Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir?

Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir?

Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Mustafa Kaplan (futbolcu) Nereli Mustafa Kaplan (futbolcu) Kaç Yaşında? Mustafa Kaplan (futbolcu) Boyu Kaç Mustafa Kaplan (futbolcu) Kaç Kilo Mustafa Kaplan (futbolcu) Doğum Tarihi Mustafa Kaplan (futbolcu) Ne Demektir? Mustafa Kaplan (futbolcu) Anlamı Nedir?

Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Mustafa Kaplan (futbolcu) Nereli Mustafa Kaplan (futbolcu) Kaç Yaşında? Mustafa Kaplan (futbolcu) Boyu Kaç Mustafa Kaplan (futbolcu) Kaç Kilo

Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir?

Mustafa Kaplan (futbolcu)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Mustafa Kaplan
Kişisel bilgileri
Tam adı Mustafa Kaplan
Doğum tarihi 2 Eylül 1967 (56 yaşında)
Doğum yeri Kırşehir, Türkiye
Mevkisi Forvet
Kulüp bilgileri
Kulübü Giresunspor (Teknik Direktör)
Profesyonel kariyeri*
Yıllar Takım Maç (Gol)
1990 Kırşehirspor
1990 Alanyaspor
1990-1991 Edremit Belediyespor
1991 Bayburtspor
1991-1992 Kırşehirspor
1992-1993 Eskişehir Demirspor
1993-1994 Ankara Demirspor
1994-1995 Yozgatspor
1995-1996 Pursaklarspor
1996 Çubukspor
1996-1997 ASKİ Spor
1997 Çubukspor
1997 Tarımspor
1997 Ankara Demirspor
1997-1998 Ziraat Bankasıspor
Teknik direktörlük kariyeri
2003-2006 MKE Ankaragücü (yardımcı antrenör)
2006-2008 Gençlerbirliği (yardımcı antrenör)
2008-2010 MKE Ankaragücü (yardımcı antrenör)
2010-2011 Gençlerbirliği (yardımcı antrenör)
2011 Gençlerbirliği
2012-2013 MKE Ankaragücü
2013-2014 Hacettepe
2014 Gençlerbirliği (antrenör)
2014 MKE Ankaragücü
2015 Hacettepe
2015 Gençlerbirliği (antrenör)
2015-2016 Hacettepe
2016 Giresunspor
2017-2018 Hacettepe
2019 MKE Ankaragücü
2019 Gençlerbirliği
2019-2020 MKE Ankaragücü
2020-2021 Gençlerbirliği
2023- Giresunspor

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.


Mustafa Kaplan (d. 2 Eylül 1967, Kırşehir), Türk eski futbolcu, teknik direktör.

Futbolculuk kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Futbola, doğduğu şehrin takımı olan Kırşehirspor altyapısında başladı ve daha sonra birçok 3. Lig ve 2. Lig ekibinde görev aldı. Ağırlıklı olarak İç Anadolu Bölgesi'nin ekiplerinde oynadı.

Teknik direktörlük kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Futbola vedasından sonra antrenörlük yapmaya karar verdi ve ilk antrenmanlık deneyimini 2003 yılında MKE Ankaragücü'nde yardımcı antrenör olarak edindi. Daha sonra Gençlerbirliği'nde aynı görevi üstlendikten sonra Ankaragücü'ne geri döndü. 2010-11 sezonunun başında tekrar Gençlerbirliği'nde yardımcı antrenör olarak çalışmaya başladı. 26 Nisan 2011 tarihinde Gençlerbirliği teknik direktörü Ralf Zumdick'in istifa etmesinden sonra boşalan teknik direktörlük görevine geçici olarak sezon sonuna kadar getirildi.[1] Sezon bitimi görevini yeni teknik direktör Giray Bulak'a teslim etti. 2012-13 sezonunun ortasında MKE Ankaragücü teknik direktörlüğü görevine getirildi. Ancak topladığı puanlar yeterli olmadı ve Ankaragücü lig sonuncusu olarak 1. Lig'den 2. Lig'e düştü. 2013-14 sezonu başında Hacettepe'nin başına getirilen Kaplan, takımıyla birlikte 2. Lig'e yükseldi. 2014-15 sezonunun başlangıcında ise Gençlerbirliği'nin başına getirildi.[2] Burada yalnızca 1 maç görevde kaldıktan sonra takımla yolları ayrıldı.[3] 2016-17 sezonu başında Giresunspor'un teknik direktörlüğüne getirildi.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 30 Nisan 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2011. 
  2. ^ "Kemal Özdeş, Gençlerbirliği ile yollarını ayırdı!". milliyet.com.tr. 10 Temmuz 2014. 6 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2014. 
  3. ^ "İlhan Cavcav, Mustafa Kaplan'ın görevine son verdi". zaman.com.tr. 13 Eylül 2014. 28 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Eylül 2014. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Kimdir?:Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Kaç Yaşında?:Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Nereli?:Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Mustafa Kaplan (futbolcu) Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

NGC 6593, 1952 FA Cup Finali, NGC 1615, Merkez bankaları listesi, Dubai, Hürriyet, Hurriyet, Oklahoma City Thunder kulüp tarihi, Yemişlik, Torbalı, Rio de Janeiro Vôlei Clube, Kuril Adalarının işgali, Psychotria scortechinii, Theodor Mommsen, Mert Kula, NGC 2907, Psychotria schumanniana, Psychotria schomburgkii, Süfyani, Psychotria sanluisensis, Chatchai Paholpat, Alçı, FIPRESCI Ödülü, Psychotria sorsogonensis, Psychotria squamelligera, Psychotria sanblasensis, Psychotria sphaerothyrsa, Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF Türkiye, Psychotria subacuminalis, Psychotria subspathulata, Psychotria salzmanniana, Psychotria symplocifolia, Çukurova Savunması, Kartepe Teleferik, Ankara Çevre Yolu, Karşıyaka, Selçukluların Ege Seferi, Psychotria saidoriensis, Resmi din, Crossopriza, Psychotria sadebeckiana, 2016 Yaz Olimpiyatlarında İsveç, Yaşar Karadeniz, Ali Erdemir, Psychotria rufovaginata, Dschinghis Khan, 2007–2008 finansal krizi, Zoli Ádok, Psychotria rosseliensis, Psychotria ruelliifolia, 1840 Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimleri, İoannis Hrisostomos, Gnaeus Pompeius, Eğriçay, Siverek, II. Zygmunt August, Psychotria rhytidocarpa, Església de Sant Miquel de Fontaneda, Psychotria rhinocerotis, Psychotria tacarcunensis, Psychotria tapirapecoana, Psychotria temehaniensis, NGC 7035, Samantha Eggar, Psychotria tetragonoides, Psychotria thailandensis, Psychotria tomaniviensis, Livana kazası, Psychotria raivavaensis, Psychotria rakotoniaina, Iago Falque, Ford Focus RS, Ahmet Mahir Ablum, Psychotria pseudoplatyphylla, Future Starts Slow, Sadullah Güney, Türkiye cumhurbaşkanları listesi, Stanisław Koniecpolski, Çankaya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, Ahmed Hamdi Paşa, Psychotria pseudomicrodaphne, Briançon, İmdat Sütlüoğlu, Asım Gündüz, Psychotria principensis, Pınar Öğün, Aysun Kayacı, Sunninghill and Ascot, Nazif Kayacık, Gmail, Igor Tudor, Psychotria polygrammata, Psychotria trichocephala, Psychotria turrubarensis, Psychotria verschuerenii, Marvel Studios, Psychotria vesciculifera, Skullgirls, Psychotria viridibractea, 59. Primetime Emmy Ödülleri, Psychotria waimamurensis, 20 Kasım,
Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?, Gadsden bayrağı Anlamı Nedir, Gadsden bayrağı Nasıl Oluştu, Gadsden bayrağı Tarihi, Gadsden bayrağı Renkleri, Gadsden bayrağı Tasarımı, Tokalı Nedir?, Selma Sarıcıoğlu Çalışkan Kimdir?, Zottiri İsminin Anlamı Nedir?, Ümit Duman Kimdir?, Zot İsminin Anlamı Nedir?, Bahadır Gökmen Kimdir?, Berrin Selbuz Kimdir?, Tok Sözlü Nedir?, Fiskal Nedir?, Zorunlu İsminin Anlamı Nedir?, Zorlu İsminin Anlamı Nedir?, Toimeton Nedir?, Ömer Eldemir Kimdir?, Demokratik Kampuçya bayrağı Anlamı Nedir, Demokratik Kampuçya bayrağı Nasıl Oluştu, Demokratik Kampuçya bayrağı Tarihi, Demokratik Kampuçya bayrağı Renkleri, Demokratik Kampuçya bayrağı Tasarımı, Kürşat Özer Kimdir?, Zorlayıcı İsminin Anlamı Nedir?, Sertaç Çelikkaleli Kimdir?, Zorlamasız İsminin Anlamı Nedir?, Togolu Nedir?, Kenan Çarboğa Kimdir?, Zorlama İsminin Anlamı Nedir?, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Anlamı Nedir, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Nasıl Oluştu, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tarihi, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Renkleri, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tasarımı, Burak Ustalı Kimdir?, Zorca İsminin Anlamı Nedir?, Zorba İsminin Anlamı Nedir?, İlker İpek Kimdir?, Gülcan Alp Kimdir?, Zoraki İsminin Anlamı Nedir?, Niyazi Ünalmış Kimdir?, Zor İsminin Anlamı Nedir?, Fin Ugor Nedir?, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Asiye Küçükyılmaz Kimdir?, Tirşemsi Nedir?, Zoolojik İsminin Anlamı Nedir?, Tirşe Gözlü Nedir?, Filtresiz Nedir?, Zom İsminin Anlamı Nedir?, İbrahim Kaan Kimdir?, Filtreli Nedir?, Hasan Ataman Kimdir?, Ziyasız İsminin Anlamı Nedir?, Filozofik Nedir?, Ziyansız İsminin Anlamı Nedir?, Aslan ve Güneş Anlamı Nedir, Aslan ve Güneş Nasıl Oluştu, Aslan ve Güneş Tarihi, Aslan ve Güneş Renkleri, Aslan ve Güneş Tasarımı, Şeref Tamtürk Kimdir?, Onur Sergen Doğan Kimdir?, Ziyadar İsminin Anlamı Nedir?, İsmail Büyükkayıkçı Kimdir?, Filolojik Nedir?, Canan Kebenç Özkan Kimdir?, Tipsiz Nedir?, Tipolojik Nedir?, Zirai İsminin Anlamı Nedir?, Okan Işıktaş Kimdir?, Tipili Nedir?, Arap İsyanı bayrağı Anlamı Nedir, Arap İsyanı bayrağı Nasıl Oluştu, Arap İsyanı bayrağı Tarihi, Arap İsyanı bayrağı Renkleri, Arap İsyanı bayrağı Tasarımı, Zingal İsminin Anlamı Nedir?, Zinde İsminin Anlamı Nedir?, Yrd Doç Dr Berat Ahi Kimdir? Yrd Doç Dr Berat Ahi Nereli Yrd Doç Dr Berat Ahi Kaç Yaşında?, İsmail Keskin Kimdir?, Zincirleme İsminin Anlamı Nedir?, Filantrop Nedir?, Özgen Aydıncak Kimdir?, Zimmetli İsminin Anlamı Nedir?, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Anlamı Nedir, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Nasıl Oluştu, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tarihi, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Renkleri, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tasarımı, Atakan Özkan Kimdir?, Necdet Kayra Kimdir?, Zilli İsminin Anlamı Nedir?, Semra Kıratlı Kimdir?, Zilingir İsminin Anlamı Nedir?, Tiksinç Nedir?, Fil Dişi Nedir?, Ümit Özer Kimdir?,