Leroy Sané Kimdir?

Leroy Sané Kimdir?

Leroy Sané Kimdir?

Leroy Sané Nereli

Leroy Sané Kaç Yaşında? Leroy Sané Boyu Kaç

Leroy Sané Kaç Kilo Leroy Sané Doğum Tarihi

Leroy Sané Ne Demektir? Leroy Sané Anlamı Nedir?

Leroy Sané Kimdir? , Leroy Sané Nereli , Leroy Sané Kaç Yaşında? , Leroy Sané Boyu Kaç , Leroy Sané Kaç Kilo , Leroy Sané Doğum Tarihi , Leroy Sané Ne Demektir? , Leroy Sané Anlamı Nedir?

Leroy Sané Kimdir?

Leroy Sané

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Leroy Sané
Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 11 Ocak 1996 (28 yaşında)
Doğum yeri Essen, Almanya
Boyu 1,83 m (6 ft 0 in)[1]
Mevkisi Orta saha
Kulüp bilgileri
Kulübü Bayern Münih
Numarası 10
Altyapı kariyeri
2001-2005 SG Wattenscheid 09
2005-2008 Schalke 04
2008-2011 Bayer Leverkusen
2011-2014 Schalke 04
Profesyonel kariyeri*
Yıllar Takım Maç (Gol)
2014-2016 Schalke 04 47 (11)
2016-2020 Manchester City 90 (25)
2020- Bayern Münih 105 (29)
Toplam 242 (65)
Millî takım kariyeri
2014-2015  Almanya U-17 11 (5)
2015-2016  Almanya U-21 10 (5)
2015-  Almanya 57 (13)
Toplam 78 (23)
Başarıları
Erkekler futbol
 Almanya adına
FIFA Konfederasyonlar Kupası
Altın 2017 Rusya Takım

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.
Güncelleme: 29 Ekim 2023


Leroy Sané (d. 11 Ocak 1996), sol kanat pozisyonunda görev yapmakta olup Bayern Münih takımında forma giyen Alman millî futbolcudur.

Kulüp kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Schalke 04[değiştir | kaynağı değiştir]

A takımlar düzeyinde ilk resmî maçına Schalke 04 forması ile Bundesliga'da, 20 Nisan 2014'te Stuttgart karşısında çıktı. Aynı yıl genellikle alt yaş gruplarında forma şansı buldu.

2014-15 sezonunda takımda daha çok forma şansı bulmaya başladı. A takımlar düzeyinde ilk resmî golünü ise lig mücadelesinde, 13 Aralık 2014 tarihinde Köln karşısında buldu. Sezon boyunca 13 lig maçına çıkıp 3 gol 1 asist ile oynadı. Kariyerindeki ilk Şampiyonlar Ligi maçına 10 Mart 2015'te çıkan Sané bu maçta Real Madrid'e karşı bir tane de gol buldu.

2015-16 sezonunda takımının as oyuncuya haline gelen Sané, ligde yalnızca 1 maç kaçırarak 34 maçın 33'ünde forma şansı buldu ve bu maçlarda 8 gol kaydetti. Toplamda ise 42 resmî maçta 9 gol 7 asist ile oynadı.

Manchester City[değiştir | kaynağı değiştir]

2 Ağustos 2016 tarihinde 52 milyon € karşılığında Manchester City'ye transfer oldu. 2016-17 sezonunda yaşadığı çeşitli sakatlıklar nedeniyle ligdeki 38 maçın 26 tanesinde forma şansı bulabildi ve bu maçlarda 5 gol 5 asistlik performans sergiledi.

2017-18 sezonunda daha düzenli biçimde forma şansı buldu. Toplamda 49 resmî maça çıkıp bu maçlarda 14 gol 19 asistlik performans sergiledi. Manchester City ile aynı sezonda kariyerindeki ilk lig şampiyonluğunu yaşadı. Ayrıca ligde Kevin De Bruyne'nin ardından 15 asist ile en çok asist yapan ikinci futbolcu oldu.

2018-19 sezonunda da başarılı performansını sürdüren Sané, takımıyla birlikte Premier League'deki ikinci şampiyonluğunu yaşadı. Ayrıca ligde 10 gol 11 asistlik performans sergileyerek iki sezon üst üste gol ve asist sayılarında çift haneli sayılara ulaştı.

2019-20 sezonunda sakatlığı ve yılın son haftalarında Bayern Münih'e transfer olması nedeniyle ligde sadece 1 maçta 11 dakika forma şansı bulabildi.

Bayern Münih[değiştir | kaynağı değiştir]

15 Temmuz 2020 tarihinde 45 milyon € karşılığında Bayern Münih'e transfer olarak Bundesliga'ya geri döndü.[2]

Millî takım kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Millî takım istatistikleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Nr. millî takım Tarih M G A
1 2014-15 Almanya Almanya U-19 11 4 4
2 2015-16 Almanya Almanya U-21 10 5 7
3. 2015  Almanya 1
2016 3
2017 6 1
2018 8 2
2019 4 3 1
A Millî Toplam 22 5 2
Alt Toplam 42 14 13

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Leroy Sané Profile, News & Stats". Premier League. 4 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ocak 2019. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 21 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2020. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Leroy Sané Kimdir? Kimdir?:Leroy Sané Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Leroy Sané Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Leroy Sané Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Leroy Sané Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Leroy Sané Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Leroy Sané Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Leroy Sané Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Leroy Sané Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Leroy Sané Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Leroy Sané Kimdir? Kaç Yaşında?:Leroy Sané Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Leroy Sané Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Leroy Sané Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Leroy Sané Kimdir? Nereli?:Leroy Sané Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Leroy Sané Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Leroy Sané Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Leroy Sané Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Digiturk 3D, Sağırin, Manavgat, 1963 Türkiye Cumhuriyet Senatosu Başkanlığı seçimi, Yazyurdu, Beyşehir, Spor Toto Süper Lig, Télévision Par Satellite, NGC 823, Ömer Cuğ, Sofia Coppola, Guarcino, Ziyaur Rahman, Urartular, Erik Satie, Elektronik bileşen, Milan Lukač, Janice Dickinson, Digiturk HD, Live in Stockholm 1994, Sci Tech TV, Butte, Estonya tarihi, Ejder Çocuk, Akut solunum sıkıntısı sendromu, Ötümlü yutaksıl sürtünmeli ünsüz, 2016 Türkiye darbe girişimi, Rick Fox, Burç, Latin Amerika ve Karayiplerdeki Dünya Mirasları, Katarzyna Łaniewska, Arthur Schoenflies, Tony Waiters, Kirpi Sonic (video oyunu, 2006), Yeni İstanbul, Josh Keaton, Graeae, Hammurabi Kanunları, Nagamaki, British Phonographic Industry, FDDI, Üç Meleğin Mesajı, Türkiye İş Kurumu, Esrarın yasallığı, Elektromanyetik darbe, Fairytale, Boman Irani, Interstate 4, Ticinus Muharebesi, Batıda Kan Var, Elektron, 15 Minutes, István Csom, Yıpratma savaşı, Hollywood Adventures, Victor ve Valentino bölümleri listesi, Ben 10 (dizi, 2016) bölümleri listesi, Egon Pollak, Cartoon Network Too, Instituto Cervantes, Aşağıçatma, Serik, Ben 10 (dizi, 2016), Victor ve Valentino, Türk Tarih Müzesi ve Parkı, Necip Kocayusufpaşaoğlu, Dr. Luke, Cristina Bicchieri, Nakajima Kikka, To the Beautiful You, Radikal Cumhuriyetçiler, Faruk Bildirici, Tegenaria domestica, Bulgaristan Trakyası, Chris Herd, Arena Arda, Korualan, Pentanol, Adalı, Karataş, Savaş Buldan, The Invisible Mouse, Berber dilleri, Dogri, Monagas SC, Revenge (dizi), Duck Dodgers (dizi), II. Svend, Beluga balinası, Alafranga, Ali Afif, Enerji verimliliği, Hamas Bildirisi, Nelsan Ellis, José Gayà, Linkin Park, Moruzi ailesi, Oxygen, Mikoriza, Molla Fenari, Samsung Galaxy S9, Ankarada 1969 Türkiye genel seçimleri, Umcular, Karpuzlu, Dadra ve Nagar Haveli ve Daman ve Diu,
Ferdaya Salmak Nedir?, Cevdet Akay Kimdir?, Zekâi İsminin Anlamı Nedir?, Teyelli Nedir?, Ferdası Nedir?, Zehirsiz İsminin Anlamı Nedir?, Ferasetsiz Nedir?, Tuncer Usta Kimdir?, Tevazulu Nedir?, Ferasetli Nedir?, Zehirli İsminin Anlamı Nedir?, Nesrin Arslan Kimdir?, Ferahlık Duymak Nedir?, Çağatay Atasay Kimdir?, Zehir Zıkkım İsminin Anlamı Nedir?, Alpaslan Türkkan Kimdir?, Zecrî İsminin Anlamı Nedir?, Adnan Sinan Çakıroğlu Kimdir?, Yrd Doç Dr Badegül Can Emir Kimdir? Yrd Doç Dr Badegül Can Emir Nereli Yrd Doç Dr Badegül Can Emir Kaç Yaşında?, Zebunküş İsminin Anlamı Nedir?, Aziz Cem Güner Kimdir?, Zebun İsminin Anlamı Nedir?, Ferah Tut Nedir?, Doğukan Ak Kimdir?, Zayi İsminin Anlamı Nedir?, Ferah Bulmak Nedir?, Doğan Avcı Kimdir?, Zayıf Sesli İsminin Anlamı Nedir?, Erol Bayram Kimdir?, Feragatli Nedir?, Tufan Yanar Kimdir?, Zayıf Nahif İsminin Anlamı Nedir?, Testereli Nedir?, Özgül Baydoğan Kimdir?, Feragat Sahibi Nedir?, Zayıf İsminin Anlamı Nedir?, Tespihsiz Nedir?, Naci Şanlıtürk Kimdir?, Zaviyevi İsminin Anlamı Nedir?, Ülkü Ayaydın Kimdir?, Tespihli Nedir?, Fer Almak Nedir?, Akadyana bayrağı Anlamı Nedir, Akadyana bayrağı Nasıl Oluştu, Akadyana bayrağı Tarihi, Akadyana bayrağı Renkleri, Akadyana bayrağı Tasarımı, Naile İşlek Kimdir?, Zavallı İsminin Anlamı Nedir?, Teslimiyetçi Nedir?, Zatî İsminin Anlamı Nedir?, Fenomenolojik Nedir?, Nizamettin Öztürk Kimdir?, Ahmet Yasin Şentürk Kimdir?, Fenomenal Nedir?, Zata Mahsus İsminin Anlamı Nedir?, Ejder Kaygusuz Kimdir?, Fenolojik Nedir?, Zaruri İsminin Anlamı Nedir?, Tesettürsüz Nedir?, Emrullah Türe Kimdir?, Zarsı İsminin Anlamı Nedir?, Tesettürlü Nedir?, Fenlenmek Nedir?, Elif Baysal Kimdir?, Zarplı İsminin Anlamı Nedir?, Fenik Nedir?, Mehmet Bağlar Kimdir?, Cumali İnce Kimdir?, Zarif İsminin Anlamı Nedir?, Fenersiz Yakalanmak Nedir?, Fevzi Fatih Oğuz Kimdir?, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Anlamı Nedir, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Nasıl Oluştu, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Tarihi, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Renkleri, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Tasarımı, Fenersiz Nedir?, Zararsız İsminin Anlamı Nedir?, Fenerli Nedir?, Zararlı İsminin Anlamı Nedir?, Hüseyin Çalişci Kimdir?, İrfan Karatutlu Kimdir?, Feneri Nerde Söndürdün Nedir?, Zarardîde İsminin Anlamı Nedir?, Terso Nedir?, Metin Bozkurt Kimdir?, Zarafetli İsminin Anlamı Nedir?, Savaş bayrağı Anlamı Nedir, Savaş bayrağı Nasıl Oluştu, Savaş bayrağı Tarihi, Savaş bayrağı Renkleri, Savaş bayrağı Tasarımı, Fener Çekmek Nedir?, Mustafa Çiftci Kimdir?, Zampara İsminin Anlamı Nedir?, Tersinir Nedir?, Gülfiraz Sağlık Kimdir?, Ters Türs Nedir?, Zamlı İsminin Anlamı Nedir?, Fenaya Çekmek Nedir?, Filiz Kılıç Kimdir?, Ters Ters Nedir?, Fenasına Gitmek Nedir?, Zamklı İsminin Anlamı Nedir?, Mehtap Nazan Göktaş Kimdir?, Fenalık Geçirmek Nedir?, Sancak (bayrak) Anlamı Nedir, Sancak (bayrak) Nasıl Oluştu, Sancak (bayrak) Tarihi, Sancak (bayrak) Renkleri, Sancak (bayrak) Tasarımı, Zamansız İsminin Anlamı Nedir?, Burak Kotan Kimdir?, Fenalık Etmek Nedir?, Yaşar Furkan Bingöl Kimdir?,