Paulo Autuori Kimdir?

Paulo Autuori Kimdir?

Paulo Autuori Kimdir?

Paulo Autuori Nereli

Paulo Autuori Kaç Yaşında? Paulo Autuori Boyu Kaç Paulo Autuori Kaç Kilo Paulo Autuori Doğum Tarihi Paulo Autuori Ne Demektir? Paulo Autuori Anlamı Nedir?
Paulo Autuori Kimdir? , Paulo Autuori Nereli , Paulo Autuori Kaç Yaşında? , Paulo Autuori Boyu Kaç , Paulo Autuori Kaç Kilo , Paulo Autuori Doğum Tarihi , Paulo Autuori Ne Demektir? , Paulo Autuori Anlamı Nedir?
Kim Kimdir? Biyografiler

Biyografi Paralel Yaşamlar'ın 1727 tarihli üçüncü edisyonu Kim Kimdir? Biyografi Biyografi ya da yaşam öyküsü, bir kişinin yaşamını ayrıntılı bir biçimde açıklayan bir edebiyat türüdür. Kişi kendi hayatını anlatıyorsa buna otobiyografi, şairlerin yaşam hikayesi anlatılıyorsa da buna tezkire denir. Biyografiler eğitim, iş, ilişkiler ve ölüm gibi temel olaylardan daha fazlasını içerir. Bir biyografi, bir konunun yaşam öyküsünü sunar, deneyimle ilgili samimi ayrıntılar da dahil olmak üzere yaşamlarının çeşitli yönlerini vurgular ve öznenin kişiliğinin bir analizini içerir.

Kim Kimdir? Biyografi

Biyografik eserler genellikle kurgusal değildir, ancak kurgu bir kişinin hayatını betimlemek için de kullanılabilir. Kim Kimdir? Biyografi Biyografik kapsamın derinlemesine bir biçimine eski yazı denir. Edebiyattan filme kadar çeşitli mecralarda yapılan çalışmalar biyografi olarak bilinen edebiyat türünü oluşturur.

Paulo Autuori
Paulo Autuori Kelimesinin Anlamı Nedir? Paulo Autuori Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Paulo Autuori Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı
Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:
Paulo Autuori - Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek Paulo Autuori - Oranlamak Paulo Autuori - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı
Paulo Autuori - Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.
Paulo Autuori - Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Paulo Autuori - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler
 - dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek
 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

Paulo Autuori
Paulo Autuori Nedir? Paulo Autuori Ne demek? , Paulo Autuori Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Paulo Autuori
Paulo Autuori Kelimesinin Anlamı? Paulo Autuori Ne Demek? Paulo Autuori Ne Demektir? ,Paulo Autuori Analizi?
Paulo Autuori
Paulo Autuori Anlamı Nedir? Paulo Autuori Ne Demektir?, Paulo Autuori Açıklaması Nedir? , Paulo Autuori Cevabı Nedir? , Paulo Autuori Kelimesinin Anlamı?

Paulo Autuori Kimdir?

Paulo Autuori

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Paulo Autuori
Kişisel bilgileri
Tam adı Paulo Autuori de Mello
Doğum tarihi 25 Ağustos 1956 (67 yaşında)
Doğum yeri Rio de Janeiro, Brezilya
Teknik direktörlük kariyeri
Yıllar Takım
1975-1979 Portuguesa (RJ)
1979-1981 América
1982-1984 São Bento
1985 Marília
1985 Bonsucesso
1986 Botafogo
1986-1987 Vitória de Guimarães
1987-1989 Nacional
1989-1991 Vitória de Guimarães
1991-1995 Marítimo
1995 Botafogo
1996-1997 Benfica
1997-1998 Cruzeiro
1998 Flamengo
1999 Botafogo
1999 Internacional
2000 Santos
2000 Cruzeiro
2000 Vitória de Guimarães
2001 Alianza Lima
2001 Botafogo
2002 Sporting Cristal
2003-2005 Peru
2005 São Paulo
2006 Kashima Antlers
2007 Cruzeiro
2007-2009 Er-Reyyan
2009 Grêmio
2009-2011 Er-Reyyan
2011-2012 Katar Olimpik
2012-2013 Katar
2013 Vasco da Gama
2013 São Paulo
2014 Atlético Mineiro

Paulo Autuori de Mello (d. 25 Ağustos 1956, Rio de Janeiro), İtalyan asıllı Brezilyalı teknik direktör. Son olarak ülkesinin takımlarından São Paulo'yu çalıştırmıştır.

Kariyeri boyunca otuzun üzerinde takımda görev yapan Autuori, kulüp takımlarının yanı sıra Katar Olimpik, Katar millî takımı ve Peru millî takımında da görev yapmıştır. Yönettiği São Paulo takımıyla, 2005 FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonası ve 2005 Copa Libertadores'te şampiyonluğa ulaşmıştır.[1] Ayrıca Cruzeiro takımıyla da 1997 Copa Libertadores'te şampiyonluk yaşamıştır.

Başarıları[değiştir | kaynağı değiştir]

Botafogo
1995
Cruzeiro
1997
1997
Alianza Lima
2001
Sporting Cristal
2002
São Paulo
2005
2005
Al Rayyan
2010, 2011

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Profile on sambafoot.com.br 25 Mayıs 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. (Portekizce)

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Ödüller ve başarılar
Önce gelen:
Arjantin Ramón Díaz
Copa Libertadores kazanan teknik direktörler
1997
Sonra gelen:
Brezilya Antônio Lopes
Önce gelen:
Kolombiya Luis Fernando Montoya
Copa Libertadores kazanan teknik direktörler
2005
Sonra gelen:
Brezilya Abel Braga


Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Paulo Autuori Kimdir? Kimdir?:Paulo Autuori Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Paulo Autuori Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Paulo Autuori Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Paulo Autuori Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Paulo Autuori Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Paulo Autuori Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Paulo Autuori Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Paulo Autuori Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Paulo Autuori Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Paulo Autuori Kimdir? Kaç Yaşında?:Paulo Autuori Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Paulo Autuori Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Paulo Autuori Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Paulo Autuori Kimdir? Nereli?:Paulo Autuori Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Paulo Autuori Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Paulo Autuori Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Paulo Autuori Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Düzcenin belediyeleri listesi, Oak Park, Michigan, Alman gümüşü, Limpopo, Bizans Ermenistanı, All About My Mother, Abbas Halim Paşa, Robert A. Millikan, Como 1907, Mapuçe mitolojisi, William Ramsay, Pakistandaki Türkler, Adriyatik, Türkmenistan cumhurbaşkanı, Gıvışgan otu, Türkmenistan kamu tatilleri, Türkiye florasındaki moltkia taksonları listesi, Solanum sambiranense, Denizcilik sigortası, Mein Land, Pyrausta fodinalis, Yeni Demokrasi (Yunanistan), İkimizin Sırrı, Chrysometa raripila, Dallas Wings, Francis Gillot, Silvester Belt, Tarafsız ülkeler, Yahudilikte İsa, Fausta Morganti, Roadblock (Mart 2016), İfzer, Ruhname, Barak Obama, Porto FC, Aegina Adası, Habenaria sacculata, NGC 7230, Lucca Cumhuriyeti, 2009 UEFA Süper Kupa, Renk yuvarı, Hırvatistanın posta tarihi ve posta pulları, Novaya Zemlya, Müslüm C. Akalın, Mehdi Mahdavikia, Arteriovenöz malformasyon, Raúl Cárdenas, Takı tasarımı, Evita (müzikal), Floransa Cumhuriyeti, Dilek Türker, 68. Britanya Akademisi Sinema Ödülleri, Palorchestes, Ornithogalum nallihanense, National Museum of Natural History, Amphidraus pae, Lapin Track, Daniel Schuhmacher, FlashForward bölümleri listesi, Anizotropi, Stade Malherbe de Caen, Tapada Nacional de Mafra, TEPAV, Kerim Tekin şarkıları listesi, Raymond Kévorkian, Eucalyptus denticulata, İdadi, Yuşa, António Costa, Lenf, Optalmolog, Kördüğüm (film, 1982), Marage, Özbekistan millî ragbi birliği takımı, The Gereg, Rappahannock County, Spitsbergen, Bidevi, Franco Battiato, Anadolu gelengisi, Forsythia suspensa, Bad Krozingen, eskil, We Are the Heroes, Mk II kruvazör tankı, mk ii kruvazör tankı, Dániel Böde, Takı, NGC 2843, Elbistan Anadolu Lisesi, Ücretsiz içerik, Vajra, Komice, 2506. Tugay, Mekanik Prens, Antiproton, Echinolaena, The Shadows, Büyükkılıçlı, Silivri, Onni Okkonen,
Töreci Nedir?, Fütürolojik Nedir?, Mehmet Arpaci Kimdir?, Töre Dışı Nedir?, Fütursuz Nedir?, Belkıza İlter Kimdir?, Füsunkâr Nedir?, İkirenkli Anlamı Nedir, İkirenkli Nasıl Oluştu, İkirenkli Tarihi, İkirenkli Renkleri, İkirenkli Tasarımı, Osman Mutlu Kimdir?, Gülşah Sakar Kimdir?, Tozkoparan Nedir?, Fultaymlı Nedir?, Hülya Güreli Yolcubal Kimdir?, Ayşen Ece Kavas Kimdir?, Halit Yıldız Kimdir?, Totemsiz Nedir?, Frenolojik Nedir?, Bayrakbilim Anlamı Nedir, Bayrakbilim Nasıl Oluştu, Bayrakbilim Tarihi, Bayrakbilim Renkleri, Bayrakbilim Tasarımı, Totemli Nedir?, Hasan Yıldız Kimdir?, Selman Kösalı Kimdir?, Halil Bakış Kimdir?, Erdal Tektaş Kimdir?, Yukarı Volta bayrağı Anlamı Nedir, Yukarı Volta bayrağı Nasıl Oluştu, Yukarı Volta bayrağı Tarihi, Yukarı Volta bayrağı Renkleri, Yukarı Volta bayrağı Tasarımı, Mehmet Ümit Küçükkaya Kimdir?, Murat Çakar Kimdir?, Fotomekanik Nedir?, Meral Garip Kimdir?, Torpilli Nedir?, Nilgün Dalkılıç Kimdir?, Fotojen Nedir?, Caner Arduç Kimdir?, Yugoslavya bayrağı Anlamı Nedir, Yugoslavya bayrağı Nasıl Oluştu, Yugoslavya bayrağı Tarihi, Yugoslavya bayrağı Renkleri, Yugoslavya bayrağı Tasarımı, Kaan Altındağ Kimdir?, Toriğini Çalıştır Nedir?, Fosilli Nedir?, Necla Aktay Kimdir?, Fosforsuz Nedir?, Cuma Karavar Kimdir?, Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?,