Erkan Özbey Kimdir?

Erkan Özbey Kimdir?

Erkan Özbey Kimdir? Erkan Özbey Nereli Erkan Özbey Kaç Yaşında? Erkan Özbey Boyu Kaç Erkan Özbey Kaç Kilo Erkan Özbey Doğum Tarihi Erkan Özbey Ne Demektir? Erkan Özbey Anlamı Nedir?

Erkan Özbey Kimdir? Erkan Özbey Nereli Erkan Özbey Kaç Yaşında? Erkan Özbey Boyu Kaç Erkan Özbey Kaç Kilo

Erkan Özbey Kimdir?

Erkan Özbey

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Erkan Özbey
Kişisel bilgileri
Tam adı Erkan Özbey
Doğum tarihi 10 Şubat 1978 (46 yaşında)
Doğum yeri Rize, Türkiye
Boyu 1,81 m (5 ft 11+12 in)
Mevkisi Defans
Altyapı kariyeri
0000-1995 Bursa Merinosspor
Profesyonel kariyeri*
Yıllar Takım Maç (Gol)
1995-1996 Bursa Merinosspor 56 (2)
1996-2003 Bursaspor 145 (3)
1996-1997Bursa Merinosspor (kiralık) 30 (1)
1997-1998Kardemir Karabükspor (kiralık) 32 (0)
2003-2009 Gençlerbirliği 126 (2)
2009-2012 Kızılcahamamspor 0 (0)
Toplam 389 (8)
Millî takım kariyeri
1998-2000  Türkiye U-21 21 (0)
2002 Türkiye Türkiye A2 1 (0)
2002  Türkiye 1 (0)

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.


Erkan Özbey (d. 10 Şubat 1978, Rize), Türk eski millî futbolcudur. Çubukspor kulüp başkanı. Özellikle Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemlerden tanınır.

Futbolculuk kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Kulüp takımları kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Futbola Bursa Merinosspor altyapısında başladı ve 1995 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Bursa Merinosspor için ilk resmî karşılaşmasına 23 Eylül 1995 tarihinde Denizcilik İşletmeleri'ne karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı.[1] Bu karşılaşmayla beraber ilk 11'de düzenli olarak oynamaya başladı. Burada sergilediği futbola birçok üst kadem takımının dikkatini çekmeye başladı ve bunun üzerine Bursaspor'a transfer oldu fakat kiralık olarak eski takımına geri gönderildi.

1997-1998 sezonunu ise kiralık olarak Süper Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'a gönderildi. 1998-1999 sezonun Bursaspor'a geri döndü ve burada düzenli olarak ilk onbirde oynamaya başladı.

Beş sezon Bursaspor'da oynadıktan sonra 2003-2004 sezonunun başında ligin o zamanlar iddialı takımlarından Gençlerbirliği'e transfer oldu. Gençlerbirliği'ndeki ilk sezonunda ligi 10 sırada tamamlayıp Türkiye Kupasında final oynama başarısı gösterdi. 2004-05 Süper Lig sezonunda ise Gençlerbirliği'yle ligi 4. sırada tamamlamayı başardı. Gençlerbirliği'nde toplam 6 sezon forma giydi ve bu zaman içerisinde 2005 ve 2007 yıllarında kulüp taraftarlarının oylarıyla, iki kez "Yılın Futbolcusu" seçildi.

2009-2010 sezonunun yaz transfer dönemininde Gençlerbirliği'nden ayrılarak Kızılcahamamspor'a transfer oldu ama burada herhangi bir maça çıkmadı. Sözleşmesi devam ederken 2011 itibarıyla Kızılcahamamspor'un başkanlığına aday olmuştur ve seçilmiştir.Aynı kulübün hem futbolcusu hem de başkanı olması kamuoyunun aklında soru işaretlerine neden olunca 2012-2013 sezonu öncesi kendi takımıyla sözleşmesini fesh etti ve şu an sadece kulübün başkanlığını yapmaktadır.[2]

Millî takım kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Erkan Özbey, 21 kez U-21, 1 kez A2 bir kez de A millî takımda oynamıştır.[3]

Ümit millî takımıyla Türk futbol tarihinde ilk defa gruptan çıkarak 2000 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne katılan kadroda yer aldı.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 29 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ağustos 2015. 
  2. ^ "Kızılcahamamsporun yeni başkanı Özbey oldu". kizilcahamamhaber.com. 6 Kasım 2012. 28 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Temmuz 2014. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 6 Ekim 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mart 2008. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Erkan Özbey Kimdir? Kimdir?:Erkan Özbey Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Erkan Özbey Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Erkan Özbey Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Erkan Özbey Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Erkan Özbey Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Erkan Özbey Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Erkan Özbey Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Erkan Özbey Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Erkan Özbey Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Erkan Özbey Kimdir? Kaç Yaşında?:Erkan Özbey Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Erkan Özbey Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Erkan Özbey Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Erkan Özbey Kimdir? Nereli?:Erkan Özbey Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Erkan Özbey Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Erkan Özbey Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Erkan Özbey Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Yeni, Kemalpaşa, Wiltz Nehri, Thymus cilicicus, Wales, Alaska, Mesih Paşa, Kiliste 2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri, A1 Ethnikis, Nismo, Akıncılar, Buca, Belenbaşı, Buca, Çaldıran, Buca, 12. Uluslararası İstanbul Film Festivali, Riverbank Arena, Zayıf etkileşim, Bayağı sığırcık, Ergiri ili, San Benigno Canavese, Jack Sherman, Yunanistan başbakanları listesi, Wolfe, The Long Con, Semra Sar, SN 185, Fürth, John Zizioulas, Çamlıkule, Buca, Beyköy, İncirliova, Hürriyet, Buca, Karanfil, Buca, Kuruçeşme, Buca, Kâbus, Okapiina, Goran Hadžić, Dennis Rader, Borgo San Dalmazzo, Emekli İnkılap Subaylar Derneği, Gezi Parkı olayları, Ürdün başbakanları listesi, Tierz, Menderes, Buca, Murathan, Buca, En İyi Film Kurgusu Akademi Ödülü, Paulo Henrique Carneiro Filho, Yaylacık, Buca, Yıldızlar, Buca, Beyoğlu Caddesi, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Artvinde 1977 Türkiye yerel seçimleri, Niksar, Ein bißchen Frieden, Selanik, Jack Colback, Abdulkadir Yazıcı, Yiğitler, Buca, Kırıklar, Buca, 1624, Adalet, Bayraklı, Körfez, Bayraklı, Ahmet Kendir, Goran Dragić, Blanglar, John Cage, Kotelniki, 2021 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Friedrich Ernst Dorn, Venzone, Sarayan şehristanı, 2017 Türkiye anayasa değişikliği referandumu, Mansuroğlu, Bayraklı, Regolit, Postacılar, Bayraklı, Davos, En İyi Amerikan Sanatçı MTV Avrupa Müzik Ödülü, Cumhuriyet, Buca, Çamlıpınar, Buca, Devasa çok oyunculu çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunu, Aziziye, Gülen Davası, Eynali Dağı, Sahilkent, Finike, Takım sporlarında İtalya, Sitokinez, Boncuk Yılmaz, Doğancılar, Buca, Progeria, Dumlupınar, Buca, Kaynaklar Merkez, Karacaağaç, Buca, Sivrihisar, Didectoprocnemis, Vali Rahmi Bey, Buca, Kühren, Kadirli, Kuzey Hanedanları Tarihi, Myanmar merkezli havayolu şirketleri listesi, Fångad av en stormvind, Deniz suyu, Takaaki Shichi, Castorimorpha,
Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?, Gadsden bayrağı Anlamı Nedir, Gadsden bayrağı Nasıl Oluştu, Gadsden bayrağı Tarihi, Gadsden bayrağı Renkleri, Gadsden bayrağı Tasarımı, Tokalı Nedir?, Selma Sarıcıoğlu Çalışkan Kimdir?, Zottiri İsminin Anlamı Nedir?, Ümit Duman Kimdir?, Zot İsminin Anlamı Nedir?, Bahadır Gökmen Kimdir?, Berrin Selbuz Kimdir?, Tok Sözlü Nedir?, Fiskal Nedir?, Zorunlu İsminin Anlamı Nedir?, Zorlu İsminin Anlamı Nedir?, Toimeton Nedir?, Ömer Eldemir Kimdir?, Demokratik Kampuçya bayrağı Anlamı Nedir, Demokratik Kampuçya bayrağı Nasıl Oluştu, Demokratik Kampuçya bayrağı Tarihi, Demokratik Kampuçya bayrağı Renkleri, Demokratik Kampuçya bayrağı Tasarımı, Kürşat Özer Kimdir?, Zorlayıcı İsminin Anlamı Nedir?, Sertaç Çelikkaleli Kimdir?, Zorlamasız İsminin Anlamı Nedir?, Togolu Nedir?, Kenan Çarboğa Kimdir?, Zorlama İsminin Anlamı Nedir?, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Anlamı Nedir, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Nasıl Oluştu, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tarihi, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Renkleri, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tasarımı, Burak Ustalı Kimdir?, Zorca İsminin Anlamı Nedir?, Zorba İsminin Anlamı Nedir?, İlker İpek Kimdir?, Gülcan Alp Kimdir?, Zoraki İsminin Anlamı Nedir?, Niyazi Ünalmış Kimdir?, Zor İsminin Anlamı Nedir?, Fin Ugor Nedir?, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Asiye Küçükyılmaz Kimdir?, Tirşemsi Nedir?, Zoolojik İsminin Anlamı Nedir?, Tirşe Gözlü Nedir?, Filtresiz Nedir?, Zom İsminin Anlamı Nedir?, İbrahim Kaan Kimdir?, Filtreli Nedir?, Hasan Ataman Kimdir?, Ziyasız İsminin Anlamı Nedir?, Filozofik Nedir?, Ziyansız İsminin Anlamı Nedir?, Aslan ve Güneş Anlamı Nedir, Aslan ve Güneş Nasıl Oluştu, Aslan ve Güneş Tarihi, Aslan ve Güneş Renkleri, Aslan ve Güneş Tasarımı, Şeref Tamtürk Kimdir?, Onur Sergen Doğan Kimdir?, Ziyadar İsminin Anlamı Nedir?, İsmail Büyükkayıkçı Kimdir?, Filolojik Nedir?, Canan Kebenç Özkan Kimdir?, Tipsiz Nedir?, Tipolojik Nedir?, Zirai İsminin Anlamı Nedir?, Okan Işıktaş Kimdir?, Tipili Nedir?, Arap İsyanı bayrağı Anlamı Nedir, Arap İsyanı bayrağı Nasıl Oluştu, Arap İsyanı bayrağı Tarihi, Arap İsyanı bayrağı Renkleri, Arap İsyanı bayrağı Tasarımı, Zingal İsminin Anlamı Nedir?, Zinde İsminin Anlamı Nedir?, Yrd Doç Dr Berat Ahi Kimdir? Yrd Doç Dr Berat Ahi Nereli Yrd Doç Dr Berat Ahi Kaç Yaşında?, İsmail Keskin Kimdir?, Zincirleme İsminin Anlamı Nedir?, Filantrop Nedir?, Özgen Aydıncak Kimdir?, Zimmetli İsminin Anlamı Nedir?, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Anlamı Nedir, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Nasıl Oluştu, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tarihi, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Renkleri, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tasarımı, Atakan Özkan Kimdir?, Necdet Kayra Kimdir?, Zilli İsminin Anlamı Nedir?, Semra Kıratlı Kimdir?, Zilingir İsminin Anlamı Nedir?, Tiksinç Nedir?,