Berat Tosun Kimdir?

Berat Tosun Kimdir?

Berat Tosun Kimdir? Berat Tosun Nereli Berat Tosun Kaç Yaşında? Berat Tosun Boyu Kaç Berat Tosun Kaç Kilo Berat Tosun Doğum Tarihi Berat Tosun Ne Demektir? Berat Tosun Anlamı Nedir?

Berat Tosun Kimdir? Berat Tosun Nereli Berat Tosun Kaç Yaşında? Berat Tosun Boyu Kaç Berat Tosun Kaç Kilo

Berat Tosun Kimdir?

Berat Tosun

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Berat Tosun
Kişisel bilgileri
Tam adı Berat Tosun
Doğum tarihi 1 Ocak 1994 (30 yaşında)
Doğum yeri Mamak, Ankara, Türkiye
Boyu 1,79 m (5 ft 10+12 in)
Mevkisi Orta saha
Kulüp bilgileri
Kulübü Niğde Anadolu FK
Numarası 9
Altyapı kariyeri
2007-2011 Gençlerbirliği
Profesyonel kariyeri*
Yıllar Takım Maç (Gol)
2011-2018 Gençlerbirliği 29 (3)
2012-2014Hacettepe (kiralık) 32 (17)
2016Balıkesirspor (kiralık) 16 (0)
2016Boluspor (kiralık) 9 (0)
2017Adana Demirspor (kiralık) 8 (0)
2017-2018Fethiyespor (kiralık) 18 (3)
2018-2019 Tokatspor 15 (1)
2019-2020 Etimesgut Belediyespor 28 (6)
2020-2021 Adıyaman FK 13 (4)
2021- Niğde Anadolu FK 8 (1)
Toplam 176 (35)
Millî takım kariyeri
2014  Türkiye U-20 2 (2)
2015  Türkiye U-21 2 (0)

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.
Güncelleme: 6 Kasım 2021


Berat Tosun (d. 1 Ocak 1994, Ankara), Türk futbolcudur. Forvet pozisyonunda görev almakta olup, TFF 2.Lig'de mücadele eden Niğde Anadolu FK'da oynamaktadır.[1]

İlk yılları[değiştir | kaynağı değiştir]

Babası devlet memuru, annesi ise ev hanımı olan Berat, Ankara'nın Mamak ilçesinde doğdu. Üç kardeş olan Berat'ın bir ablası, bir de erkek kardeşi bulunmaktadır.[2]

Kulüp kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Futbola 11 yaşındayken Gençlerbirliği altyapısında başlayan Berat Tosun, 2011 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak Fuat Çapa tarafından as takım kadrosuna dahil edildi.[3] Yarım sezon boyunca a takım kadrosunda kalan Berat, Türkiye Kupası maçlarında şans bulsa da lig maçlarında hiç oynayamadı. Sonrasında, 2012-2013 sezonunda Hacettepe'ye kiralanan Berat, 2 sene bu takımda forma giydi ve 71 maça çıkıp 32 gol kaydetti. 2013-2014 sezonu sonunda Hacettepe'nin 2. Lig'e yükselmesine attığı 15 golle katkıda bulunan Berat, 2014-2015 sezonu başında Gençlerbirliği A Takımı kadrosuna geri döndü ve takımın ilk lig maçı olan Çaykur Rizespor maçında "99" numaralı formasıyla yedekler arasında yer aldı.

Millî takım kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

2014 yılında Türkiye 20 yaş altı millî futbol takımına çağrılan Berat, ay-yıldızlı formayı da ilk olarak Hollanda'ya karşı giydi. 2-2 beraberlikle biten o maçta bir gol kaydetti. İkinci maçını İngiltere'ye karşı oynayan Berat, 1-1 sona eren o maçta da tek golü kaydetti. Türkiye U-21 takımında ise 2 kez forma giydi.

İstatistikleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Kulüp takım istatistikleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Profesyonel Kariyeri Ulusal Lig Kupa Lig Kupası Süper Kupa Uluslararası Lig Toplam
Sezon Kulüp Lig kademesi Maç Gol Ass. Maç Gol Ass. Maç Gol Ass. Maç Gol Ass. Maç Gol Ass. Maç Gol Ass.
Türkiye Türkiye Lig Türkiye Kupası Lig Kupası Süper Kupa UEFA Toplam
2011-12 Hacettepe 3. Lig 12 8 - - - - - - - - - - - 12 8 -
2012-13 27 7 - - - - - - - - - - - 27 7 -
2013-14 32 17 - 4 2 - - - - - - - - 36 19 -
Toplam 71 32 - 4 2 - - - - - - - - - - 75 34 -
2014-15 Gençlerbirliği Süper Lig 11 3 1 6 4 1 - - - - - - - 17 7 2
Toplam 11 3 1 6 4 1 - - - - - - - - - 17 7 2
Kariyer toplam 82 35 1 10 6 1 - - - - - - - - - 92 41 2

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "BERAT TOSUN - Futbolcu Bilgileri TFF". www.tff.org. 28 Mart 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Nisan 2021. 
  2. ^ Uluç, Mazlum (2 Şubat 2015). "Berat Tosun: Komple forvet". TFF.org.tr. 29 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ağustos 2015. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 31 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2011. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Berat Tosun Kimdir? Kimdir?:Berat Tosun Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Berat Tosun Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Berat Tosun Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Berat Tosun Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Berat Tosun Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Berat Tosun Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Berat Tosun Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Berat Tosun Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Berat Tosun Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Berat Tosun Kimdir? Kaç Yaşında?:Berat Tosun Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Berat Tosun Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Berat Tosun Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Berat Tosun Kimdir? Nereli?:Berat Tosun Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Berat Tosun Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Berat Tosun Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Berat Tosun Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Ilımlı despotizm, NGC 6700, Dağıstan, Kraliçe Elizabeth, Midori, Johann Most, Solanum pennellii, II.Elizabeth, Muhammed Ali (anlam ayrımı), Kamulaştırıcı anarşizm, Lüksemburg Grandükalığı, Intelligent Music Project, Ötümsüz dişyuvasıl yansürtünmeli ünsüz, Tarih ve mitolojide tecavüz kurbanlarının listesi, Van der Waals yarıçapı, Hexactinosida, Windows 10 sürüm geçmişi, Muhammet Ali, Asya Kış Oyunları, Diana Körner, Lymnaea, Oklahoma, .hack, Ernst Werner von Siemens, Psychotria norae, Bulbophyllum condylochilum, Eljero Elia, Aelurillus conveniens, Carabus xupuensis, Theridion saropus, Raid İbrahim Salih, Modum, Hacı İvazzade Mehmed Paşa, Dezenfektanlar, Lojistik, NGC 7177, Alexander Kristoff, Arrathorne, Askeran Çarpışması, Amoriler, Sakin, Boadilla del Monte, Zelotes adderet, Roman Reigns, Büyük Kuzey Savaşı, Belarus Cumhuriyeti Konseyi, Benderli Mehmet Selim Sırrı Paşa, Eric Malpass, Denise Bryer, Ted Mosby, Sınıfsız toplum, Petar Bojo, Brandenburg Margravlığı, Solanum esuriale, Noah Webster, Cüneyt Sermet, Cardi B, Atinalı Athenagoras, Batı Roma İmparatorluğu, Emre itaatsizlik, Sardisli Melito, Cyperus bipartitus, Bushat, Girne, Tarsus, Gregorios Thaumaturgus, Pinopsida, İskenderiyeli Theognostus, Trofoblast, Atinalı Aristides, 37. Türkiye Hükûmeti, Nizip, Olimpos’lu Methodius, Anjiyoplasti, Windeby, Ophiurida, Skåne (il), İsmail Saymaz, VII. Karl (Kutsal Roma imparatoru), Disney Channel orijinal dizileri, 1946 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi, Feeding America, Narcos, Batna, Opus numarası, Çankırıda 1965 Türkiye genel seçimleri, Ermeni Katliamı, Sarıkız, Ayışığı, Yakamoz ve Eldiven darbe teşebbüsü iddiaları, 1990 Birleşik Devletler Grand Prix, Baltimore Ravens, Veronica opaca, Hafız Mehmet, Narlıca, Antakya, Alan Goodrich Kirk, Adıyamanın ilçeleri, Philodromus domesticus, Paleomanyetizma, Ángel Pérez García, Amfilohije Radović, László Branikovits, Boşnaklar Arası Savaş,
Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?, Gadsden bayrağı Anlamı Nedir, Gadsden bayrağı Nasıl Oluştu, Gadsden bayrağı Tarihi, Gadsden bayrağı Renkleri, Gadsden bayrağı Tasarımı, Tokalı Nedir?, Selma Sarıcıoğlu Çalışkan Kimdir?, Zottiri İsminin Anlamı Nedir?, Ümit Duman Kimdir?, Zot İsminin Anlamı Nedir?, Bahadır Gökmen Kimdir?, Berrin Selbuz Kimdir?, Tok Sözlü Nedir?, Fiskal Nedir?, Zorunlu İsminin Anlamı Nedir?, Zorlu İsminin Anlamı Nedir?,