Francesca Eastwood

Francesca Eastwood

Francesca Eastwood Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Francesca Eastwood Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Francesca Eastwood
Francesca Eastwood İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Francesca Eastwood Kelimesinin Anlamı?
Francesca Eastwood Ne Demek?
Francesca Eastwood Ne Demektir?
Francesca Eastwood Analizi?
Francesca Eastwood
Francesca Eastwood Anlamı Nedir?
Francesca Eastwood Ne Demektir?
Francesca Eastwood Açıklaması Nedir?
Francesca Eastwood Cevabı Nedir?
Francesca Eastwood Kelimesinin Anlamı?
Francesca Eastwood Kelimesinin Anlamı Nedir?
Francesca Eastwood Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Francesca Eastwood Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Francesca Ruth Fisher-Eastwood (d. 7 Ağustos 1993, Redding, Kaliforniya)[1], Amerikalı aktris, model, televizyon sunucusu ve elit kişilik.

Yaşamı

Amerikalı oyuncu çift Clint Eastwood ve Frances Fisher çiftinin kızı olarak 7 Ağustos 1993'te Redding, Kaliforniya'da doğdu. 1995'te henüz iki yaşında çocuk oyuncu olarak kariyerine başladı. Yer aldığı yapımlar arasında sinema filmleri; True Crime (1999), Jersey Boys (2014) ve Outlaws and Angels (2016), ile televizyon dizisi: Oh, You Pretty Things! (2014) vb. sayılabilir.

Filmografi

Sinema

  • 1999: True Crime
  • 2014: Jersey Boys
  • 2015: Kids vs Monsters
  • 2016: Outlaws and Angels
  • 2017: The Vault
  • 2017: MDMA
  • 2017: M.F.A.
  • Wake Up

Televizyon dizileri

  • 2012: Mrs. Eastwood & Company
  • 2014: Oh, You Pretty Things!

Televizyon filmleri

  • 2015: Mother of All Lies
  • 2015: Girl Missing
  • 2016: The 17th Annual WIN Awards

Kaynakça

  1. ^ "THE BIRTH OF FRANCESCA EASTWOOD". . 24 Eylül 2019. 2 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Eylül 2019. 

Dış bağlantılar