Haylie Duff Kimdir?

Haylie Duff Kimdir?

Haylie Duff Kimdir?

Haylie Duff Nereli

Haylie Duff Kaç Yaşında? Haylie Duff Boyu Kaç

Haylie Duff Kaç Kilo Haylie Duff Doğum Tarihi

Haylie Duff Ne Demektir? Haylie Duff Anlamı Nedir?

Haylie Duff Kimdir? , Haylie Duff Nereli , Haylie Duff Kaç Yaşında? , Haylie Duff Boyu Kaç , Haylie Duff Kaç Kilo , Haylie Duff Doğum Tarihi , Haylie Duff Ne Demektir? , Haylie Duff Anlamı Nedir?

Haylie Duff Kimdir?

Haylie Duff

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Haylie Duff
DoğumHaylie Katherine Duff
19 Şubat 1985
Houston, Texas
 ABD

Haylie Katherine Duff (19 Şubat 1985) Amerikalı oyuncu ve şarkıcı. Kardeşi Hilary Duff ile birlikte Material Girls filmindeki performansı ile sinemanın en kötülerine verilen Altın Ahududu Ödüllerine (Razzie Awards) aday olmuştur.

Duff, Houston-Teksas'ta doğdu. İç mimar olan Susan Coleen Duff'ın ve işletmeci Bob Erhard Duff'ın ilk kızıdır. Haylie'nin kendisinden iki buçuk yaş küçük olan oyuncu ve şarkıcı olan Hilary adında bir kardeşi vardır. Hilary Duff'ın en bilindik rolü Lizzie Mcguire dizisindeki rolüdür.

Yer aldığı sinema ve televizyon projeleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Lizzie McGuire'ın birkaç bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ardından Disney Kanalında yayınlanan That's So Raven, Joan of Arcadia, American Dreams, Chicago Hope gibi yapımlarda boy gösterdi. 2004'te Napoleon Dynamite adlı filmde tipik popüler bir genç kızı canlandırdı.

Duff at the premiere of War, Inc. at the Tribeca Film Festival in April 2008

Evlilik Anlaşması (2013) filminde romantik komedi tarzında karşımıza çıkmaktadır.

Diskografi[değiştir | kaynağı değiştir]

Haylie Duff, kardeşi Hilary Duff ve Metamorphosis albümleri için birkaç şarkı yazdı. Aynı zamanda da bazı şarkıların sözlerinin yazımına yardım etti. Son albümü olan Dignity'de bulunan Gypsy Woman adlı şarkıyı da Haylie Duff yazmıştır. Şarkı yazımının dışında da kardeşi ile birlikte bazı filmlerin müziklerine de sesiyle katkıda bulunmuştur.Duff, 2008 yılında çıkacak olan ilk albümü olan Masquerade için çalışmalarını sürdürmektedir.

Film[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Film Rol
1998 Addams Family Reunion Gina Adams
2000 Dreams in the Attic Jessica
2001 The Newman Shower Wendy
2003 I Love Your Work Frat Brat Girlfriend
2004 Napoleon Dynamite Summer Wheatly
In Search of Santa Lucinda
2005 Dishdogz Cassidy
2006 Material Girls Ava Marchetta
2007 Nightmare (televizyon) Molly Duggan
My Sexiest Year Debbie
I Remember Jenni Ryan
2008 Legacy Lana Stevens
Deep Cove Jenna
2009 Love Takes Wing Annie Nelson
Love Finds a Home Annie Nelson
Foodfight! Sweet Cakes
A Nanny's Secret Claudia
Tug Jill
Fear Island Jenna
2009 Evlilik Anlaşması (The Wedding Pact) Elizabeth

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Haylie Duff Kimdir? Kimdir?:Haylie Duff Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Haylie Duff Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Haylie Duff Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Haylie Duff Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Haylie Duff Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Haylie Duff Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Haylie Duff Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Haylie Duff Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Haylie Duff Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Haylie Duff Kimdir? Kaç Yaşında?:Haylie Duff Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Haylie Duff Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Haylie Duff Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Haylie Duff Kimdir? Nereli?:Haylie Duff Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Haylie Duff Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Haylie Duff Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Haylie Duff Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Savitaipale, Türkiye Emlak Katılım Bankası, Pterostegia, Edip Safter Gaydalı, Kuyruklu a, Vakıf Katılım Bankası, Live and Let Die, Milletler Cemiyeti üyeler listesi, İstanbul Yarı Maratonu, Beregama goliath, İstanbul Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu, BELBİM, Büyük Mecidiye Camii, Niconico, Yakov Zarobyan, Türkiye Türkleri, Natig Ahmedov, Bahattin Özülker, Büyük Saray, Hamidiye Kaynak Suları, BenQ, Gediz, Kütahya, III. Richard, Bisiklet türleri listesi, Albaraka Türk, Nuclear Physics A, İBB Engelliler Müdürlüğü, BELTUR, Babamın Ceketi, Hazreti Kaab Camii, Endless Forms Most Beautiful, İstanbul Belediye Sarayı, Olimpiyat Oyunları, Krzemionki, Makas kuyruklu çaylak, Corleone, RimZim, Teletoon, Nevadocoris, Bromelina, Kalkandere, İSBAK, Maximianus, Köpeklerde ayrılma kaygısı, Ali Mesimli, Metin Öztürk, İSTAÇ, Dermophiidae, Ural dilleri, Children of Paradise, Marcel Mbayo, Dermacentor silvarum, Rocca dArce, İSMEK, 2002 J. League Division 1, Rusçuk (il), Yakalı kocabaş, Amerika Birleşik Devletleri Donanması muhripleri listesi, Melilla, Solomon Adaları Savaşı, Oçamçıra rayonu, Sorbca, Amblyomma orlovi, İstanbul Planlama Ajansı, Çobanisa Tren İstasyonu, Druga HNL, Bulbophyllum louisiadum, Marisa, İstanbul Vakfı, Emil, İstanbul Üniversitesi Gözlemevi Araştırma ve Uygulama Merkezi, Franz Halder, Psychotria nodiflora, 1908 Fransa Bisiklet Turu, Üstel dağılım, Samsun Üniversitesi Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, AVN (dergi), İsbike, Alman dili ve Edebiyatı, Camille Paglia, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi, Pınar Çağlar Gençtürk, Johann Friedrich Schweitzer, William Shockley, Glukan, MÖ 503, Seçilmiş Bitki Ailelerinin Dünya Kontrol Listesi, Munsö Hanedanı, Nijat Sirel, Hamza Yerlikaya, Stephen Furst, Einherjar, Ruth Westheimer, Aşağıdudaş, Beylikova, Çarpıklık, Matematiksel sembollerin listesi, Cryptosporidiosis, Disney Channel Orijinal Filmleri listesi, Oçi Koçi, Tomás Mejías,
Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?, Gadsden bayrağı Anlamı Nedir, Gadsden bayrağı Nasıl Oluştu, Gadsden bayrağı Tarihi, Gadsden bayrağı Renkleri, Gadsden bayrağı Tasarımı, Tokalı Nedir?, Selma Sarıcıoğlu Çalışkan Kimdir?, Zottiri İsminin Anlamı Nedir?, Ümit Duman Kimdir?, Zot İsminin Anlamı Nedir?, Bahadır Gökmen Kimdir?, Berrin Selbuz Kimdir?,