Gülen Kıpçak

Gülen Kıpçak

Gülen Kıpçak Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Gülen Kıpçak Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Gülen Kıpçak
Gülen Kıpçak İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Gülen Kıpçak Kelimesinin Anlamı?
Gülen Kıpçak Ne Demek?
Gülen Kıpçak Ne Demektir?
Gülen Kıpçak Analizi?
Gülen Kıpçak
Gülen Kıpçak Anlamı Nedir?
Gülen Kıpçak Ne Demektir?
Gülen Kıpçak Açıklaması Nedir?
Gülen Kıpçak Cevabı Nedir?
Gülen Kıpçak Kelimesinin Anlamı?
Gülen Kıpçak Kelimesinin Anlamı Nedir?
Gülen Kıpçak Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Gülen Kıpçak Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Gülen Kıpçak (d. 1944, Hakkâri- ö. 12 Ekim 2017; İstanbul, Türkiye), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Şehir Tiyatroları kadrosunda yıllarca çalıştıktan sonra emekli olan sanatçı Gülen Kıpçak, tiyatro çalışmalarının yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de rol almıştır. Kıpçak, aynı zamanda bir seslendirme sanatçısıdır. 12 Ekim 2017'de İstanbul'da 73 yaşında ölen Kıpçak'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmiştir.

Ödülleri

  • , 2007, "Bir Ömür Tiyatro" ödülü.

Rol aldığı bazı oyunlar

Filmografisi

  • Ölüm Tarlası - 1966
  • Pembe Kadın - 1966
  • Babasız Yaşayamam - 1965
  • Gümüş Gerdanlık - 1962
  • Aşk Bekliyor - 1962
  • Ölünceye Kadar Seninim - 1949
  • Asfalt Rıza

Kaynakça

  1. ^ "Sanatçı Gülen Kıpçak hayatını kaybetti". http://www.haberturk.com/. Haberturk.com sitesi, 12 Ekim 2017. 15 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2017.  |website= dış bağlantı (yardım)

Dış bağlantılar