Gülper Özdemir

Gülper Özdemir

Gülper Özdemir Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Gülper Özdemir Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Gülper Özdemir
Gülper Özdemir İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Gülper Özdemir Kelimesinin Anlamı?
Gülper Özdemir Ne Demek?
Gülper Özdemir Ne Demektir?
Gülper Özdemir Analizi?
Gülper Özdemir
Gülper Özdemir Anlamı Nedir?
Gülper Özdemir Ne Demektir?
Gülper Özdemir Açıklaması Nedir?
Gülper Özdemir Cevabı Nedir?
Gülper Özdemir Kelimesinin Anlamı?
Gülper Özdemir Kelimesinin Anlamı Nedir?
Gülper Özdemir Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Gülper Özdemir Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Gülper Özdemir (d. 18 Kasım 1990, Frankfurt),[1] Türk oyuncu.

Filmografi

Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2015 Medcezir Arya Yardımcı Karakter
2016 Bana Sevmeyi Anlat Simge Aydın Yardımcı Karakter
2017 Kara Yazı Derya Uluçınar Başrol Oyuncusu
2017 Tutsak Elif Ersöz Başrol Oyuncusu
2018 Meleklerin Aşkı Melek Saymaz Başrol Oyuncusu
2019 Sen Anlat Karadeniz Hazan Başrol Oyuncusu
2021 Bir Zamanlar Kıbrıs Ayşe Başrol Oyuncusu

Kaynakça

  1. ^ "Gülper Özdemir Kimdir". Habertürk. 23 Eylül 2019.