Amber Heard Kimdir?

Amber Heard Kimdir?

Amber Heard Kimdir?

Amber Heard Nereli

Amber Heard Kaç Yaşında? Amber Heard Boyu Kaç

Amber Heard Kaç Kilo Amber Heard Doğum Tarihi

Amber Heard Ne Demektir? Amber Heard Anlamı Nedir?

Amber Heard Kimdir? , Amber Heard Nereli , Amber Heard Kaç Yaşında? , Amber Heard Boyu Kaç , Amber Heard Kaç Kilo , Amber Heard Doğum Tarihi , Amber Heard Ne Demektir? , Amber Heard Anlamı Nedir?

Amber Heard Kimdir?

Amber Heard

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Amber Heard
Heard 2018 yılında San Diego Comic-Con'da
DoğumAmber Laura Heard
22 Nisan 1986 (37 yaşında)
Austin, Texas, ABD
MeslekOyuncu, manken
Etkin yıllar2004-günümüz
Boy1,70 m (5 ft 7 in)
Evlilik
Johnny Depp
(e. 2015; b. 2017)
Partner(ler)Tasya van Ree
(2008-2012)
Çocuk(lar)1
Ebeveyn(ler)David Heard
Paige Parsons[1][2][3]
Resmî siteamberheardofficial.com

Amber Laura Heard (d. 22 Nisan 1986, Austin, Texas, ABD), Amerikalı oyuncu. İlk çıkışını 2004 yılında Billy Bob Thornton'ın başrol oynadığı drama filmi Friday Night Lights ile yaptıktan sonra North Country'da ve Alpha Dog'ta küçük çaplı rollerde oynamıştır. İlk başrolünü ise All The Boys Love Mandy (2006) filmindeki Mandy Lane karakteri olarak oynamıştır ve ardından 2007 yılında The CW'nun Hidden Palms da boy göstermiştir.

2009'da Heard

Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Amber, küçük yaşlarda St. Michael Katolik Akademisinden Hollywood kariyeri için ayrılmıştır. Küçük yaşlardayken okul tiyatrosunda çeşitli rollerde oynadı. On yedisinde okulu bırakıp kariyeri için New York'a gitti ve orada modelliğe başladı. Daha sonra Los Angeles'ta oyunculuğa başladı. 2008 yılında Never Back Down filminde başrol oynamış ve film MTV ödülüne layık görülmüştür. 2006 yılında All the Boys Love Mandy Lane filminde Toronto Uluslararası Film Festivalinde yer almıştır. Televizyondaki ilk rolü Hidden Palms adlı dizidir. 2008 yılında Pineapple Express filmlerinde rol almıştır. 2009 yılında Üveybaba'da rol almıştı ve ayrıca Zombieland filmdinde de küçük bir rol almıştır. Daha sonra Amber The Joneses ve And Soon the Darkness (2010), John Carpenter'ın The Ward, yanı sıra Nicolas Cage ile Drive Angry ve sonrasında ise Johnny Depp ile The Rum Diary (Tutku Günlükleri) filmlerinde rol almıştır. 2009 yılında Exterminator (İmha Takımı) adlı filmde Nicki rolünü üstlenmiştir. 2011 yılı yapımı Drive Angry (Türkçe adı; İntikam yolu) filminde rol almıştır. Ayrıca Maxim dergisinin en seksi 100 kadın yarışmasında 2. sırayı aldı.

Özel hayatı[değiştir | kaynağı değiştir]

2010 Toronto Uluslararası Film Festivali sırasında Amber Heard

Amber etrafında silahlarla büyüdü ve şu an bir magnum 357'ye sahip. Aynı zamanda antika arabalara merakı olan Amber 68 Model Ford Mustang, 67 Model Mercedes ve 62 model Checker Cab gibi güçlü arabalara sahip. Ayrıca "Te amo como se aman ciertas cosa oscuras secret amante entre la sombra y el alma." yazan bir dövmeye sahip, İspanyolca yazılan dövmenin Türkçesi: "Seni seviyorum, bazı karanlık şeyleri sevmek gibi, gizli, ruh ve gölge arasında." yazarı Pablo Neruda'nın Sone 17'sinin içinde geçiyor.[4]

Tasya van Ree ile yaşadığı 2008'den 2012 yılına kadar süren ilişkinin ardından Amber, 2015 yılında Johnny Depp ile evlendi.[5]

Johnny Depp'ten 2017 yılında boşanmasının ardından,[6] 2018'in başına kadar bir yıl boyunca teknoloji girişimcisi Elon Musk ile çıktı.[7][8]

Heard'ın taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya gelen Oonagh Paige Heard (Nisan 2021 doğumlu) adında bir çocuğu var.[9]

Depp / Heard Davası[değiştir | kaynağı değiştir]

Ana dosya: Johnny Depp-Amber Heard davası

Şubat 2019'da Depp, Heard' e Aralık 2018'de Washington Post'ta yayınlanan bir köşe yazısı nedeniyle hakaret nedeniyle dava açtı. Davada Depp, köşe yazısının üç iftira niteliğinde ifade içerdiğini iddia etti; bunlardan ilki manşetti:

"Amber Heard: Cinsel şiddete karşı çıktım ve kültürümüzün gazabıyla yüzleştim. Bu değişmeli."

"Sonra iki yıl önce, aile içi şiddeti temsil eden tanınmış bir kişi oldum ve kültürümüzün sesini yükselten kadınlara yönelik öfkesinin tüm gücünü hissettim."

"Kurumların tacizle suçlanan erkekleri nasıl koruduğunu gerçek zamanlı olarak görme gibi nadir bir bakış açısına sahip oldum."

Depp ayrıca kendisini taciz eden kişinin Heard olduğunu ve iddialarının kendisine karşı bir aldatmaca olduğunu iddia etti.

Ağustos 2020'de Heard, Depp'in "Twitter üzerinden bir taciz kampanyası düzenlediğini ve onun Aquaman ve L'Oréal'den kovulmasını sağlamak için çevrimiçi dilekçeler düzenlediğini" iddia ederek Depp'e karşı bir karşı dava açtı. Nihayetinde Heard'ün karşı iddiası, Depp'in o zamanki avukatı Adam Waldman'ın Nisan 2020'de Daily Mail'de yayınlanan ifadeleri aracılığıyla kendisine iftira attığı yönündeki üç iddia nedeniyle mahkemeye çıktı. Waldman şunları söyledi:

"Heard ve medyadaki arkadaşları sahte cinsel şiddet iddialarını hem kılıç hem de kalkan olarak kullandılar" ve Depp'e karşı "cinsel şiddet aldatmacasını" kamuoyuna duyurdular.

...çatı katındaki bir olayda, "Amber ve arkadaşları biraz şarap döktüler ve ortalığı karıştırdılar, hikayelerini doğrudan bir avukat ve gazetecinin yönlendirmesi altında dinlediler ve sonra 911'i ikinci kez aradılar" Depp'e karşı bir pusu, bir aldatmaca".

... Heard tarafından Depp'e karşı bir "istismar aldatmacası" yapılmıştı.

Depp-Heard davası, 11 Nisan ile 1 Haziran 2022 tarihleri arasında Fairfax County, Virginia'da gerçekleşti. Karar, Depp'in davasında jürinin, Heard'in köşe yazısındaki üç ifadenin de yanlış olduğunu, Depp'e iftira attığını ve Depp'e iftira atıldığını tespit ettiği yönündeydi. gerçek kötü niyetle, bu yüzden jüri Depp'e 10 milyon dolar telafi edici tazminat ve Heard'den 5 milyon dolar cezai tazminat ödenmesine karar verdi. Cezai tazminatlar, Virginia eyalet yasalarının getirdiği sınır nedeniyle 350.000 dolara düşürüldü. Heard'ün karşı iddiası için jüri, Waldman'ın Daily Mail'e verdiği birinci ve üçüncü ifadelerin iftira niteliğinde olduğunun kanıtlanmadığını tespit ederken, Waldman'ın Daily Mail'e verdiği ikinci ifadenin yanlış, iftira niteliğinde ve gerçek kötü niyetle yapıldığını tespit etti. Depp'ten 2 milyon dolar tazminat ve sıfır cezai tazminat ödenmesine karar verildi.

Duruşma boyunca, Heard ile dalga geçildiği ve "deli" olarak etiketlendiği ve geniş çapta dalga geçilen ifadesinin yanlış olduğu düşünüldüğü için internette kamuoyu genel olarak Heard'e karşıydı. Heard, "taciz edildiğini, aşağılandığını, Her gün tehdit edildi" ve ifadesine yönelik çevrimiçi eleştirileri "ızdırap verici" olarak nitelendirdi. Duruşmanın ardından Heard, karardan dolayı jüriyi "suçlamadığını", muhtemelen Depp'i "fantastik bir aktör" olduğundan ve "insanlar onu tanıdıklarını hissettiklerinden" kanıtlardan değil şöhretinden dolayı tercih ettiklerini söyledi. Bir görüşmeci, jürinin kanıtları incelediğini ve Heard'in ifadesine inanmadığını öne sürdü ve Heard, kürsüye çıktığında jürinin "üç ve bir"i zaten dinlemiş olmasına rağmen ona nasıl inandığını sorgulayarak buna yanıt verdi. -nasıl güvenilir olmayan biri olduğuma dair yarım haftalık ifade".

Kararın okunmasının ertesi günü Heard'ün avukatı Elaine Bredehoft, görüşmecilere Heard'in Depp'e olan borcunu ödeyemeyeceğini ve karara itiraz edeceğini söyledi. Bir ay sonra, Heard'ün sigorta sağlayıcılarından biri olan New York Marine, Virginia davasındaki yasal savunma ücretleri için 1 milyon dolara kadar ödeme yapmaktan kaçınmak amacıyla Heard'e federal mahkemede dava açtı ve "jürinin somut bulgularının Heard'in sorumluluğunun şu şekilde olduğunu kanıtladığını" öne sürdü: Heard'in kasıtlı eylem(ler)inden kaynaklandığı" için New York Marine bu kayıptan "sorumlu değildir".

Her ikisi de karara itiraz etmek için başvurduktan sonra, Depp ve Heard davayı Aralık 2022'de çözdüler; Heard, temyizi başarılı olsa bile yeniden yargılamadan "basitçe geçemeyeceğini" açıkça belirtirken, anlaşmanın "bir eylem olmadığını" savundu. imtiyaz." Bu arada Depp'in avukatları, "jürinin oybirliğiyle aldığı kararın ve bunun sonucunda Bay Depp'in Bayan Heard aleyhine verdiği kararın tamamen yürürlükte olduğunu" ve anlaşmanın, Heard'in sigortacısı tarafından Depp'e 1 milyon dolar ödenmesiyle sonuçlanacağını belirtti. Depp, bu parayı söz veriyor ve hayır kurumlarına bağışta bulunacağını belirtiyor"

Aktivizm[değiştir | kaynağı değiştir]

LGBT hakları davasına katkılar sağlamanın yanında Habitat for Humanity, Girl Up, Birleşmiş Milletler Yardım Fonu tarafından düzenlenmiş The Art Of Elysium'a ve Amnesty International'e destek veren Heard, Aile içi ve cinsel şiddet suçları üzerine de farkındalık yaratmıştır. Kasım ayında Glamour'un Women Of The Year Awards ödül töreninde O, Gabourey Sidibe ve Frieda Pinto ödülün sahibi olan aynı zamanda sağ bir tecavüz kurbanı Emily Doe'ya ait olan konuşmayı seslendirmişlerdir. Aynı ay ilerleyen günlerde Heard, #GirlGaze kampanyası için kamu hizmet duyursunda bulunmuş, Porter dergisinin Aralık 2016 sayısı için şahsi tecrübelerini anlatan bir açık mektup yazmıştır.

Filmografi[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Film Rolü Notes
2004 Friday Night Lights Maria
2005 Side FX Shay
Drop Dead Sexy Candy
North Country Genç Josey Aimes
2006 Price to Pay Trish
Alpha Dog Alma
All the Boys Love Mandy Lane Mandy Lane
2007 Spin Amber
Day 73 with Sarah Mary Kısa film
Remember the Daze Julia Ford
2008 Never Back Down Baja Miller
Informers, TheThe Informers Christie
Pineapple Express Angie Anderson
2009 ExTerminators Nikki
Joneses, TheThe Joneses Jenn Jones
Zombieland 406
Stepfather, TheThe Stepfather Kelly Porter
2010 And Soon the Darkness Stephanie Also co-producer
River Why, TheThe River Why Eddy
Ward, TheThe Ward Kristen
2011 Drive Angry Piper
Rum Diary, TheThe Rum Diary Chenault
2013 Syrup Six Also executive producer
Paranoia Emma Jennings
Machete Kills Bayan San Antonio
2014 3 Days to Kill Agent Vivi Delay
2015 The Adderall Diaries Lana Edmond
One More Time Jude
Magic Mike XXL Zoe
The Danish Girl Ulla Paulson
2017 I Do... Until I Don't Fanny
Justice League Mera
2018 Her Smell Zelda E. Zekiel
London Fields Nicola Six Filmed in 2013
Aquaman Mera
2019 Gully Joyce
2021 Zack Snyder's Justice League Mera
2023 Aquaman and the Lost Kingdom Not yet released

Tv dizileri[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Yapım Rol Notlar
2004 Jack & Bobby Liz Episode: "Pilot"
Mountain, TheThe Mountain Riley Episode: "A Piece of the Rock"
2005 O.C., TheThe O.C. Salesgirl Episode: "Mallpisode"
2006 Criminal Minds Lila Archer Episode: "Somebody's Watching"
2007 Californication Amber Episode: "California Son"
Hidden Palms Greta Matthews 8 episodes
2010 The Cleveland Show Herself (voice) Episode: "Beer Walk!"
2011 Top Gear Herself Episode: "Episode #16.5"
Playboy Club, TheThe Playboy Club Bunny Maureen 7 episodes
2015 Overhaulin' Herself Episode: "In Too Depp"
Prince, TheThe Prince Serena Television film
2020–2021 The Stand Nadine Cross 7 episodes

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Amber Heard". TVGuide.com. 5 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Eylül 2015. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Eylül 2015. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 4 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Eylül 2015. 
  4. ^ "Lesbian and Bisexual Celebrities" (İngilizce). imdb.com internet sitesi. Şubat 2012. 11 Haziran 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Ekim 2012. 
  5. ^ "Johnny Depp and Amber Heard Tie the Knot: Source". People. 28 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2015. 
  6. ^ "Amber Heard: Meet the New Mrs Johnny Depp". NDTV (İngilizce). 8 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2015. 
  7. ^ "Tesla CEO Elon Musk breaks up with Amber Heard, report says". 6 Ağustos 2017. 12 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2020. 
  8. ^ "Elon Musk and Amber Heard Call it Quits ... Again". People (İngilizce). 1 Mart 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Şubat 2021. 
  9. ^ Crist, Allison (1 Temmuz 2021). "Amber Heard Reveals She Welcomed Her First Child Via Surrogate – The Hollywood Reporter". The Hollywood Reporter. 1 Temmuz 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Aralık 2021. 


Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Amber Heard Kimdir? Kimdir?:Amber Heard Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Amber Heard Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Amber Heard Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Amber Heard Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Amber Heard Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Amber Heard Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Amber Heard Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Amber Heard Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Amber Heard Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Amber Heard Kimdir? Kaç Yaşında?:Amber Heard Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Amber Heard Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Amber Heard Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Amber Heard Kimdir? Nereli?:Amber Heard Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Amber Heard Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Amber Heard Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Amber Heard Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Psychotria pebasensis, Psychotria longissima, Psychotria plusiantha, Gävle, İblis, Psychotria owariensis, Kolesteril ester, Psychotria nanifrutex, Gözekaya, Ergani, Shizuka Ishigami, Psychotria ochroleuca, Psychotria oligocarpa, Herman Van Rompuy, Abolfazl Jalili, Psychotria mycetoides, Astragalus parryi, Dendrocincla, Toyota Cresta, Psychotria octocuspis, Burcu Bükem Kuru, Psychotria mortoniana, Psychotria neurothrix, Binyıl, Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal İşler Departmanı, Psychotria nicobarica, Korgas İlçesi, Psychotria oaxacensis, Denby, Psychotria oligoneura, İlik, Patti Hansen, Gaston Eyskens, Çit Kasrı, Mercan Denizi Muharebesi, Jean Van Houtte, Psychotria misolensis, Rossini, Psychotria mortehanii, Örümcek Adam 3, Aladdin ve Hırsızlar Kralı, Hidrometre, Psychotria moseskemei, Chlamydophila, Jenesien, Uzak geleceğin zaman çizelgesi, Psychotria morobensis, Logone Oriental, Feodor Lynen, Michael S. Brown, Konrad Bloch, Psychotria monsalveae, Psychotria malaspinae, Psychotria moninensis, Elif Genceli, Hard to Earn, Filipinli, Aster pseudobakeranus, Psychotria microcarpa, Kuyucu Murat Paşa, Kendini ateşe verme, Fitzwilliam Darcy, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri, Psychotria miombicola, Psychotria matambuaii, Alp Er Tunga, Ersönmez Yarbay, Manoryalizm, Estonya Bağımsızlık Savaşı, Psychotria micrococca, Tayyar Mehmed Paşa, Psychotria marauensis, Fotoğraf çekimi, Psychotria mangenotii, Tatsuya Furuhashi, Gönülaldı, Eruh, Hipokaust, Dermatomiyozit, Christina (İsveç), Güney Amerika Uluslar Birliği, Best Model Türkiye, Kadın Mısırbilimciler listesi, Yaovi Akakpo, Psychotria manaraeana, Cezayir Arapçası, Yunus balığı, Frisby on the Wreake, Niels Bohr, Taranis (Marvel Comics), Psychotria macrocarpa, Kayyum Nasıri, Psychotria magnifolia, Cynodon, Psychotria mandiocana, Bedford FC, Aleksey Navalni, Holden Commodore, Aster longipetiolatus, LDL reseptörü, Psychotria mamillaris, Fosfolipitler,
Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?, Gadsden bayrağı Anlamı Nedir, Gadsden bayrağı Nasıl Oluştu, Gadsden bayrağı Tarihi, Gadsden bayrağı Renkleri, Gadsden bayrağı Tasarımı, Tokalı Nedir?, Selma Sarıcıoğlu Çalışkan Kimdir?, Zottiri İsminin Anlamı Nedir?, Ümit Duman Kimdir?, Zot İsminin Anlamı Nedir?, Bahadır Gökmen Kimdir?, Berrin Selbuz Kimdir?, Tok Sözlü Nedir?, Fiskal Nedir?, Zorunlu İsminin Anlamı Nedir?, Zorlu İsminin Anlamı Nedir?, Toimeton Nedir?, Ömer Eldemir Kimdir?, Demokratik Kampuçya bayrağı Anlamı Nedir, Demokratik Kampuçya bayrağı Nasıl Oluştu, Demokratik Kampuçya bayrağı Tarihi, Demokratik Kampuçya bayrağı Renkleri, Demokratik Kampuçya bayrağı Tasarımı, Kürşat Özer Kimdir?, Zorlayıcı İsminin Anlamı Nedir?, Sertaç Çelikkaleli Kimdir?, Zorlamasız İsminin Anlamı Nedir?, Togolu Nedir?, Kenan Çarboğa Kimdir?, Zorlama İsminin Anlamı Nedir?, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Anlamı Nedir, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Nasıl Oluştu, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tarihi, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Renkleri, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tasarımı, Burak Ustalı Kimdir?, Zorca İsminin Anlamı Nedir?, Zorba İsminin Anlamı Nedir?, İlker İpek Kimdir?, Gülcan Alp Kimdir?, Zoraki İsminin Anlamı Nedir?, Niyazi Ünalmış Kimdir?, Zor İsminin Anlamı Nedir?, Fin Ugor Nedir?, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Asiye Küçükyılmaz Kimdir?, Tirşemsi Nedir?, Zoolojik İsminin Anlamı Nedir?, Tirşe Gözlü Nedir?, Filtresiz Nedir?, Zom İsminin Anlamı Nedir?, İbrahim Kaan Kimdir?, Filtreli Nedir?, Hasan Ataman Kimdir?, Ziyasız İsminin Anlamı Nedir?, Filozofik Nedir?, Ziyansız İsminin Anlamı Nedir?, Aslan ve Güneş Anlamı Nedir, Aslan ve Güneş Nasıl Oluştu, Aslan ve Güneş Tarihi, Aslan ve Güneş Renkleri, Aslan ve Güneş Tasarımı, Şeref Tamtürk Kimdir?, Onur Sergen Doğan Kimdir?, Ziyadar İsminin Anlamı Nedir?, İsmail Büyükkayıkçı Kimdir?, Filolojik Nedir?, Canan Kebenç Özkan Kimdir?, Tipsiz Nedir?, Tipolojik Nedir?, Zirai İsminin Anlamı Nedir?, Okan Işıktaş Kimdir?, Tipili Nedir?, Arap İsyanı bayrağı Anlamı Nedir, Arap İsyanı bayrağı Nasıl Oluştu, Arap İsyanı bayrağı Tarihi, Arap İsyanı bayrağı Renkleri, Arap İsyanı bayrağı Tasarımı, Zingal İsminin Anlamı Nedir?, Zinde İsminin Anlamı Nedir?, Yrd Doç Dr Berat Ahi Kimdir? Yrd Doç Dr Berat Ahi Nereli Yrd Doç Dr Berat Ahi Kaç Yaşında?, İsmail Keskin Kimdir?, Zincirleme İsminin Anlamı Nedir?, Filantrop Nedir?, Özgen Aydıncak Kimdir?, Zimmetli İsminin Anlamı Nedir?, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Anlamı Nedir, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Nasıl Oluştu, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tarihi, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Renkleri, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tasarımı, Atakan Özkan Kimdir?, Necdet Kayra Kimdir?, Zilli İsminin Anlamı Nedir?, Semra Kıratlı Kimdir?,