Emir Can İğrek

Emir Can İğrek

Emir Can İğrek Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Emir Can İğrek Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Emir Can İğrek
Emir Can İğrek İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Emir Can İğrek Kelimesinin Anlamı?
Emir Can İğrek Ne Demek?
Emir Can İğrek Ne Demektir?
Emir Can İğrek Analizi?
Emir Can İğrek
Emir Can İğrek Anlamı Nedir?
Emir Can İğrek Ne Demektir?
Emir Can İğrek Açıklaması Nedir?
Emir Can İğrek Cevabı Nedir?
Emir Can İğrek Kelimesinin Anlamı?
Emir Can İğrek Kelimesinin Anlamı Nedir?
Emir Can İğrek Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Emir Can İğrek Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Emir Can İğrek (d. 2 Nisan 1993, Çerkezköy, Tekirdağ), Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır.

Hayatı

Emir Can İğrek, 2 Nisan 1993'te Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde doğdu.[1] Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.[1] Müziğe doğduğu şehirde küçük sahne grupları kurarak başladı. 2019'da Nalan adlı şarkısıyla çıkış yakaladı.[2] 2020 PowerTürk Müzik Ödülleri'nde "Yılın En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcısı" ödülüne layık görüldü.[3] Birçok şarkıcıya beste verdi.[4][5]

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünde öğrenim görmektedir.

Diskografisi

Albümleri
  • Ağır Roman (2018)
Single'ları
  • "Gönül Davası" (2017)
  • "Aç Bağrını" (2018)
  • "Defoluyorum" (2019)
  • "Gömleğimin Cebi" (2019)
  • "Dönsen Bile" (2019)
  • "Nevale" (2019)
  • "Nalan" (2019)
  • "Silahım Yok" (2019)
  • "Sapa" (2020)
  • "Meydan" (2020)
  • "Darbe" (feat. Patron) (2020)
  • "Saman Sarısı" (2020)
  • "Akşamcı" (2020)
  • "Tenha"(2020)
  • "Dargın" (Zeynep Bastık ile) (2020)
  • "Bıraktım Şaşırmayı" (2021)
  • "Zemin" (2021)
  • “Memur”(2021)

Ödülleri

  • 2020 Yılında En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcı, PowerTürk Müzik Ödülleri[3]
  • 2019 Yılında En Beğenilen Erkek Şarkıcı, Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödülleri (YTÜ)[6]

Kaynakça

  1. ^ a b "İlk şarkılarını yazdığı yerde konser verecek". Çerkezköy Bakış. 19 Ağustos 2019. 2 Ağustos 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ağustos 2020. 
  2. ^ Akyıldız, Tolga. "Bu sene onları dinledik... 2019'un en iyileri". Hürriyet. 5 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Nisan 2020. 
  3. ^ a b "İşte popun en güçlü isimleri". Hürriyet. 19 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Nisan 2020. 
  4. ^ Hazar, Furkan Can. "Funda Arar İstanbul'u stüdyoya sığdırdı". Milliyet Molatik. 5 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Nisan 2020. 
  5. ^ "Ferhat Göçer "Bu Kalp İçinde Teksin"". gazetemag. 17 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Nisan 2020. 
  6. ^ ""Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödülleri" sahiplerini buldu". Anadolu Ajansı Şirket Haberleri. 5 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Nisan 2020. 

Dış bağlantılar