İsak Vural Kimdir?

İsak Vural Kimdir?

İsak Vural Kimdir?

İsak Vural Nereli

İsak Vural Kaç Yaşında? İsak Vural Boyu Kaç İsak Vural Kaç Kilo İsak Vural Doğum Tarihi İsak Vural Ne Demektir? İsak Vural Anlamı Nedir?
İsak Vural Kimdir? , İsak Vural Nereli , İsak Vural Kaç Yaşında? , İsak Vural Boyu Kaç , İsak Vural Kaç Kilo , İsak Vural Doğum Tarihi , İsak Vural Ne Demektir? , İsak Vural Anlamı Nedir?
Kim Kimdir? Biyografiler

Biyografi Paralel Yaşamlar'ın 1727 tarihli üçüncü edisyonu Kim Kimdir? Biyografi Biyografi ya da yaşam öyküsü, bir kişinin yaşamını ayrıntılı bir biçimde açıklayan bir edebiyat türüdür. Kişi kendi hayatını anlatıyorsa buna otobiyografi, şairlerin yaşam hikayesi anlatılıyorsa da buna tezkire denir. Biyografiler eğitim, iş, ilişkiler ve ölüm gibi temel olaylardan daha fazlasını içerir. Bir biyografi, bir konunun yaşam öyküsünü sunar, deneyimle ilgili samimi ayrıntılar da dahil olmak üzere yaşamlarının çeşitli yönlerini vurgular ve öznenin kişiliğinin bir analizini içerir.

Kim Kimdir? Biyografi

Biyografik eserler genellikle kurgusal değildir, ancak kurgu bir kişinin hayatını betimlemek için de kullanılabilir. Kim Kimdir? Biyografi Biyografik kapsamın derinlemesine bir biçimine eski yazı denir. Edebiyattan filme kadar çeşitli mecralarda yapılan çalışmalar biyografi olarak bilinen edebiyat türünü oluşturur.

İsak Vural
İsak Vural Kelimesinin Anlamı Nedir? İsak Vural Kelimesinin Anlamı Ne demek? , İsak Vural Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı
Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:
İsak Vural - Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek İsak Vural - Oranlamak İsak Vural - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı
İsak Vural - Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.
İsak Vural - Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! İsak Vural - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler
 - dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek
 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

İsak Vural
İsak Vural Nedir? İsak Vural Ne demek? , İsak Vural Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
İsak Vural
İsak Vural Kelimesinin Anlamı? İsak Vural Ne Demek? İsak Vural Ne Demektir? ,İsak Vural Analizi?
İsak Vural
İsak Vural Anlamı Nedir? İsak Vural Ne Demektir?, İsak Vural Açıklaması Nedir? , İsak Vural Cevabı Nedir? , İsak Vural Kelimesinin Anlamı?

İsak Vural Kimdir?

İsak Vural

Vikipedi, özgür ansiklopedi
İsak Vural
Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 28 Mayıs 2006 (17 yaşında)
Doğum yeri Stockholm, İsveç[1]
Mevkisi Orta saha
Kulüp bilgileri
Kulübü Fenerbahçe
Numarası 16
Altyapı kariyeri
Sant Cugat
2013-2017 Hammarby IF
2018-2022 Benfica
2022-2023 Fenerbahçe
2023Hammarby IF (kiralık)
Profesyonel kariyeri*
Yıllar Takım Maç (Gol)
2023- Hammarby IF 0 (0)
2023-Hammarby TFF (yed.) 19 (3)
Millî takım kariyeri
2022  Türkiye U-16 3 (1)
2022-  Türkiye U-17 1 (0)

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.
Güncelleme: 30 Ocal 2024


İsak Vural (d. 28 Mayıs 2006, Stockholm), Türk profesyonel futbolcudur. orta saha mevkiinde oynamaktadır. Allsvenskan ekiplerinden Hammarby forması giymektedir.

Kulüp kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk yılları[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk bir baba ve İsveçli bir annenin çocuğu olarak İsveç'in Stockholm kentinde doğan Vural, kariyerine Sant Cugat takımında başladı.[2][3] 2013 yılında Hammarby'ye transfer olarak ülkesi İsveç'e döndü ve genç takımlarındaki performansıyla İspanyol ekibi Barcelona'nın dikkatini çekti. Ancak Barcelona'nın oturma ve çalışma izni koşullarını yerine getirememesi üzerine Vural, 2018'de Benfica'ya imza atmak üzere Portekiz'e gitti.[2]

Fenerbahçe[değiştir | kaynağı değiştir]

28 Şubat 2022'de Benfica altyapısında geçirdiği dört yılın ardından Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe'ye imza atan Vural,[4] yeteneği ve yüksek potansiyeli nedeniyle altyapıdan ziyade A takım kadrosuyla antrenmanlara çıkmaya başladı.[5] Vural, aynı yıl 19 Nisan'da Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'e karşı kazanılan 1-0'lık dostluk karşılaşmasında (gayriresmî) ilk maçına çıktı. Böylece 15 yıl, 10 ay ve 23 günlükken Fenerbahçe'yi temsil eden en genç oyuncu oldu.[6]

Hammarby[değiştir | kaynağı değiştir]

4 Şubat 2023'te Vural, Fenerbahçe'den bir yıllık kiralık olarak alt yapı eğitimi aldığı Allsvenskan ekibi Hammarby'ye geri döndü.[7] Aynı yıl 12 Nisan'da, üç yıllık bir sözleşme imzalayarak kalıcı olarak bu kulübe transfer oldu.[8]

Uluslararası kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Vural, doğduğu ülke İsveç'in yanı sıra ayrıca Türkiye ve Norveç'i temsil etme hakkına sahiptir.[3] Türkiye'yi 16 yaş altı seviyesinde temsil etmiştir.[1][9]

Kariyer istatistikleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Kulüp[değiştir | kaynağı değiştir]

maçların oynandığı 12 Kasım 2023 itibarıyla[10]
Kulüp Sezon Lig Ulusal kupa[a] Kıtasal Toplam
Lig Maç Gol Maç Gol Maç Gol Maç Gol
Hammarby TFF (kiralık) 2023 Ettan 19 3 0 0 19 3
Kariyer toplamı 19 3 0 0 0 0 19 3

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b İsak Vural at WorldFootball.net
  2. ^ a b Erdin, Zehra (19 Nisan 2022). "İsak Vural kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe genç yeteneği İsak Vural hangi mevkide oynuyor?". tgrthaber.com.tr. 19 Nisan 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Nisan 2022. 
  3. ^ a b "isak Vural kimdir ve kag yagindadir? Hangi takimdan Fenerbahçe'ye transfer oldu? Shakhtar Donetsk..." spor.haber7.com. 19 Nisan 2022. 19 Nisan 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Nisan 2022. 
  4. ^ "Fenerbahçe'de bir transferden fazlası: İsak Vural". sporx.com. 6 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Nisan 2022. 
  5. ^ "İsak Vural, Fenerbahçe ile ilk antremanına çıktı" [Isak Vural had his first training with Fenerbahce]. ntvspor.net. 9 Mart 2022. 28 Mart 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Nisan 2022. 
  6. ^ "isak Vural, Fenerbahçe tarihine geçti!". sporx.com. 19 Nisan 2022. 16 Haziran 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Nisan 2022. 
  7. ^ "Isak Vural till Bajen på lån" (İsveçce). Hammarby Fotboll. 4 Şubat 2023. 19 Kasım 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2023. 
  8. ^ "Hammarby skriver kontrakt med Isak Vural" (İsveçce). Hammarby Fotboll. 12 Nisan 2023. 19 Kasım 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2023. 
  9. ^ TFF.org'da İsak Vural
  10. ^ Soccerway'de İsak Vural profili . 1 Mayıs 2023 tarihinde erişildi.

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • İsak Vural Kimdir? Kimdir?:İsak Vural Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? İsak Vural Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. İsak Vural Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. İsak Vural Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • İsak Vural Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, İsak Vural Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. İsak Vural Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. İsak Vural Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. İsak Vural Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • İsak Vural Kimdir? Kaç Yaşında?:İsak Vural Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. İsak Vural Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. İsak Vural Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • İsak Vural Kimdir? Nereli?:İsak Vural Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. İsak Vural Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. İsak Vural Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. İsak Vural Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Çamur, İskenderiyeli Hierocles, 1705, Yelena Pavlova, İskenderiyeli Hierokles, Lucknow, Efes Muharebesi (1147), Rusyadaki Yahudilerin tarihi, Hint mutfağı, Yıldızla Randevu, Yahudilerin Arap topraklarından toplu göçü, Türkiye 17 yaş altı millî futbol takımı, Ali Ufkî Bey, 28 Days In the Valley, Dış borç, Franco Alfano, Stiripentol, İglulik, Su yumuşatma, Napoli Velata, Ayça Varlıer, Roberto Di Matteo, Örtülü, Doğubayazıt, İzmit, Róbert Feczesin, 1991 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları, Çelik Simyacı bölüm listesi, Symbiidae, Miaoli (ilçe), Ahmet Fetgeri Aşeni, İdrar söktürücü, Apollonios (Yeni Pisagorcu filozof), Ekonomik sistemler, İsviçre bayrağı, Bülent Akın, Örnektepe, İsrail Kupası, İnsan penisi, Olimpiodorus (genç), James Clerk Maxwell, Türkiye Briç Federasyonu, Ampermetre, Verbund, Hayvansal manyetizma, Michael Sendivogius, Magnum opus (simya), Projeksiyon (Simya), Turba Philosophorum, Fasciculus Chemicus, Miguel Almirón, Örmeli, Doğubayazıt, Ksenofon, Camelus, Loti, Mustafa Satı Bey, Özel Harekat Daire Başkanlığı, Plörezi, Örey, Hayrabolu, I. Psamtik, I Want You Back, Las Vegas, Nijlen, 1987 (sanatçı), Öresund Köprüsü, Falemauga Mağaraları, Monas Hieroglyphica, Hans Christian Orsted, Yükseltgenme sayısı, Lyudmila Chernykh, Örenyeri, Kastamonu, Atıcılık ve Uzman Nişancı Eğitim Birliği, Pegasos, Smartbook, 2023 Odisha tren çarpışması, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oskarı, Örenli, Yunanistan, Rahmi Eyüboğlu, Nobirda, Benedikt Saller, Viana do Castelo (ilçe), Sis, Doğu Azerbaycan, Vanessa Anne Hudgens, Big Sean, Örenli, Bayramiç, Aldo Bobadilla, Macrotyloma, Ponso, Jimmy Greaves, Goldfrapp, Short 330, Penza, Hindistan Süper Ligi, Evciler, Anamur, Örenler Barajı, Marcelinho, Balıklıova un kurabiyesi, Arazi, Yeni gerçekçilik, Benin, Kurşun(II,IV) oksit,
Cevdet Akay Kimdir?, Zekâi İsminin Anlamı Nedir?, Teyelli Nedir?, Ferdası Nedir?, Zehirsiz İsminin Anlamı Nedir?, Ferasetsiz Nedir?, Tuncer Usta Kimdir?, Tevazulu Nedir?, Ferasetli Nedir?, Zehirli İsminin Anlamı Nedir?, Nesrin Arslan Kimdir?, Ferahlık Duymak Nedir?, Çağatay Atasay Kimdir?, Zehir Zıkkım İsminin Anlamı Nedir?, Alpaslan Türkkan Kimdir?, Zecrî İsminin Anlamı Nedir?, Adnan Sinan Çakıroğlu Kimdir?, Yrd Doç Dr Badegül Can Emir Kimdir? Yrd Doç Dr Badegül Can Emir Nereli Yrd Doç Dr Badegül Can Emir Kaç Yaşında?, Zebunküş İsminin Anlamı Nedir?, Aziz Cem Güner Kimdir?, Zebun İsminin Anlamı Nedir?, Ferah Tut Nedir?, Doğukan Ak Kimdir?, Zayi İsminin Anlamı Nedir?, Ferah Bulmak Nedir?, Doğan Avcı Kimdir?, Zayıf Sesli İsminin Anlamı Nedir?, Erol Bayram Kimdir?, Feragatli Nedir?, Tufan Yanar Kimdir?, Zayıf Nahif İsminin Anlamı Nedir?, Testereli Nedir?, Özgül Baydoğan Kimdir?, Feragat Sahibi Nedir?, Zayıf İsminin Anlamı Nedir?, Tespihsiz Nedir?, Naci Şanlıtürk Kimdir?, Zaviyevi İsminin Anlamı Nedir?, Ülkü Ayaydın Kimdir?, Tespihli Nedir?, Fer Almak Nedir?, Akadyana bayrağı Anlamı Nedir, Akadyana bayrağı Nasıl Oluştu, Akadyana bayrağı Tarihi, Akadyana bayrağı Renkleri, Akadyana bayrağı Tasarımı, Naile İşlek Kimdir?, Zavallı İsminin Anlamı Nedir?, Teslimiyetçi Nedir?, Zatî İsminin Anlamı Nedir?, Fenomenolojik Nedir?, Nizamettin Öztürk Kimdir?, Ahmet Yasin Şentürk Kimdir?, Fenomenal Nedir?, Zata Mahsus İsminin Anlamı Nedir?, Ejder Kaygusuz Kimdir?, Fenolojik Nedir?, Zaruri İsminin Anlamı Nedir?, Tesettürsüz Nedir?, Emrullah Türe Kimdir?, Zarsı İsminin Anlamı Nedir?, Tesettürlü Nedir?, Fenlenmek Nedir?, Elif Baysal Kimdir?, Zarplı İsminin Anlamı Nedir?, Fenik Nedir?, Mehmet Bağlar Kimdir?, Cumali İnce Kimdir?, Zarif İsminin Anlamı Nedir?, Fenersiz Yakalanmak Nedir?, Fevzi Fatih Oğuz Kimdir?, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Anlamı Nedir, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Nasıl Oluştu, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Tarihi, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Renkleri, Zafer Bayrağı (Azerbaycan) Tasarımı, Fenersiz Nedir?, Zararsız İsminin Anlamı Nedir?, Fenerli Nedir?, Zararlı İsminin Anlamı Nedir?, Hüseyin Çalişci Kimdir?, İrfan Karatutlu Kimdir?, Feneri Nerde Söndürdün Nedir?, Zarardîde İsminin Anlamı Nedir?, Terso Nedir?, Metin Bozkurt Kimdir?, Zarafetli İsminin Anlamı Nedir?, Savaş bayrağı Anlamı Nedir, Savaş bayrağı Nasıl Oluştu, Savaş bayrağı Tarihi, Savaş bayrağı Renkleri, Savaş bayrağı Tasarımı, Fener Çekmek Nedir?, Mustafa Çiftci Kimdir?, Zampara İsminin Anlamı Nedir?, Tersinir Nedir?, Gülfiraz Sağlık Kimdir?, Ters Türs Nedir?, Zamlı İsminin Anlamı Nedir?, Fenaya Çekmek Nedir?, Filiz Kılıç Kimdir?, Ters Ters Nedir?, Fenasına Gitmek Nedir?, Zamklı İsminin Anlamı Nedir?, Mehtap Nazan Göktaş Kimdir?, Fenalık Geçirmek Nedir?, Sancak (bayrak) Anlamı Nedir, Sancak (bayrak) Nasıl Oluştu, Sancak (bayrak) Tarihi, Sancak (bayrak) Renkleri, Sancak (bayrak) Tasarımı, Zamansız İsminin Anlamı Nedir?, Burak Kotan Kimdir?, Fenalık Etmek Nedir?, Yaşar Furkan Bingöl Kimdir?, Zamanlı İsminin Anlamı Nedir?,