Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında?

Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında?

Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında?, Alan Becker, Kaç Kilo, Alan Becker, Boyu Kaç, Alan Becker, Doğum Tarihi

Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında?

Alan Becker

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Alan Becker
Kişisel bilgiler
Doğum18 Mayıs 1989 (34 yaşında)
Dublin, Ohio, Amerika Birleşik Devletleri
MilliyetAmerikalı
Meslek
Resmî sitealanbecker.net
YouTube bilgileri
Tür
Abone25 milyon

Alan Becker (d. 18 Mayıs 1989), Amerikalı bir çevrimiçi animatör, YouTube fenomeni ve sanatçı. En çok Animasyon vs Minecraft serisi ile bilinir.[1]

Hayatı ve kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Becker 18 Mayıs 1989'da Dublin, Ohio'da doğdu. En sevdiği animasyon kısa filmlerinden ikisi, 1953 Looney Tunes kısa Duck Amuck ve Harold ve Purple Crayon'un 1959 uyarlamasıydı; her ikisi de etrafını bir şeyler çizmek için kullanan animasyon karakterleri içeriyordu ve bu, daha sonraki çalışmaları için büyük ilham kaynağı olacaktı.[2] Maddi açıdan zor durumdaki bir ailede büyüyen Becker'in ailesi, kendisi ve kardeşleri arasında paylaşılan yalnızca bir bilgisayara sahipti. 2001'de başlayarak piksel sanatıyla denemeye bu bilgisayardan başladı. Sonunda 2005'te evde eğitim gören Becker, Macromedia Flash (daha sonra Adobe Flash ve şu anda Adobe Animate) kullanarak animasyon yapmaya başladığı ilk dizüstü bilgisayarı olan Acer TravelMate'i aldı. Pink Army adlı ilk resmi animasyonu 2004 yılında Newgrounds'ta yayınlandı.

21 Kasım 2017'de Becker, animasyonlarına dayalı bir kart oyunu oluşturmak için Insanity Games ile birlikte çalıştığını duyurdu.[3] Kart oyunu Mayıs 2018'de yayınlandı.[4][5]

18 Kasım 2017'den itibaren Alan Becker, Animation vs. Minecraft'ın daha fazla ilgi görmesi nedeniyle yeni kısa Minecraft animasyonları yapmaya başladı ve kanalında en çok izlenen video olarak Animator vs. Animation'ı geride bıraktı.[6]

29 Ekim 2019'da Becker, #TeamTrees'e katıldı ve "Blue's New Superpower" başlıklı bir bağış toplama videosu oluşturdu; organizasyona 5.100 dolar bağışladı.[7]

Alan Becker'ın yarattığı Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Karakter Yaratan Açıklama
Mavi Alan Becker İkinci Seçilmiş Kişi, Yeşil, Sarı ve Kırmızı'nın arkadaşıdır. Animasyon vs Minecraft'ta Tarım ve Orman mühendisi, Animatör vs Animasyonda Dövüşçü Çöp Adamlarının bir üyesi.
Yeşil İkinci Seçilmiş Kişi, Mavi, Sarı ve Kırmızı'nın arkadaşıdır. Animasyon vs Minecraft'ta Modern Mimarcıdır. Mor'un hain olduğunu anlayınca, Mor ile yüzleşir. Sonra Mor dost olur. AVA'da Dövüşçü Çöp Adamlarının bir üyesi.
Turuncu (İkinci Seçilmiş Kişi) Yeşil, Mavi, Sarı ve Kırmızı'nın arkadaşıdır. Kral Turuncu ile yüzleşir. Normal Mimarcıdır. Dövüşçü Çöp Adam üyesi değil, ama kendisi Animatör vs Animasyon'da Karanlık Lord'u kendi süper gücüyle yok ettiği zaman, dörtlü onu "Baş üye" olarak görürler. The Box'da daha önce KRL'yi (Karanlık Lord'u) yok etmesiyle Victim'i ve Ajanları korkutmuş, bilim insanlarıda onu girdiği kafesi sağlamlaştırıp kilitlemiştir.
Sarı İkinci Seçilmiş Kişi, Yeşil, Mavi ve Kırmızı'nın arkadaşıdır. AVM'de Redstone mühendisi, AVA'da Elektrik mühendisidir. Kral Turuncu'ya karşı İkinci Seçilmiş Kişi, Kırmızı ve Mavi ile birlikte savaşmak için kendi asasını oluşturur. Bu Asa, Sarı'nın kullandığı asadır. Dövüşçü Çöp Adamlarının bir üyesi.
Kırmızı İkinci Seçilmiş Kişi, Yeşil, Mavi ve Sarı'nın arkadaşıdır. Hiçbir mühendisliği yoktur. Hayvanları sever (Domuz mesela). Önüne çıkan her düşmandan nefret eder. Bunun için savaşır. Turuncu ile tartışma sonunda kavga etmek zorunda kalır. Sonra anlaşırlar. Dövüşçü Çöp Adamlarının bir üyesi.
Mor Animasyon vs Minecraft'da Koyu Mavi ve Pembe'nin tek oğlu, Kral Turuncunun üvey oğludur. Animasyon'un Eski İkincil Antagonistidir. Animasyon'un 8. Ve 10. Bölümler arasında Köy'ün kralıdır. 10. bölümde köylüler tarafından krallıktan atılır. Sonra tekrar ortaya çıkar. Annesi öldüğü ve Babasından intikam almak için Animasyon'un 22. Ve 25. Bölümler arasında Kral Turuncu ile iş birliği yapmıştır. Minecraft Oyun Simgesini Kırmızı'dan alıp, Kral Turuncu'ya teslim etmiştir, Fakat ihanete uğrar. Bu yüzden Yeşil ile ortak olur ve Hem babasından (Navy) hem de kraldan (Kral Turuncu) intikam almak ister. Kral, onu kendi oğlu olarak gördüğü için kurtarmaya çalışmış, fakat ikiside kurtulamamış, Minecraft'ı İkinci Seçilmiş Kişi kurtarmıştır ve Finalde Üvey babasıyla beraber onun evine döner. Karakter sadece AVM'de görülür.
Kral Turuncu/Koyu Turuncu Nether'in en güçlü hükümdarı, Eski Baş antagonisttir. Koyu Sarı'nın babası ve Mor'un üvey babası. Mor'un eski ustası ve Zalim Piglinlerinin lideri. 3 Minecraft bloğu uzunluğunda ve Taç takan çöp adamdır. Youtube'da Orijinal Animasyon vs Minecraft izleyerek, Minecraft Oyun Simgesini ele geçirip, Bir kara delik oluşturmak istiyor. Güce Aç Hükümdardır. İSK ile karşı karşıya gelir. Hem Nether kalesi, Hem de Piglin kalesi gibi bu 2 kaleyi yönetmektedir. Ama bu kalelerden Piglin Kalesi (Piglin Sarayı), 25. Bölümdeki Nether Savaşı sırasında biraz fazla yıkıldı ve saray terk edilmiş hale gelmiştir. Diğer Nether Kalesi hâlâ duruyor. Kendi asası vardır. Proroc3Y'ye göre Navy'nin kardeşi ve Mor'un amcasıdır. AVM'ye göre Navy ile bir bağlantısı olduğu için, Mor'a ihanet etmiştir. AVM'nin 30. Bölümünde Herobrine ile bir savaşta karşı karşıya gelmiştir. Finalde Moru kurtaramayıp, İSK sayesinde dünya kurtarılınca Üvey oğlu Mor ile beraber evine döner. Karakter sadece AVM'de görülür.
Seçilmiş Kişi Animatör vs Animasyonda Eski Antagonist, Karanlık Lord'un kardeşi. Alan'ın bilgisayarına bir virüsü göndereceğini anlayınca onu engellemiş, ancak sonra anlaşmazsızlık ortaya çıkmıştır. Virüsü yendikten sonra Karanlık Lord ile karşı karşıya gelir. KRL'yi İSK (İkinci Seçilmiş Kişi) yok etmiştir. AVA'nın yeni sezonun ilk bölümünde Ajanlar ile mücadele etmiş, sonra İSK'den yardım istese de onun güçleri yoktur, ama onu yinede savaşa sokmuştur. Şuanda Victim'in Şirketi'nde göz altındadır.
Karanlık Lord Seçilmiş Kişi'nin kardeşi ve AVA'nın eski İkincil Antagonisti, AVA V'in Baş Antagonistidir. Seçilmiş Kişiyi yenip, İkinci Seçilmiş Kişinin de arkadaşlarını tek tek öldürdüğü için İSK tarafından Süper güçlenmesiyle yok edilmiştir.
Victim Alan Becker tarafından yaratılan ilk karakter. Kendisi İlk kez yaratıldığında Alan'ın yaptığı tecavüz nedeniyle yaratıcıya saldırmıştır. En Sonunda alan'ın programı kapatıp ölse de, Wanted bölümünde tekrar geri dönmüş ve Şirketinde patronudur.
Shady AVA serisinde Victim tarafından yetiştirilen ve Seçilmiş Kişiyi getirip, Bütün güçlerini patrona teslim etmek için Ajanlarıyla harekete geçen Baş Ajandır. Seçilmiş Kişinin de düşmanıdır. Sadece Seçilmiş Kişiyi değil, İkinci Seçilmiş Kişiyi de Zindana atarak güçleri ele geçirmek amacıyla patrona hizmet etmiştir.
Avcı Ajanların üyesi. Victim tarafından yetiştirilmiştir.
İşaretçi
Balista

Ödüller[değiştir | kaynağı değiştir]

2007'de Animator vs. Animation II, "Halkın Seçimi" Webby Ödülü'nü kazandı.[8]

Filmografi[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Video Notlar
2004 Pink Army Alan becker'ın Newgrounds'daki yayınladığı ilk animasyon.
2006 Animator vs. Animation
Trampoline time-lapse
2007 Machine
Stop Motion - Worm
Animator vs. Animation II "Halkın Seçimi" Webby Ödülünü Kazandı
AIM spam 100 IMs in 13 minutes
2009 Instant Messaging in Real Life
2010 We Are Corn
Frog and the Fly
2011 HOST.NET Animation
My First Maya Animation
Crank Powered Dancing Eggplant Machine
RiverRun Film Festival intro
If Water Had Eyes
Animator vs. Animation III
Something Freaky
The Burger
2012 Burger Box
Stick Texting
2013 My paper crane flew away
Lumin
A Wild Pokémon Sighting
2014 Revolt TV Animation
Revolt TV Animation 2
Animator vs. Animation IV
2015 Chairbending
Stick Texting - A Whole Conversation
Animasyon vs Minecraft
2016 The Story Of Love
GreeNoodle
2017 Animation vs. YouTube
AVM Shorts #1 - The Rediscovery [1]
AVM Shorts #2 - The Building Contest
2018 AVM Shorts #3 - The Roller Coaster
AVM Shorts #4 - Potions
AVM Shorts #5 - Note Blocks
AVM Shorts #6 - Command Blocks
AVM Shorts #7 - PvP
AVM Shorts #8 - The Nether
AVM Shorts #9 - Villagers
AVA Shorts #1 - The Virus [2]
AVM Shorts #10 - The End
AVA Shorts #2 - The Chosen One's Return
Animation vs. League of Legends
2019 AVM Shorts #11 - SkyBlock
AVA Shorts #3 - The Flashback
AVM Shorts #12 - TNT Land
AVM Shorts #13 - The Dolphin Kingdom
Animation vs. Pokémon
AVM Shorts #14 - Cave Spider Roller Coaster
Blue's New Superpower #TeamTrees için bağış toplama videosu.
Animation vs. Super Mario Bros.
2020 AVM Shorts #15 - Redstone Academy
AVM Shorts #16 - Note Block Battle
AVM Shorts #17 - Build Battle
AVM Shorts #18 - Texture Pack
AVM Shorts #19 - Lucky Blocks
AVM Shorts #20 - Herobrines Return (Early Patreon)
AVA Shorts #4 - The Showdown
Animator vs. Animation V Tüm AVA bölümlerinin bir derlemesi.
AVM Shorts No. 20 – The Piglin War
2021 AVM Shorts # 21 – The Witch
AVM Shorts #22 - Parkour
AVM Shorts #23 - Titan Ravager
AVM Shorts #24 - Lush Caves
AVM Shorts #25 - The Ultimate Weapon
AVM Shorts #26 - The Warden
Animation vs. Arcade Games
Animation vs. Trash #TeamSeas için bağış toplama videosu.
2022 AVM Shorts #27 - Monster School
AVM Shorts #28 - The Raid
AVM Shorts #29 - Note Block Universe
AVM Shorts #30 - The King
2023 AVA Shorts #1 - Wanted
AVM Shorts #31 - Ultimate Minecart Race
Animation vs Math
AVM Shorts #32 - The Chef
AVA Shorts #2 - The Box
Animation vs Physics
AVM Shorts #33 - Lucky Block Staff

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Schechner, Sam (22 Haziran 2007). "The Joy of Sticks". Wall Street Journal. 15 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Şubat 2017. 
  2. ^ Becker, Alan (3 Haziran 2016). "The Story of Animator vs. Animation - 10 Year Anniversary". 9 Ekim 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2020. 
  3. ^ Alan Becker (21 Kasım 2017), Animator vs. Animation - The Card Game!!, 13 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 21 Şubat 2018 
  4. ^ "Animator vs Animation, The Official Card Game". Kickstarter (İngilizce). 21 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Şubat 2018. 
  5. ^ "Participate :: Animator vs Animation, The Official Card Game by iN'Sanity Games?". insanitygames.pledgemanager.com. 11 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2019. 
  6. ^ Becker, Alan (18 Kasım 2017). "Introducing AVM Shorts". ALAN BECKER (İngilizce). 2 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2019. 
  7. ^ Alan Becker (29 Ekim 2019), Blue's New Superpower - #TeamTrees, 1 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi, erişim tarihi: 1 Kasım 2019 
  8. ^ "Animator vs Animation II | The Webby Awards" (İngilizce). 21 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Şubat 2018. 


Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Kimdir?:Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Biyografisi?:Biyografi, Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Kaç Yaşında?:Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Nereli?:Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Alan Becker, Kimdir?, Alan Becker, Nereli, Alan Becker, Kaç Yaşında? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Avakatekçe, Eski Usul ve Yeni Usul tarihler, Metro, Psilocybe cubensis, Hristiyan Birlik (Hollanda), Kuveyt Kara Kuvvetleri, Ruble, Tatsuki Kobayashi, Hrazdan, Mısır tanrıları, Southpaw, Hemin Mukriyani, MÖ 36. yüzyıl, Tryptamine, 1969 Fransa cumhurbaşkanlığı seçimi, Psilocybin, Im Going to Tell You a Secret (albüm), Kıbrıs Hanı, Kronshagen, Mehmet Akif Yılmaz, GKS Katowice, Ford Mondeo, Hakikî hava sürati, Koza İpek Holding, Konfabulasyon, Alaska İnuitleri, Soyağacı, Kompot, Español, Jia Xiuquan, Mustafa Vasfi Gerger, Romanos Lekapenos, Flake (çikolata), Hisanori Shirasawa, FC Academia Chișinău, Felician Myrbach, Aşil tendonu, Hozabiri Kilisesi, Banker, Eduardo Viso Abella, Işın Karaca, Rashaida, Tüfek Omza (film, 1918), Dolichovespula, Cartoon Network (Fransa), Aleksandros Helios, Canal J, Sonuç çıkarma, Chevrolet Cavalier, Julie Christie, Orta Çağ dönemlerinde Avrupa bilimi, Endymion, Debre ilçesi, Lazistan, Bright Victory, VEON, Dedüksiyon, Elea Okulu, Boyut indirgeme, Angola bayrağı, Zelotes nasikensis, Tiyaret, Dejounte Murray, Kenan toprakları, Etimesgut Camii, Carlowrightia, Birleşmiş Milletler Anıt Mezarlığı, Yeruhan, Maple Grove, Minnesota, Parlamenter monarşi, Postpozitivizm, Sporx, Avrupa uyumu, Sandallar, Mağusa, Millet (Osmanlı İmparatorluğu), Voyage Century Online, Aytun Çıray, Bilgi argümanı, House (dizi), Lüksemburg Grandükalığı, Epifenomenalizm, Hotolişte, Madrid, Euro Show, Hotbird, 1912 Arnavut İsyanı, Robert Hooke, Tanrı Kraliçeyi Korusun, Litvanca, Hot in Cleveland bölümleri listesi, 2014 Türkiye Kupası Finali, Acton Bridge, Lepus saxatilis, Lily Tomlin, Horsunlu Tren İstasyonu, Sığınma hakkı, Onlar Grubu, Krupa, 2014 Türkiye nüfus sayımı, Horst Stormer,
Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?, Gadsden bayrağı Anlamı Nedir, Gadsden bayrağı Nasıl Oluştu, Gadsden bayrağı Tarihi, Gadsden bayrağı Renkleri, Gadsden bayrağı Tasarımı, Tokalı Nedir?, Selma Sarıcıoğlu Çalışkan Kimdir?, Zottiri İsminin Anlamı Nedir?, Ümit Duman Kimdir?, Zot İsminin Anlamı Nedir?, Bahadır Gökmen Kimdir?, Berrin Selbuz Kimdir?, Tok Sözlü Nedir?, Fiskal Nedir?, Zorunlu İsminin Anlamı Nedir?, Zorlu İsminin Anlamı Nedir?, Toimeton Nedir?, Ömer Eldemir Kimdir?, Demokratik Kampuçya bayrağı Anlamı Nedir, Demokratik Kampuçya bayrağı Nasıl Oluştu, Demokratik Kampuçya bayrağı Tarihi, Demokratik Kampuçya bayrağı Renkleri, Demokratik Kampuçya bayrağı Tasarımı, Kürşat Özer Kimdir?,