Rana Elik Kimdir?

Rana Elik Kimdir?

Rana Elik Kimdir? Rana Elik Kaç Yaşında? Rana Elik Nereli Rana Elik Boyu Kaç Rana Elik Kaç Kilo Rana Elik Doğum Tarihi Rana Elik Ne Demektir? Rana Elik Anlamı Nedir?

Rana Elik Kimdir? Rana Elik Kaç Yaşında? Rana Elik Nereli Rana Elik Boyu Kaç Rana Elik Kaç Kilo Rana Elik Doğum Tarihi Rana Elik Ne Demektir? Rana Elik Anlamı Nedir?

Rana Elik Kimdir?

Rana Elik

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Rana Elik
DoğumRana Elik
EğitimGazi Üniversitesi
MeslekSunucu ,Spiker

Rana Elik Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi müzik eğitimi bölümününden 19 yaşında mezun oldu. Yükseliş Koleji'nde müzik öğretmenliği yaparken TRT'nin açtığı sınavları kazanarak Ankara Radyosu'na spiker olarak atandı. TRT'de spikerlik yaparken Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü kazanarak tekrar üniversiteye yazıldı. Star 1 televizyonuna transfer oldu.[1] Sekiz sene Star tv'de çalıştıktan sonra Kanal 6 televizyonuna geçti. Kanal 6 iflas edince Amerika'ya gitti ve bir yıl süresince mesleki eğitimler ve kurslara katıldı. 2000 yılında İstanbul'a döndü ve sırasıyla; ETV, Tv8, Kral TV, Kanal T, Kanal 34 ve Meltem tv televizyonlarında çalıştı, ana haber bülteni sundu, haber programlarını hazırladı ve yöneticilik yaptı.[2] Aynı zamanda Yeni İleri, Bugün, Yeni Şafak ve Ekspres gazetelerinde köşe yazarlığı ve röportajlar yaptı. Birçok kez en başarılı spiker ödülünü alan Rana Elik, aynı zamanda İletişim Fakültelerinde (İstanbul Ticaret Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi) öğretim görevlisi olarak ders verdi. Bunun yanı sıra diksiyon, etkili konuşma ve haber teknikleri üzerine kurs ve özel eğitimler verdi. Kişisel gelişim, medya, etkili iletişim ve etkili konuşmanın iş hayatı üzerinde etkileri hakkında birçok konferans ve seminerde konuşmacı olarak yer aldı. 2009 yılında Diksiyon ve Etkili Konuşma Teknikleri adındaki kitabı basılan akademisyen, İngilizce, Almanca ve Fransızca bilmekte ve halen Almanya'da yaşamaktadır.[3][4][5][6][7][8][9]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "İkinci çocuğu gözüm kesmiyor". 31 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2021. 
  2. ^ "Müzik kanalı Kral TV'de artık haber bültenleri de olacak." 31 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2021. 
  3. ^ "Türkiye'nin en ünlü spikerlerindendi: Rana Elik'in son hali dikkat çekti". www.aykiri.com.tr. 4 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Ocak 2024. 
  4. ^ "Rana Elik, geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Whitney Houston ile ilgili çok özel bir anısını da canlı yayında anlattı". 21 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2021. 
  5. ^ "Tv ekranlarının unutulmayan spikerleri". 31 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2021. 
  6. ^ "'Benim yalanlarım'". 31 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2021. 
  7. ^ "'Malum ilişkilere giremediğim için kadro alamadım'". 31 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2021. 
  8. ^ "Spiker Rana Elik ölümden döndü". 31 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2021. 
  9. ^ "RANA ELİK BUGÜN GAZETESİNDE". 25 Temmuz 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ekim 2021. 


Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Rana Elik Kimdir? Kimdir?:Rana Elik Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Rana Elik Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Rana Elik Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Rana Elik Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Rana Elik Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Rana Elik Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Rana Elik Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Rana Elik Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Rana Elik Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Rana Elik Kimdir? Kaç Yaşında?:Rana Elik Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Rana Elik Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Rana Elik Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Rana Elik Kimdir? Nereli?:Rana Elik Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Rana Elik Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Rana Elik Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Rana Elik Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Miguel Ángel Félix Gallardo, Kıbrıslı Mehmed Kamil Paşa, Busra Muharebesi (2015), Nizamiye medreseleri, Dosya paylaşımı, Tüylü mamut, Modern felsefe, Nizamettin Erkmen, Zusammen gehn, Perry, Alabama, Pasarofça Antlaşması, Nizamettin Ataker, Ruscombe, Güney Afrikalı, Brazzers, Nishiyodogawa, PalaDesio, Buffy, Deportivo Maldonado, Bestemsu Özdemir, Jørgen Juve, Nizamettin Ariç, Ahmet Kabaklı, Kreis Höxter, Elizabeth Bennet, Pelecanus tirarensis, Pantomim, Rasüleyn Muharebesi, Nahçıvan Hanlığı, Uzman jandarma, Basilosaurine, Ab Gaç, François Viète, Madeleinea, Río de la Plata Valiliği, Kızılötesi, Bandar Anzali merkezî bahşı, Zveno, Nathan Chapman, Calipatria, Kaliforniya, Vernon, Missouri, Mylae Deniz Muharebesi, Kristian Thorstvedt, Abdülkadir Atik, Nizamettin Ali Sav, Bakır Tugayı, Solanum americanum, Abdülkadir Arun, 1. kromozom, Prens Albert, Brian Ocampo, Kocayayla, Çan, Monachil, Suriye Direnişi, Puy de Dôme, Meryem Kilisesi, TweetDeck, Ahmed Sirhindî, REZENE, Derviş Vahdeti, Ebubekir Efendi, Ali Ulvi Elöve, Tebriz Garı, Kamaran Adası, İTÜ (basketbol takımı), FC Aarau, Ivo Josipović, Son Durak 5, Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Konfederasyon, Nejat Sirel, Telliturna, 2021 La Flèche Wallonne, Cengiz Kurbanov, Weekly Shōnen Magazine, Milyonlarca Kuştuk, Einstein senkronizasyonu, Gladyatör, Fethi Tevetoğlu, Doğu Slav dilleri, Süryani Askerî Meclisi, 2. Ordu (Osmanlı), Greta Thunberg, Dani Filth, Amiens Katedrali, TBMM 2. Dönem, Elmalı, Malatya, Yılmaz Duru, Payas, Toy Story, FC Nantes, Kömürlü, Ömerli, Tonoz, Niyazi Dalokay, Jay Z, Niyazi Berkes, Bing, Haralson, Allai, Atonement (2007 film),
Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?, Gadsden bayrağı Anlamı Nedir, Gadsden bayrağı Nasıl Oluştu, Gadsden bayrağı Tarihi, Gadsden bayrağı Renkleri, Gadsden bayrağı Tasarımı, Tokalı Nedir?, Selma Sarıcıoğlu Çalışkan Kimdir?, Zottiri İsminin Anlamı Nedir?, Ümit Duman Kimdir?, Zot İsminin Anlamı Nedir?, Bahadır Gökmen Kimdir?, Berrin Selbuz Kimdir?, Tok Sözlü Nedir?, Fiskal Nedir?, Zorunlu İsminin Anlamı Nedir?, Zorlu İsminin Anlamı Nedir?, Toimeton Nedir?, Ömer Eldemir Kimdir?, Demokratik Kampuçya bayrağı Anlamı Nedir, Demokratik Kampuçya bayrağı Nasıl Oluştu, Demokratik Kampuçya bayrağı Tarihi, Demokratik Kampuçya bayrağı Renkleri, Demokratik Kampuçya bayrağı Tasarımı, Kürşat Özer Kimdir?, Zorlayıcı İsminin Anlamı Nedir?, Sertaç Çelikkaleli Kimdir?, Zorlamasız İsminin Anlamı Nedir?, Togolu Nedir?, Kenan Çarboğa Kimdir?, Zorlama İsminin Anlamı Nedir?, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Anlamı Nedir, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Nasıl Oluştu, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tarihi, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Renkleri, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tasarımı, Burak Ustalı Kimdir?, Zorca İsminin Anlamı Nedir?, Zorba İsminin Anlamı Nedir?, İlker İpek Kimdir?, Gülcan Alp Kimdir?, Zoraki İsminin Anlamı Nedir?, Niyazi Ünalmış Kimdir?, Zor İsminin Anlamı Nedir?, Fin Ugor Nedir?,