Gözde Kansu

Gözde Kansu

Gözde Kansu Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Gözde Kansu Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Gözde Kansu
Gözde Kansu İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Gözde Kansu Kelimesinin Anlamı?
Gözde Kansu Ne Demek?
Gözde Kansu Ne Demektir?
Gözde Kansu Analizi?
Gözde Kansu
Gözde Kansu Anlamı Nedir?
Gözde Kansu Ne Demektir?
Gözde Kansu Açıklaması Nedir?
Gözde Kansu Cevabı Nedir?
Gözde Kansu Kelimesinin Anlamı?
Gözde Kansu Kelimesinin Anlamı Nedir?
Gözde Kansu Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Gözde Kansu Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Gözde Kansu (d. 23 Ağustos 1980, İzmir), Türk oyuncudur.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.

Kariyeri

Oyunculuğa baleyle başladı. Daha sonraları okulda devamsızlık yaparak okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer aldı. İstanbul Şehir Tiyatroları'nın ekipleri ile çalıştı ve sonra onların Antalya turnelerine davet edildi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün sınavlarına girdi ve kazandı.[1]

Filmografisi

Yıl İsim Rol Notlar
1995 Çiçek Taksi TV Dizisi
1999-2003 Ayrılsak da Beraberiz Öğretmen TV Dizisi
2000 Abuzer Kadayıf Plajdaki kız Sinema Filmi
2000 Üzgünüm Leyla TV Dizisi
2002 En Son Babalar Duyar Defne'nin Arkadaşı TV Dizisi
2002 Deniz TV Dizisi
2003 Kurşun Yarası Nefise TV Dizisi
2004 Sinema Filmi
2004 TV Dizisi
2005 Ebru TV Dizisi
2005 Sekreter Yasemin TV Dizisi
2006 Elvan TV Dizisi
2007-2008 Dudaktan Kalbe Nimet Başar Altuğ TV Dizisi
2008 Issız Adam Sinem Sinema Filmi
2009 Zeynep/Tuana Sinema Filmi
2009 Emine TV Dizisi
2009 Neşeli Hayat Sinema Filmi
2010 Hanımın Çiftliği Seher TV Dizisi
2011 Helin Sezaioğlu TV Dizisi
2011 Kısa Film
2013 Burcu Sinema Filmi
2014 Tilbe TV Dizisi
2015 Esin Sinema Filmi
2015 Medcezir Olcay Hanım TV Dizisi
2016-2017 İçerde Yeşim Duman TV Dizisi
2018 Sen Anlat Karadeniz Eyșan Sayar TV Dizisi
2019-2020 Sunucu TV Programı

Kaynakça

Dış bağlantılar