Alex Kinter Kimdir?

Alex Kinter Kimdir?

Alex Kinter Kimdir?

Alex Kinter Nereli

Alex Kinter Kaç Yaşında? Alex Kinter Boyu Kaç Alex Kinter Kaç Kilo Alex Kinter Doğum Tarihi Alex Kinter Ne Demektir? Alex Kinter Anlamı Nedir?
Alex Kinter Kimdir? , Alex Kinter Nereli , Alex Kinter Kaç Yaşında? , Alex Kinter Boyu Kaç , Alex Kinter Kaç Kilo , Alex Kinter Doğum Tarihi , Alex Kinter Ne Demektir? , Alex Kinter Anlamı Nedir?
Kim Kimdir? Biyografiler

Biyografi Paralel Yaşamlar'ın 1727 tarihli üçüncü edisyonu Kim Kimdir? Biyografi Biyografi ya da yaşam öyküsü, bir kişinin yaşamını ayrıntılı bir biçimde açıklayan bir edebiyat türüdür. Kişi kendi hayatını anlatıyorsa buna otobiyografi, şairlerin yaşam hikayesi anlatılıyorsa da buna tezkire denir. Biyografiler eğitim, iş, ilişkiler ve ölüm gibi temel olaylardan daha fazlasını içerir. Bir biyografi, bir konunun yaşam öyküsünü sunar, deneyimle ilgili samimi ayrıntılar da dahil olmak üzere yaşamlarının çeşitli yönlerini vurgular ve öznenin kişiliğinin bir analizini içerir.

Kim Kimdir? Biyografi

Biyografik eserler genellikle kurgusal değildir, ancak kurgu bir kişinin hayatını betimlemek için de kullanılabilir. Kim Kimdir? Biyografi Biyografik kapsamın derinlemesine bir biçimine eski yazı denir. Edebiyattan filme kadar çeşitli mecralarda yapılan çalışmalar biyografi olarak bilinen edebiyat türünü oluşturur.

Alex Kinter
Alex Kinter Kelimesinin Anlamı Nedir? Alex Kinter Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Alex Kinter Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı
Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:
Alex Kinter - Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek Alex Kinter - Oranlamak Alex Kinter - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı
Alex Kinter - Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.
Alex Kinter - Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Alex Kinter - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler
 - dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek
 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

Alex Kinter
Alex Kinter Nedir? Alex Kinter Ne demek? , Alex Kinter Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Alex Kinter
Alex Kinter Kelimesinin Anlamı? Alex Kinter Ne Demek? Alex Kinter Ne Demektir? ,Alex Kinter Analizi?
Alex Kinter
Alex Kinter Anlamı Nedir? Alex Kinter Ne Demektir?, Alex Kinter Açıklaması Nedir? , Alex Kinter Cevabı Nedir? , Alex Kinter Kelimesinin Anlamı?

Alex Kinter Kimdir?

Alex Kinter

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Alex Kinter (21 Temmuz 1989 doğumlu) ödüllü bir yönetmen, görüntü yönetmeni ve ticari video prodüksiyonu, film, müzik videoları ve dijital fotoğrafçılık geçmişine sahip bir hikâye anlatıcısıdır.[1][2]

Erken dönem[değiştir | kaynağı değiştir]

Alex, 21 Temmuz 1989'da Kolombiya, Cali'de doğdu ve 5 yaşında annesiyle birlikte Florida'ya taşındı. Babası, bir mobilya kiralama mağazaları zincirinin bölge müdürüydü. Aile, babanın iş yerinin değişmesi nedeniyle Teksas'a taşındı.[3]

Küçük yaşlardan itibaren aksiyon sporlarına ve sanata ilgi duydu ve grafik, bilgisayar ve web geliştirme ile uğraştı.[4]

He took up photography during his junior year and had an early start in lighting and composition.[3][5]

Eğitim[değiştir | kaynağı değiştir]

2007-2009'da Kinter, Texas A&M Üniversitesi-Ticaret Sanat Yönetmenliği'nde Fotoğraf Yandalıyla eğitim gördü. O yıllarda Wylie Lisesi'ne de gitti.[6]

2009 yılında Collin County Community College'a girdi.

2010-2011'de Alex, Richland College'a gitti.

2013 yılında Kinter, REDucation Hollywood'a (Dijital Görüntüleme ve İşlem Sonrası) girdi. Sertifikasını RED Digital Cinema Education'dan Dijital Görüntüleme ve İşlem Sonrası Teknisyeni olarak aldı.[5]

Kariyer[değiştir | kaynağı değiştir]

2012 yılında Alex Kinter fotoğraf ve sinematografi kariyerine başladı.[7]

Birkaç yıl boyunca eğlence sunucusu Paul Salfen ile The Drew Pearson Show, Sports Plus, Inside Entertainment programlarında ve Envy Magazine, 944 Magazine, ScoreBoard Monthly gibi basılı yayınlarda işbirliği yaptı.[8]

Ardından AT&T, Dallas Cowboys, Hublot, Mercedes Benz ile çalışan bir medya prodüksiyon şirketi Solarity Studios'u kurdu. vb.[4][9][10]

2016 yılında David Lee'nin (Bringin' Hippie Back) müzik videosunda rol aldı.

Alex Kinter, 2020-2021'de Anney Beyer'in başrolde olduğu The Poolside adlı kısa filmiyle ABD ve uluslararası film festivallerinden 20 ödül aldı. Film, 2020 yılında Kinter tarafından yönetildi ve üretildi.[5][7][11][12]

Yapım[değiştir | kaynağı değiştir]

Director[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 2021: Poolside[1]
  • 2020: Alone at the Pool
  • 2016: Lunazul
  • 2016: Mercedes Benz[13]
  • 2016: Lowe’s Home Improvement
  • 2016: MRoads
  • 2016: Play to Win by Parrish Tha Great[14]
  • 2015: SmartPond[15]
  • 2015: Biosteel with Sean Lee
  • 2014: Hublot - Cowboys

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "Alex Kinter". IMDb. 18 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  2. ^ Hamilton, Ernest (19 Nisan 2021). "Latino Director and Cinematographer Receives International Awards for "Poolside" Short". Latin Post - Latin news, immigration, politics, culture (İngilizce). 20 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  3. ^ a b "Poolside". FilmFreeway (İngilizce). 23 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  4. ^ a b "Interview with Dallas & LA based director Alex Kinter -" (İngilizce). 19 Eylül 2016. 26 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  5. ^ a b c Stories, Local. "Meet Alex Kinter of Kinter Media in Uptown - Voyage Dallas Magazine | Dallas City Guide". voyagedallas.com (İngilizce). 23 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  6. ^ "Alumni US | Texas A&M University-Commerce (2012)". alumnius.net. 7 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  7. ^ a b admin (13 Ekim 2016). "Alex Kinter". Celebs & Fashion Mag (İngilizce). 28 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  8. ^ "SUCCESS STORIES: ALEX KINTER". Playbuzz (İngilizce). 29 Ekim 2018. 28 Şubat 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  9. ^ Nobby. "Solarity Studios - A ShowBiz feature". 15 Mayıs 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  10. ^ Trendy, Hip N. "Hip N Trendy - World Of Fashion Unveiled". hipntrendy.com (İngilizce). 23 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  11. ^ "Short Indie Film "Poolside" Racks Up Awards at Prestigious International Film Festivals". www.prdistribution.com. 24 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  12. ^ Monday, Source: Kinter Media Posted; July 22; Permalink, 2019 at 10:10 AM CDT- (22 Temmuz 2019). "Kinter Media Announces the Release of Dallas Short Film "Poolside" This Fall 2019". SBWire (İngilizce). 23 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  13. ^ "Arşivlenmiş kopya". worldwidetweets.com. 20 Eylül 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  14. ^ "Press Releases Archive". Digital Journal (İngilizce). 24 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 
  15. ^ "DIY ѕtер-bу-ѕtер guide tо build a роnd". worldwidetweets.com. Erişim tarihi: 24 Haziran 2021. 


Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Alex Kinter Kimdir? Kimdir?:Alex Kinter Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Alex Kinter Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Alex Kinter Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Alex Kinter Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Alex Kinter Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Alex Kinter Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Alex Kinter Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Alex Kinter Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Alex Kinter Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Alex Kinter Kimdir? Kaç Yaşında?:Alex Kinter Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Alex Kinter Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Alex Kinter Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Alex Kinter Kimdir? Nereli?:Alex Kinter Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Alex Kinter Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Alex Kinter Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Alex Kinter Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Shallow (Lady Gaga ve Bradley Cooper şarkısı), Alysson Paradis, Carole Laure, Uluslararası İstanbul Sinema Günleri, Çazma, MS SQL, Hristiyan, Würselen, Ahmet Karayiğit, Mary Tyler Moore, En İyi Geleneksel Pop Vokal Albüm Grammy Ödülü, Lady Gaga and the Muppets Holiday Spectacular, Urticales, Proses karar diyagramı, II. Julius, VII. Clemens, Kuzey Amerika boz ayısı, Savona, Güzelhisar Barajı, III. Eugenius, Anacletus, Bir Dalda İki Kiraz, Levent Sülün, Tirol, Fondi, Takaya Kuroda, Kütle çekimi hızı, Dünyanın en kilolu insanları listesi, VIII. Clemens, Bademli Barajı, Im n Luv (Wit a Stripper), Buy U a Drank (Shawty Snappin), Vigilius, Mediterranean Sea, Vasiliy Surikov, Hızlı ve Yavaş Düşünme, Michael Jacksonın yayınlanmayan materyalleri, Mehmet Sadettin Bilgiç, Nissan Gloria, İkinci Boer Savaşı, Bismillah, Jericho 941, Adam Małysz, fransa, Anthony Davis, Aristotle, Apache Subversion, Kubbeli Camii, I Cant Wait (Akon şarkısı), Papa II. Silvester, Papa X. Gregorius, Tivoli, Azerbaycan Barışgücü Kuvvetleri, Martin Luther, Jacob Grimm, İnsanlık, Siena, II. Pius, Merya, Napolyon Bonapart, Efeler, Didim, Abruzzi, 3. Ana Jet Üssü, Papa III. Gregorius, Hold My Hand (Michael Jackson ve Akon şarkısı), Bademağacı, Antalya, Slave to the Rhythm (Michael Jackson şarkısı), Arjantin, III. Alexander, Oregon Eyaleti, Prudence Punderson Rossiter, Papa XVI. Benedictus, Pavia, Badem çorbası, Manik depresyon, Badari kültürü, Aidone, İsa, Yunanistan, Sistersiyenler, Badami, Mehmet Emin Çolakoğlu, Championship League, Badalona, Diyarbakırda 2004 Türkiye yerel seçimleri, Badajoz, Badahşan (il), Julia Avita Mamaea, Bad and Boujee, Goldbach hipotezi, Nervus glossopharyngeus, Bad Ischl, Aritmetiğin temel teoremi, Tampere Üniversitesi, papalar listesi, En Kötü Yönetmen Altın Ahududu Ödülü, Bad Girls, Millî kütüphaneler listesi, Lityum (ilaç), Silifke milletvekilleri listesi,
Zorunlu İsminin Anlamı Nedir?, Zorlu İsminin Anlamı Nedir?, Toimeton Nedir?, Ömer Eldemir Kimdir?, Demokratik Kampuçya bayrağı Anlamı Nedir, Demokratik Kampuçya bayrağı Nasıl Oluştu, Demokratik Kampuçya bayrağı Tarihi, Demokratik Kampuçya bayrağı Renkleri, Demokratik Kampuçya bayrağı Tasarımı, Kürşat Özer Kimdir?, Zorlayıcı İsminin Anlamı Nedir?, Sertaç Çelikkaleli Kimdir?, Zorlamasız İsminin Anlamı Nedir?, Togolu Nedir?, Kenan Çarboğa Kimdir?, Zorlama İsminin Anlamı Nedir?, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Anlamı Nedir, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Nasıl Oluştu, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tarihi, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Renkleri, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tasarımı, Burak Ustalı Kimdir?, Zorca İsminin Anlamı Nedir?, Zorba İsminin Anlamı Nedir?, İlker İpek Kimdir?, Gülcan Alp Kimdir?, Zoraki İsminin Anlamı Nedir?, Niyazi Ünalmış Kimdir?, Zor İsminin Anlamı Nedir?, Fin Ugor Nedir?, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Asiye Küçükyılmaz Kimdir?, Tirşemsi Nedir?, Zoolojik İsminin Anlamı Nedir?, Tirşe Gözlü Nedir?, Filtresiz Nedir?, Zom İsminin Anlamı Nedir?, İbrahim Kaan Kimdir?, Filtreli Nedir?, Hasan Ataman Kimdir?, Ziyasız İsminin Anlamı Nedir?, Filozofik Nedir?, Ziyansız İsminin Anlamı Nedir?, Aslan ve Güneş Anlamı Nedir, Aslan ve Güneş Nasıl Oluştu, Aslan ve Güneş Tarihi, Aslan ve Güneş Renkleri, Aslan ve Güneş Tasarımı, Şeref Tamtürk Kimdir?, Onur Sergen Doğan Kimdir?, Ziyadar İsminin Anlamı Nedir?, İsmail Büyükkayıkçı Kimdir?, Filolojik Nedir?, Canan Kebenç Özkan Kimdir?, Tipsiz Nedir?, Tipolojik Nedir?, Zirai İsminin Anlamı Nedir?, Okan Işıktaş Kimdir?, Tipili Nedir?, Arap İsyanı bayrağı Anlamı Nedir, Arap İsyanı bayrağı Nasıl Oluştu, Arap İsyanı bayrağı Tarihi, Arap İsyanı bayrağı Renkleri, Arap İsyanı bayrağı Tasarımı, Zingal İsminin Anlamı Nedir?, Zinde İsminin Anlamı Nedir?, Yrd Doç Dr Berat Ahi Kimdir? Yrd Doç Dr Berat Ahi Nereli Yrd Doç Dr Berat Ahi Kaç Yaşında?, İsmail Keskin Kimdir?, Zincirleme İsminin Anlamı Nedir?, Filantrop Nedir?, Özgen Aydıncak Kimdir?, Zimmetli İsminin Anlamı Nedir?, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Anlamı Nedir, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Nasıl Oluştu, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tarihi, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Renkleri, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tasarımı, Atakan Özkan Kimdir?, Necdet Kayra Kimdir?, Zilli İsminin Anlamı Nedir?, Semra Kıratlı Kimdir?, Zilingir İsminin Anlamı Nedir?, Tiksinç Nedir?, Fil Dişi Nedir?, Ümit Özer Kimdir?, Zikzaklı İsminin Anlamı Nedir?, Abdülvahit Vardar Kimdir?, Tiko Nedir?, Ak Sancak Anlamı Nedir, Ak Sancak Nasıl Oluştu, Ak Sancak Tarihi, Ak Sancak Renkleri, Ak Sancak Tasarımı, Meryem Tanrıverdi Göktaş Kimdir?, Tikel Nedir?, Zihnî İsminin Anlamı Nedir?, Abdulmecit Yıldırım Kimdir?, Hami Korkmazlı Kimdir?, Tiilinen Nedir?, Zihinsel İsminin Anlamı Nedir?, Fikirdeş Nedir?, Tiheähkö Nedir?, Zihayat İsminin Anlamı Nedir?, Buse Albayrak Kimdir?, Fijili Nedir?, İbrahim Yüksel Kimdir?, Fiili Bozuk Nedir?, Burhan Bahadır Özsoy Kimdir?, Zifirî İsminin Anlamı Nedir?, Burcugül Çubuk Kimdir?, Tıynetli Nedir?, Zibidi İsminin Anlamı Nedir?, Yaşar Dursun Kimdir?, Tırtılsı Nedir?, Zıypak İsminin Anlamı Nedir?, Arzu Şimşek Kimdir?, Figürlü Nedir?, Zıvanalı Sigara İsminin Anlamı Nedir?, Yunis Aksu Kimdir?, İrfan Hülakü Kimdir?, Tırsınç Nedir?, Zıvanalı İsminin Anlamı Nedir?, Tırsak Nedir?, Fiddire Nedir?,