Jeffrén Suárez Kimdir?

Jeffrén Suárez Kimdir?

Jeffrén Suárez Kimdir?

Jeffrén Suárez Nereli

Jeffrén Suárez Kaç Yaşında? Jeffrén Suárez Boyu Kaç

Jeffrén Suárez Kaç Kilo Jeffrén Suárez Doğum Tarihi

Jeffrén Suárez Ne Demektir? Jeffrén Suárez Anlamı Nedir?

Jeffrén Suárez Kimdir? , Jeffrén Suárez Nereli , Jeffrén Suárez Kaç Yaşında? , Jeffrén Suárez Boyu Kaç , Jeffrén Suárez Kaç Kilo , Jeffrén Suárez Doğum Tarihi , Jeffrén Suárez Ne Demektir? , Jeffrén Suárez Anlamı Nedir?

Jeffrén Suárez Kimdir?

Jeffrén Suárez

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Jeffrén Suárez
Kişisel bilgileri
Tam adı Jeffrén Isaac Suárez Bermúdez
Doğum tarihi 20 Ocak 1988 (36 yaşında)
Doğum yeri Ciudad Bolívar, Venezuela
Boyu 1,75 m (5 ft 9 in)
Mevkisi Orta saha
Kulüp bilgileri
Kulübü Lamphun Warrior
Numarası 80
Altyapı kariyeri
2003-2004 Tenerife
2004-2006 Barcelona
Profesyonel kariyeri*
Yıllar Takım Maç (Gol)
2006-2007 FC Barcelona C 7 (1)
2006-2009 FC Barcelona B 82 (14)
2008-2011 Barcelona 22 (3)
2011-2014 Sporting 24 (5)
2014-2015 Valladolid 46 (3)
2015-2017 Eupen 36 (3)
2017-2019 Grasshoppers 42 (5)
2019 AEK Larnaca 14 (0)
2020-2021 Slaven Belupo 36 (3)
2021 Al Dhaid 36 (3)
2021- Lamphun Warrior 12 (4)
Toplam 357 (44)
Millî takım kariyeri
2004  İspanya U-16 3 (0)
2004-2005  İspanya U-17 3 (0)
2006-2007  İspanya U-19 11 (5)
2007  İspanya U-20 1 (0)
2009-2011  İspanya U-21 12 (2)
2015-2016 Venezuela Venezuela 4 (0)

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.


Jeffrén Isaac Suárez Bermúdez (d. 20 Ocak 1988,Venezuela), bilinen adıyla Jeffrén veya Jeffrén Suárez, Valladolid takımında oynayan, İspanyol vatandaşlığı da bulunan Venezuelalı futbolcudur. Tayland'ın 2. Lig takımlarından Lamphun Warrior'da oynamaktadır.

Kulüp kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Barcelona[değiştir | kaynağı değiştir]

Barcelona formasını ilk kez 2006-07 sezonunda Copa del Rey'de Badalona ile oynanan rövanş maçında giydi. Bu maçta 83.dakikada Javier Saviola'nın yerine oyuna dahil oldu.

2007-08 sezonunda Barcelona'nın altyapı takımı olan Barcelona B'de forma giydi. Burada oynadığı 30 maçta 5 gol attı.

2008-09 sezonunda Barcelona formasıyla ilk La Liga maçına çıktı. Pep Guardiola 17 Mayıs 2009'da oynanan ve Mallorca'nın 2-1 üstünlüğüyle biten Mallorca - Barcelona maçında Jeffren'e şans verdi. Ayrıca Jeffren Barcelona'nın Estudiantes'i 2-1 yenerek 2009 yılındaki 6.kupasını kazandığı maç olan FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde 82.dakikada Thierry Henry'nin yerine oyuna girdi ve uzatmalarla beraber 38 dakika sahada kaldı.

2010-11 sezonunda Barcelona formasıyla 29 Kasım 2010 tarihinde Nou Camp'da Real Madrid ile oynanan El Clásico maçında yedek olarak maça başlayan Jeffren son dakikalarda forma şansı bularak oyuna girmiştir.Takımın 5.golünü 90+1'de kaydederek perdeyi kapatan oyuncu olmuştur.

Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan Jeffrén, 2011-12 sezonu öncesi 5 milyon € karşılığında Portekiz Ligi ekibi Sporting Lizbon'a transfer olmuştur.

Sonraki yılları[değiştir | kaynağı değiştir]

Jeffren, 9 Temmuz 2017'de İsviçre Süper Ligi ekiplerinden Grasshopper Club Zürich ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Ocak 2019'un sonlarında Kıbrıs Birinci Ligi'ndeki AEK Larnaca FC'ye imza attı ve bir yıl sonra NK Slaven Belupo ile Hırvatistan Birinci Futbol Ligi'ne geçti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Dhaid SC ile kısa bir süre kaldıktan sonra Jeffrén, Haziran 2021'de Tayland'ın 2. Lig takımlarından Lamphun Warrior FC ile anlaştı.[1]

Millî takım[değiştir | kaynağı değiştir]

2006'da Avrupa 19 yaş altı Futbol Şampiyonası'nda İspanya kadrosunda bulunan Jeffren, 8 maçta attığı 3 golle şampiyonluğa yardımcı oldu.

2007'de Venezuela millî takımı teknik direktörü Richard Páez tarafından Copa America 2007 kadrosuna çağrılmasına rağmen İspanya ile Venezuela arasında tercih yapmak için erken olduğunu söyleyerek bu teklifi reddetti.

Jeffrén, 6 Şubat 2009 tarihinde İspanya 21 yaş altı Millî Tkımına çağrıldı ve bu teklifi kabul etti. Herhangi ülkenin A millî takımın formasını giymediği için İspanya millî takımı için de Venezuela millî takımı için de uygun durumda bulunuyor.

Başarıları[değiştir | kaynağı değiştir]

Barcelona[değiştir | kaynağı değiştir]

İspanya 19 yaş altı millî takımı[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Avrupa Şampiyonluğu : 2006

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Batalla, Jordi (8 Haziran 2021). "Jeffren se marcha a la segunda división de Tailandia" [Jeffrén heads off to Thailand's second division] (İspanyolca). Mundo Deportivo. 24 Temmuz 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Temmuz 2021. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

{{#değiştir:|#default=



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Jeffrén Suárez Kimdir? Kimdir?:Jeffrén Suárez Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Jeffrén Suárez Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Jeffrén Suárez Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Jeffrén Suárez Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Jeffrén Suárez Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Jeffrén Suárez Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Jeffrén Suárez Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Jeffrén Suárez Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Jeffrén Suárez Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Jeffrén Suárez Kimdir? Kaç Yaşında?:Jeffrén Suárez Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Jeffrén Suárez Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Jeffrén Suárez Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Jeffrén Suárez Kimdir? Nereli?:Jeffrén Suárez Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Jeffrén Suárez Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Jeffrén Suárez Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Jeffrén Suárez Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Baykuş Evi, Nöropati, Asanoyama Hideki, Velid Ali, Céline Carzo, Nesticus kataokai, Quand je te rêve, Nicolás Burdisso, American Association for the Advancement of Science, 1952 Yaz Olimpiyatları, Villeta, Gaurochromis, Sali Berişa, San Antonio Spurs, Cyriogonus, Hendrik Lorentz, Mesut Cemil, 대한민국, Carabus septemcarinatus, Archaeopteryx lithographica, Kingsley Madu, Edgar Allan Poe, Bulbophyllum baladeanum, Karşıyaka, Haliliye, İşte Türk Sanat Müziği İşte Sibel Can, Ahmet Muhtar Gün, Nippur, Kızamık, Orkidegiller, Bulbophyllum dolabriforme, A View to a Kill, Hidroelektrik santral, Liotrigona, Apotrigona, Meliponula, Iveta Benešová, Geotrigona, Latin Birliği, Oxytrigona, Perikardit, Meliwillea, Plebeiella, Amerika Birleşik Devletleri Kızılderilileri, Dolly Buster, Nicel araştırma, Cronquist sistemi, Русский, Veronica laxissima, Baraga County, Michigan, Büyük Antiller, Rusyadaki siyasi partiler listesi, Yervandaşat, Carapoia marceloi, Ova Kricesi, Atlanta Uluslararası Havalimanı, Suna, Umut Tohumcu, Güvenlik duvarı, Loricariichthys, Trigonisca, Cephalotrigona, Frieseomelitta, Mika Hakkinen, Paratrigonoides, Gökköy Tren İstasyonu, Zoli Ádok, Demirci Mehmet Efe Ayaklanması, Horace Wells, Nazi Partisi, Varanus storri, Çevre felsefesi, Amasya Protokolü, Sosyal Demokrat Hınçak Partisi, Ece Ercan, Udo Kier, Barbier teoremi, Duisburg, Schinia gracilenta, Vilar de Santos, İpekli boğan, Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Mehmet Sak, Trigona corvina, Demirköprü, Antakya, Geniotrigona, Glafkos, Stanislav Karasi, Léo Ferré, Plinthocoelium, Sovyetler Birliği Mareşali, Leurotrigona, Hemarthria, Nannotrigona, Mira Furlan, Pariotrigona, Pembridge, Tetragonisca, Ptilotrigona, Festuca hatico, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi,
Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?, Gadsden bayrağı Anlamı Nedir, Gadsden bayrağı Nasıl Oluştu, Gadsden bayrağı Tarihi, Gadsden bayrağı Renkleri, Gadsden bayrağı Tasarımı, Tokalı Nedir?, Selma Sarıcıoğlu Çalışkan Kimdir?, Zottiri İsminin Anlamı Nedir?, Ümit Duman Kimdir?, Zot İsminin Anlamı Nedir?, Bahadır Gökmen Kimdir?, Berrin Selbuz Kimdir?, Tok Sözlü Nedir?, Fiskal Nedir?, Zorunlu İsminin Anlamı Nedir?, Zorlu İsminin Anlamı Nedir?, Toimeton Nedir?, Ömer Eldemir Kimdir?, Demokratik Kampuçya bayrağı Anlamı Nedir, Demokratik Kampuçya bayrağı Nasıl Oluştu, Demokratik Kampuçya bayrağı Tarihi, Demokratik Kampuçya bayrağı Renkleri, Demokratik Kampuçya bayrağı Tasarımı, Kürşat Özer Kimdir?, Zorlayıcı İsminin Anlamı Nedir?, Sertaç Çelikkaleli Kimdir?, Zorlamasız İsminin Anlamı Nedir?,