampına dahil edildi.[1] Buna rağmen devre arasında Ankaraspor'a transfer olup, Ankaraspor A2 forması giymeye başladı. Bu takımın da değişmez isimlerinden biri olup, takımının Türkiye finallerine çıkmasına yardım etti. Finale kalan Ankaraspor A2'nin Gençlerbirliği A2 ile oynadığı final maçında sahaya ilk 11'de çıktı. Uzatmalara giden maçın 117. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraksa da rakiplerini penaltılarda yenip Türkiye birincisi olma başarısı gösterdiler.[2]

Profesyonel kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Yüce, 6 Eylül 2013'te Ankaraspor ile bir yıllık sözleşme imzalayarak profesyonel futbol yaşantısına adım attı. Ancak tecrübe kazanması için 3. Lig ekibi Keçiörengücü'ne kiralandı. Yüce'nin profesyonel hayatının ilk maçı 11 Eylül 2013'te MKE Kırıkkalespor ile oynanan Türkiye Kupası maçı oldu. 4 gün sonra ise Arsinspor ile oynanan lig maçı futbolcunun ilk lig maçıydı. İlk sezonunda 23 maçta forma giyen futbolcu, kariyerinin ilk golünü de Menemen Belediyespor'u 4-2 yendikleri maçta kaydetti. Sezon sonunda grup birincisi olan takım, 2. Lig'e yükseldi.

Millî takım kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Genç futbolcu, Ankaraspor A2 ile yaşadığı şampiyonluk sonrası Türkiye'de düzenlenen 2013 Akdeniz Oyunları kadrosuna dahil edildi. Üçüncü grup maçında sahaya ilk 11'de çıkarak, ilk kez Türkiye 19 yaş altı millî futbol takımı forması giydi ve Bosna-Hersek'i 5-2 yenerek gruptan çıktılar. Yarı finalde de teknik direktör Gökhan Keskin tarafından ilk 11'de sahaya çıktı ve Tunus'u 2-0 yendiler. Fas ile oynanan finalde de sahaya ilk 11'de çıkan futbolcu, uzatmalara giden maçın 111. dakikasında kırmızı kart gördü. Rakiplerine penaltılarda yenilen Türkiye, gümüş madalyanın sahibi oldu.

Ölümü[değiştir | kaynağı değiştir]

1 Haziran 2014'te tatil için Alanya'ya giden futbolcu, 5 Haziran 2014'te denize girdikten sonra kayboldu. Futbolcunun cansız bedenine iki gün sonra ulaşıldı. Sedat Yüce, doğduğu Amasya'da toprağa verildi.

Başarıları[değiştir | kaynağı değiştir]

Kulüp[değiştir | kaynağı değiştir]

Keçiörengücü

Ankaraspor A2

Millî takım[değiştir | kaynağı değiştir]

Türkiye 19 yaş altı millî futbol takımı

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Tek hayalim kutsal formayı giymek". 11 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2014. 
  2. ^ "Türkiye A2 Ligi Şampiyonu Ankaraspor Oldu". 17 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Haziran 2014. 


Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Kimdir?:Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Kaç Yaşında?:Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Nereli?:Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Sedat Yüce (futbolcu) Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Glikoprotein, Yaprak, Cubit, McCarran Uluslararası Havalimanı, Galaktik yıl, Babek Rayonu, 8. Uluslararası İstanbul Film Festivali, İkinci Yüzbaşılı, Telekomünikasyon, Albert Kesselring, Injustice 2, V for Vendetta (film), Jane Fonda, BoJack Horseman, Wolfram von Richthofen, Lincoln County, Montana, Tüm Zamanların En İyi 100 Polisiye Kitabı, Taşönü, Viranşehir, 1999 NBA Seçmeleri, Japonya ekonomisi, Emma Donoghue, Nilsu Berfin Aktaş, Gaşerbrum IV, 2011 Kazakistan cumhurbaşkanlığı seçimi, Asya Parlamentosu, Roma Dönemi, Nehir deltası, Aydos, Qasımbəyli, Ağdam, Pozometre, Kieran Tierney, Atomlararası potansiyel, Rio Grande Valley Vipers, 1044, Ankarada 1973 Türkiye genel seçimleri, 1761, Semissis, Liberty, Montana, Chris Coleman, Ramazan Kurşunlu, Abdulhalûk Uygur, Jimmy Hogan, Peking, Evoğlu, Fraga, Eliptik integral, Elazığda 1991 Türkiye genel seçimleri, Amerika Birleşik Devletleri, Ümit Kıvanç, Invictus, Kuantum renk dinamiği bağlanma enerjisi, Yazılım lisansı, Amira Casar, Lapseki altın ve gümüş madeni, Talaşlı imalat, Antik Mısır tıbbı, John Laurinaitis, Yolsuzluk Algısı Endeksi, Lewistown, Montana, A.B.D, Ses enerjisi, Sahalin Oblastı, İstanbul Atatürk Havalimanı, Halis Etçi, Osmanlı mutfağı, Brian Houghton Hodgson, Birinci Dördyol, Illuminati, Türkiyedeki şehirler listesi, Devidhan Besra, Sosyal demokrasi, Lewis and Clark County, Montana, Gergedan Mevsimi, Bilgisayar tabanlı görüntü, Lua (programlama dili), Yerçekimi enerjisi, Frankfurt Havaalanı, Moon tarikatı, Güneş enerji kulesi, Komi dili, Türkiye ekonomisi, 1968 Tour de France, Masahiro Ota, Taksim Yayalaştırma Projesi, 2016da Meksika, Triesenberg, Kırıkkalenin ilçeleri, Sad bin Muaz, Laurel, Montana, Sıfır noktası enerjisi, Hong Kong, Bellek adresleme, Muhammed, Kafkas İberyası, Burhan Uygur, HTML5, Lake County, Montana, İnsan penisi, Kemer Köprüsü, Algoritmalar,
Yukarı Volta bayrağı Anlamı Nedir, Yukarı Volta bayrağı Nasıl Oluştu, Yukarı Volta bayrağı Tarihi, Yukarı Volta bayrağı Renkleri, Yukarı Volta bayrağı Tasarımı, Mehmet Ümit Küçükkaya Kimdir?, Murat Çakar Kimdir?, Fotomekanik Nedir?, Meral Garip Kimdir?, Torpilli Nedir?, Nilgün Dalkılıç Kimdir?, Fotojen Nedir?, Caner Arduç Kimdir?, Yugoslavya bayrağı Anlamı Nedir, Yugoslavya bayrağı Nasıl Oluştu, Yugoslavya bayrağı Tarihi, Yugoslavya bayrağı Renkleri, Yugoslavya bayrağı Tasarımı, Kaan Altındağ Kimdir?, Toriğini Çalıştır Nedir?, Fosilli Nedir?, Necla Aktay Kimdir?, Fosforsuz Nedir?, Cuma Karavar Kimdir?, Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?,