Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında?

Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında?

Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Andaç Güleryüz Boyu Kaç Andaç Güleryüz Kaç Kilo Andaç Güleryüz Doğum Tarihi Andaç Güleryüz Ne Demektir? Andaç Güleryüz Anlamı Nedir?

Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Andaç Güleryüz Boyu Kaç Andaç Güleryüz Kaç Kilo

Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında?

Andaç Güleryüz

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Andaç Güleryüz
Kişisel bilgileri
Tam adı Andaç Güleryüz
Doğum tarihi 31 Temmuz 1993 (30 yaşında)
Doğum yeri Berlin, Almanya
Boyu 1,82 m (5 ft 11+12 in)
Mevkisi Santrafor
Kulüp bilgileri
Kulübü Balıkesirspor
Numarası 36
Altyapı kariyeri
BFC Südring
- SV Tasmania-Gropiusstadt 73
-2008 Berlin Türkiyemspor
2008-2009 FC Hertha 03 Zehlendorf
2009-2012 VfL Wolfsburg
Profesyonel kariyeri*
Yıllar Takım Maç (Gol)
2012-2014 Wolfsburg II 32 (5)
2014-2018 Eskişehirspor 29 (2)
2015-2016Boluspor (kiralık) 18 (5)
2016Denizlispor (kiralık) 1 (0)
2017Niğde Bel. (kiralık) 5 (0)
2018-2019 Adanaspor 12 (0)
2020 Berliner 4 (1)
2021- Balıkesirspor 0 (0)
Toplam 101 (13)
Millî takım kariyeri
2010-2012  Türkiye U-17 6 (0)
2012  Türkiye U-19 3 (0)

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.
Güncelleme: 18 Temmuz 2021


Andaç Güleryüz (d. 31 Temmuz 1993, Berlin), Türk futbolcu. 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da oynamaktadır.

Kulüp kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk yılları[değiştir | kaynağı değiştir]

Andaç Güleryüz 31 Temmuz 1993'te aslen İzmirli olan gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Futbola BFC Südring altyapısında başlayan Andaç, daha sonra SV Tasmania-Gropiusstadt 73, Berlin Türkiyemspor, FC Hertha 03 Zehlendorf altyapılarında oynadıktan sonra 2008-09 sezonunda Hertha formasıyla çıktığı 18 maçta attığı 3 gol ile VfL Wolfsburg scoutlarının dikkatini çekti ve bu takıma transfer oldu. İlk olarak U-19 takımında görev yapan Güleryüz, Stephan Schmidt'in takımında ilk maçına 15 Ağustos 2010 günü Osnabrück karşısında çıktı. Murat Bildirici, Enes Uzun & Erdoğan Pini gibi Türk asıllı futbolcularla görev yapan Andaç, sezon boyunca 18 maça çıkıp 8 gol attı. 2012-13 sezonu öncesinde Wolfsburg II takımına dahil edilen oyuncu, Mehmet Ekici'nin de bulunduğu A Takım ile birkaç idmana çıkarken, U-19 takımıyla da forma giymeye devam etti. 2011-12 sezonunda U-19 ile 24 maçta 9 gol atan oyuncu, takımının yarıfinalde FC Schalke 04 U-19 ile oynadığı maçta bir gol atsa da takımı penaltılarla turnuvaya veda etti. Andaç o sezon Lorenz-Günther Köstner'in yönettiği Wolfsburg II'de ise 3 maça çıkıp 1 gol attı.

Wolfsburg II[değiştir | kaynağı değiştir]

Güleryüz Eskişehirspor ile 2014-15 sezonu hazırlık kampında.

2012-13 sezonunda Wolfsburg II takımında ilk 3 hafta sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Güleryüz, 4.hafta ilk maçına çıktı. Ferhat Yazgan ile birlikte takımındaki 2 gurbetçi oyuncudan biri olan Güleryüz, 14 Eylül 2012 tarihinde oynanan St. Pauli maçında ilk golünü atarken aynı maçta Ferhat Yazgan 2 gol birden attı. Sezon boyunca 23 lig maçına çıkan Güleryüz, 3 tane de gol attı. 2013-14 sezonunda ise Lorenz-Günther Köstner'in takımında ilk 9 hafta kadroya alınmayan oyuncu, ilk maçına 12. haftada çıktı. Bu maçta 1 tanede gol atan Güleryüz, takımına 3 puanı getirse de sezon boyunca sadece 6 maça çıkıp 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Eskişehirspor[değiştir | kaynağı değiştir]

2014-15 transfer dönemi öncesinde ise Diomansy Kamara ve Necati Ateş gibi golcülerini yollayan Eskişehirspor, Andaç'ı ve Bayer 04 Leverkusen'den 1995 doğumlu Kemal Rüzgar'ı denemeye aldı.[1] Ertuğrul Sağlam'ın beğenisini kazanan Andaç, Eskişehirspor ile profesyonel sözleşme imzaladı.[2] Andaç Güleryüz sözleşmeyi imzaladıktan sonra çıktığı VfB Stuttgart ve KF Laçi hazırlık maçlarında da birer gol atma başarısı gösterdi.[3] Eskişehirspor'da 19 Eskişehirspor U21, 7 Ziraat Türkiye Kupası, 10 Türkiye Süper Lig maçında forma giymiştir. Toplam 2644 dakika görev almış ve sezonu 11 gol 2 Asist ile tamamlamıştır.

Boluspor[değiştir | kaynağı değiştir]

2015-16 sezonunda Ertuğrul Sağlam'ın takımdan ayrılmasından sonra Eskişehirspor'dan Boluspor'a kiralanmıştır. 2015-16 sezonunun ilk yarısında 5 Türkiye Kupası,  14 Türkiye PTT 1. Lig maçında görev almış ve sezonun ilk yarısını 5 gol ile tamamlamıştır.[4]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Andaç deneniyor[ölü/kırık bağlantı]
  2. ^ Andaç hayırlı olsun[ölü/kırık bağlantı]
  3. ^ "2 de 2 yaptı göze girdi". 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Ağustos 2014. 
  4. ^ "Andaç Güleryüz Kimdir ?". 27 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Şubat 2016. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Kimdir?:Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Biyografisi?:Biyografi, Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Kaç Yaşında?:Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Nereli?:Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Andaç Güleryüz Kimdir? Andaç Güleryüz Nereli Andaç Güleryüz Kaç Yaşında? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Havsa, Patin, Artyom Hacibekov, İstanbul milletvekilleri, Jeanette Winterson, Hoşkedem Hidayetkızı, Pustec, Martinus Willem Beijerinck, GoPuff, Asbjørn Andersen, Göktaşı, Mustafa Ok, Cıva fülminat, Hepatik, Evrensellik, Español, FK Drita, Brendan Murray, Türkiye Arnavutları Listesi, Polimat, Kuršėnai, Scolecomorphidae, Ek fiil, Ampirizm, Mihver Devletleri, Cycadaceae, Mevkib, A Century of Love, 1075, Azerbaycan Devlet Akademik Millî Dram Tiyatrosu, Kadın düşmanlığı, El Ejido, Android Jelly Bean, Guanabara Körfezi, Postmodernist, Yapay radyoizotop, Güyük Han, Erdoğan Tokol, Nysa ili, Morro da Urca, Ramazan ayı, Amanda Righetti, Haydarlar, Musabeyli, Corazon Aquino, Andrey Karlov, 1921 yılında tanımlanan türler, Fişver, VEDEĞİL kapısı, Grodzisk Wielkopolski, Martirano, Kesmeşeker Dağı, Maria de Lourdes Pintasilgo, Waverly Büyücüleri, Grönland başbakanları listesi, Beşeri bilimler, Cher, Fransa, Türkiye Hava Sporları Federasyonu, Carex austrina, Carlos Gamarra, Geleceğin Starı, Başak burcu, Profilaksi, Appenzell Innerrhoden kantonu, Reşadiye, Sandıklı, St Day, Propliopithecus haeckeli, Balaban, Arnavutluk, Arthur Greiser, Zühtü Hilmi Velibeşe, Kürt Mitolojisi, University of Lyon, Sergey Dmitriyev, San Cesario sul Panaro, Hurşit Ertuğrul, Heinz Reinefarth, William Hill, Ramazan Tayfa, Melissa Vargas, Alanya Atatürk Evi Müzesi, Kore rakamları, Kuriyum, Küriyum, 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası I Grubu, Karakter kodlaması, İsmailağa Cemaati, Konstantinos Manasses, Writtle, Abdoul Sissoko, Paraşüt, Telefon, Telefon, Paşa Yiğit Bey, Sluis Çarpışması, Paracrangonyctidae, Turgay Semercioğlu, Arı kuşugiller, Wanda Maximoff (Marvel Sinematik Evreni), Alauddin Ali, Detroit Institute of Arts, Nokia Asha 302, Fransız Guyanası millî futbol takımı,
Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?, Gadsden bayrağı Anlamı Nedir, Gadsden bayrağı Nasıl Oluştu, Gadsden bayrağı Tarihi, Gadsden bayrağı Renkleri, Gadsden bayrağı Tasarımı, Tokalı Nedir?, Selma Sarıcıoğlu Çalışkan Kimdir?, Zottiri İsminin Anlamı Nedir?, Ümit Duman Kimdir?, Zot İsminin Anlamı Nedir?, Bahadır Gökmen Kimdir?, Berrin Selbuz Kimdir?, Tok Sözlü Nedir?, Fiskal Nedir?, Zorunlu İsminin Anlamı Nedir?, Zorlu İsminin Anlamı Nedir?, Toimeton Nedir?, Ömer Eldemir Kimdir?, Demokratik Kampuçya bayrağı Anlamı Nedir, Demokratik Kampuçya bayrağı Nasıl Oluştu, Demokratik Kampuçya bayrağı Tarihi, Demokratik Kampuçya bayrağı Renkleri, Demokratik Kampuçya bayrağı Tasarımı, Kürşat Özer Kimdir?, Zorlayıcı İsminin Anlamı Nedir?, Sertaç Çelikkaleli Kimdir?, Zorlamasız İsminin Anlamı Nedir?, Togolu Nedir?, Kenan Çarboğa Kimdir?, Zorlama İsminin Anlamı Nedir?, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Anlamı Nedir, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Nasıl Oluştu, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tarihi, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Renkleri, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tasarımı, Burak Ustalı Kimdir?, Zorca İsminin Anlamı Nedir?, Zorba İsminin Anlamı Nedir?, İlker İpek Kimdir?, Gülcan Alp Kimdir?, Zoraki İsminin Anlamı Nedir?, Niyazi Ünalmış Kimdir?, Zor İsminin Anlamı Nedir?, Fin Ugor Nedir?, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Asiye Küçükyılmaz Kimdir?, Tirşemsi Nedir?, Zoolojik İsminin Anlamı Nedir?, Tirşe Gözlü Nedir?, Filtresiz Nedir?, Zom İsminin Anlamı Nedir?, İbrahim Kaan Kimdir?, Filtreli Nedir?, Hasan Ataman Kimdir?, Ziyasız İsminin Anlamı Nedir?, Filozofik Nedir?, Ziyansız İsminin Anlamı Nedir?, Aslan ve Güneş Anlamı Nedir, Aslan ve Güneş Nasıl Oluştu, Aslan ve Güneş Tarihi, Aslan ve Güneş Renkleri, Aslan ve Güneş Tasarımı, Şeref Tamtürk Kimdir?, Onur Sergen Doğan Kimdir?, Ziyadar İsminin Anlamı Nedir?, İsmail Büyükkayıkçı Kimdir?, Filolojik Nedir?, Canan Kebenç Özkan Kimdir?, Tipsiz Nedir?, Tipolojik Nedir?, Zirai İsminin Anlamı Nedir?, Okan Işıktaş Kimdir?, Tipili Nedir?, Arap İsyanı bayrağı Anlamı Nedir, Arap İsyanı bayrağı Nasıl Oluştu, Arap İsyanı bayrağı Tarihi, Arap İsyanı bayrağı Renkleri, Arap İsyanı bayrağı Tasarımı, Zingal İsminin Anlamı Nedir?, Zinde İsminin Anlamı Nedir?, Yrd Doç Dr Berat Ahi Kimdir? Yrd Doç Dr Berat Ahi Nereli Yrd Doç Dr Berat Ahi Kaç Yaşında?, İsmail Keskin Kimdir?, Zincirleme İsminin Anlamı Nedir?, Filantrop Nedir?, Özgen Aydıncak Kimdir?, Zimmetli İsminin Anlamı Nedir?, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Anlamı Nedir, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Nasıl Oluştu, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tarihi, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Renkleri, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tasarımı, Atakan Özkan Kimdir?, Necdet Kayra Kimdir?, Zilli İsminin Anlamı Nedir?, Semra Kıratlı Kimdir?, Zilingir İsminin Anlamı Nedir?, Tiksinç Nedir?, Fil Dişi Nedir?, Ümit Özer Kimdir?, Zikzaklı İsminin Anlamı Nedir?, Abdülvahit Vardar Kimdir?, Tiko Nedir?, Ak Sancak Anlamı Nedir, Ak Sancak Nasıl Oluştu, Ak Sancak Tarihi, Ak Sancak Renkleri, Ak Sancak Tasarımı,