Ali Çamdalı Kimdir?

Ali Çamdalı Kimdir?

Ali Çamdalı Kimdir? Ali Çamdalı Nereli Ali Çamdalı Kaç Yaşında? Ali Çamdalı Boyu Kaç Ali Çamdalı Kaç Kilo Ali Çamdalı Doğum Tarihi Ali Çamdalı Ne Demektir? Ali Çamdalı Anlamı Nedir?

Ali Çamdalı Kimdir? Ali Çamdalı Nereli Ali Çamdalı Kaç Yaşında? Ali Çamdalı Boyu Kaç Ali Çamdalı Kaç Kilo

Ali Çamdalı Kimdir?

Ali Çamdalı

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Ali Çamdalı
Ali Çamdalı Orduspor formasıyla 2012
Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 22 Şubat 1984 (40 yaşında)
Doğum yeri Duisburg, Almanya
Boyu 1,86 m (6 ft 1 in)
Mevkisi Defans, Orta saha
Profesyonel kariyeri*
Yıllar Takım Maç (Gol)
2003-2005 Borussia Mönchengladbach II 59 (7)
2005-2007 Bayer Leverkusen II 60 (19)
2007-2008 Kayserispor 8 (2)
2008-2009 Kayseri Erciyesspor 31 (5)
2009-2010 Kocaelispor 10 (0)
2010-2013 Orduspor 97 (8)
2013-2018 Konyaspor 140 (7)
2018-2019 Çaykur Rizespor 11 (1)
2019 Konyaspor 5 (0)
2020 Manisa FK 8 (1)
Toplam 429 (50)
Teknik direktörlük kariyeri
2023- Konyaspor (sportif direktör)

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.
Güncelleme: 27 Temmuz 2020


Ali Çamdalı (d. 22 Şubat 1984, Duisburg), Türk eski futbolcudur. Süper Lig takımı Konyaspor'da sportif direktördür.[1]

Kulüp takımları kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Almanya yılları[değiştir | kaynağı değiştir]

Ali Çamdalı, 22 Şubat 1984 yılında Duisburg'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine Duisburg takımında başlayan Ali Çamdalı Borussia Mönchengladbach takımında profesyonelliğe adım attı. 5 Nisan 2013'te dördüncü ligde mücadele eden Borussia Mönchengladbach II takımıyla ilk maçına Alemannia Aachen II karşısında çıktı. Bir sezon sonra çıktığı ilk maçta 1.FC Union Solingen'e kariyerinin ilk golünü attı. Bu maçta sonra sezon sonuna kadar formayı kaptırmadı.

2005 yılında üçüncü lige yükselen Bayer 04 Leverkusen takımına transfer oldu ve aynı zamanda takım kaptanlığını da üstlendi. Nisan ayında Bayer 04 Leverkusen teknik direktörü Michael Skibbe tarafından ilk kez maç kadrosuna alınsa da forma şansı bulamadı. Bir sonraki sezon ligde ve Avrupa'da birer kez kadroya alınsa da futbolcu A takımda yine şans bulamayıp, ikinci takımda forma giymeye devam etti. Sezon sonunda ise bir alt lige düştüler.

Türkiye yılları[değiştir | kaynağı değiştir]

Leverkusen ile anlaşması biten Ali Çamdalı, Fenerbahçe ile anlaştı ancak küçük pürüzler sonucu transfer gerçekleşmeyince transfer dönemi sonunda bir başka ekibi Kayserispor'a transfer oldu.[2] Ligin ilk yarısında forma şansı bulamayan futbolcu, ikinci yarıda Türkiye Kupası maçları ile ilk kez Kayserispor forması giydi. Kupada üç kez oynayan futbolcu, sezon sonunda kariyerinin ilk kupası olan Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. 15 Mart 2008'de Gençlerbirliği ile oynanan lig maçında 81. dakikada oyuna girerek ilk Süper Lig maçına çıktı.

Kayserispor'da çok fazla forma şansı verilmeyen oyuncu 2008-09 sezonu öncesi aynı şehrin bir alt ligdeki ekibi olan Kayseri Erciyesspor kulübüne transfer oldu. Burada düzenli olarak forma şansı yakalayan futbolcu, Türkiye'deki ilk golünü de Erciyesspor forması altında 5 Ekim 2008'de Diyarbakırspor'a attı.

Erciyesspor'da başarılı bir sezon geçiren Ali Çamdalı, sezon sonunda aynı ligde mücadele eden Kocaelispor'a transfer oldu. Ancak borçları nedeniyle TFF tarafından transfer yasağı getirilen ve oyuncularına lisans çıkarılmayan Kocaelispor'da maçlara çıkamadı. Bu nedenle önce takımdan ayrılmaya karar veren Çamdalı, kulüp bulamayınca boşta kaldı ve yarım sezonu tesislerde antrenman yaparak geçirdi.[2] Ocak ayında iznin çıkmasıyla Kocaelispor'a transferi gerçekleşti. Çamdalı, yarım sezonda 10 kez forma şansı buldu ancak ekonomik kriz geçiren takım hiçbir galibiyet alamadı ve lig sonuncusu olarak küme düştü.

Ali Çamdalı ise yine 1. Lig'de kaldı ve Orduspor ile 2010-11 sezonu için anlaşmaya vardı. İyi bir performans gösteren futbolcu, Orduspor'un önce Süper Lig'e yükselme play-off'una kalmasında sonra da takımın Süper Lig'e çıkmasında büyük rol oynadı. Futbolcu, o sezon 1. Lig yılın 11'inde yer aldı. Orduspor'la 2013 yılına kadar yeniden anlaşma sağlayan futbolcu Orduspor'un takım kaptanlığına getirildi. Takımın Süper Lig'deki ilk sezonunda ilk haftalarda oyuna yedek dahil olsa da kısa sürede tekrar takımın ilk 11 oyuncularından biri oldu. 2012-13 sezonunda da düzenli olarak forma şansı buldu ancak sezon sonu küme düştüler.

Orduspor ile sözleşmesi 2013'te biten futbolcu önce Trabzonspor ile anlaştı ama daha sonra Konyaspor'a transfer oldu.[2] Konyaspor kariyerine Fenerbahçe galibiyetiyle başlayan futbolcu, bu maçta bir de gol attı. Konyaspor'da da düzenli olarak forma giyen futbolcu, ilk sezonunda 30 maça çıktı ve daha sonra da Konyaspor kariyerinde bu sayının altına inmedi. 2015-16 sezonunda takım kaptanlığına getirilen futbolcu, Konyaspor'un altın dönemine en büyük katkıda bulunan futbolculardan oldu. O sezon ligi üçüncü bitirerek tarihlerinin en iyi derecesini yakaladılar. UEFA Avrupa Ligi gruplarına doğrudan kalan takımın tarihindeki ilk Avrupa maçı olan ve 15 Eylül 2016'da oynanan Shakhtar Donetsk maçında kaptan olarak 90 dakika forma giydi. Bu maç Çamdalı'nın da ilk Avrupa maçıydı. Avrupa'da ve ligde büyük başarılar yakalayamasalar da bu sefer Türkiye Kupası'nı tarihlerinde ilk kez müzelerine götürdüler. Çamdalı, ikinci kez kaldırdığı Türkiye Kupası'nın finalinde bu kez şans buldu ve 120 dakika forma giydi. 2017-18 sezonuna ise BeşiktaşTürkiye Süper Kupası finalinde mağlup ederek başladılar ve Çamdalı bu maçta da sahaya ilk 11'de çıktı.

Başarıları[değiştir | kaynağı değiştir]

Bireysel[değiştir | kaynağı değiştir]

Kulüp Performansı[değiştir | kaynağı değiştir]

Not: 22 Mayıs 2013 tarihinde güncellenmiştir.

Kulüp Sezon Lig
Maçlar Goller
Borussia Mönchengladbach 2003-05 59 7
Bayer 04 Leverkusen 2005-07 60 19
Kayserispor 2007-08 8 2
Kayseri Erciyesspor 2008-09 31 5
Kocaelispor 2009-10 10 -
Orduspor 2010-13 101 8
Konyaspor 2013- 1 1
Toplam 2003-2013 270 42

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Konyaspor'da sürpriz görevlendirme". Yeni Haber. 22 Ağustos 2023. 22 Ağustos 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ağustos 2023. 
  2. ^ a b c "Arşivlenmiş kopya". 4 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Eylül 2017. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Ali Çamdalı Kimdir? Kimdir?:Ali Çamdalı Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Ali Çamdalı Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Ali Çamdalı Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Ali Çamdalı Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Ali Çamdalı Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Ali Çamdalı Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Ali Çamdalı Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Ali Çamdalı Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Ali Çamdalı Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Ali Çamdalı Kimdir? Kaç Yaşında?:Ali Çamdalı Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Ali Çamdalı Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Ali Çamdalı Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Ali Çamdalı Kimdir? Nereli?:Ali Çamdalı Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Ali Çamdalı Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Ali Çamdalı Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Ali Çamdalı Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Ereksiyon, The Fountainhead, Omega Centauri, Büyükamiral, İterasyon, Arife, Powell, Einsteinium, Ceranova, Armutlu, Sürmene, Palandöken Dağı, De Oude Meerdijk, Sivas 93, Az én apám, Adriano Maleiane, Pleosporaceae, Deportivo de La Coruña, Hamamatsu, Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu kazanan teknik direktörler listesi, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu, Biyomedikal bilimler, Apache Cordova, Skydancer, Kuyulu, Elazığ, Arif Tekin, Peter Frederick Strawson, Psilochorus taperae, Avustralya başbakanları listesi, Üçüncü dünya ülkesi, Hulusi Fuad Tugay, Hive, Simas Jasaitis, Arif Damar, D Katigorias, Evrensel Çocuk Günü, Anakonda, Yvonne Mitchell, Indie Rock, İndie rock, İmtiyazlı hisse senedi, Acunn.com, Ipanema, Reggina 1914, NGC 494, Erol Özyiğit, Bulbophyllum microrhombos, Ariel Henry, XBIZ Ödülleri, Nikotinamid adenin dinükleotit, Agrippa (kral), NGC 6372, Empower Field at Mile High, Kırklareli, Fransız Bilim Akademisi, Tuncay Kantarcı, Uzun metraj, Andrea Kimi Antonelli, Çirkin ve Cesur, Mehmed Akif Paşa, El Capitan, Söğütlüağıl, Zara, Star (film), Biçim değiştirme, Arica, Ünlü (sosyoloji), Atmacagiller, Evren Korkmaz, Tetragnatha argentinensis, Fuka, MonoDevelop, Andrija Majdevac, Kyoto Sanga FC, Hipparcos, Volumetrik analiz, Ümit Haluk Bayülken, Algoritma, Group B, İSPARK, Ari ırk, Hayri Ündül, Nomen nudum, Scaphinotus, İstanbul Uluslararası UFO Müzesi, Sparta (anlam ayrımı), Porto Riko Futbol Federasyonu, Vasilis Torosidis, Garlasco, Kuyucak, Burhaniye, Joseph Lopy, Türk diplomatlar listesi, Gerard Deulofeu, Kilise Tepe Rum Kilisesi, Kurt Kanunu, Kim Källström, Türkiye sanayi ve teknoloji bakanları listesi, Sovyet Kahramanlık Madalyası, Skarn, İvan Neplyuyev, Kombucha, Andy Garcia,
Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?,