Elizabeth Gillies

Elizabeth Gillies

Elizabeth Gillies Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Elizabeth Gillies Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Elizabeth Gillies
Elizabeth Gillies İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Elizabeth Gillies Kelimesinin Anlamı?
Elizabeth Gillies Ne Demek?
Elizabeth Gillies Ne Demektir?
Elizabeth Gillies Analizi?
Elizabeth Gillies
Elizabeth Gillies Anlamı Nedir?
Elizabeth Gillies Ne Demektir?
Elizabeth Gillies Açıklaması Nedir?
Elizabeth Gillies Cevabı Nedir?
Elizabeth Gillies Kelimesinin Anlamı?
Elizabeth Gillies Kelimesinin Anlamı Nedir?
Elizabeth Gillies Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Elizabeth Gillies Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Elizabeth Egan "Liz" Gillies (d. 26 Temmuz 1993), Amerikalı oyuncu, şarkıcı. Broadway deki 13 müzikalinde canlandırdığı Lucy karakteriyle tanınmıştır. Nickelodeon'un sitcom dizisi Victorious'ta canlandırdığı Jade West karakteri sayesinde popüleritesini arttırmıştır.

Kariyeri

Oyunculuk kariyerine The Black Donnellys ve Locker 514 ile başlamıştır. 'ta yardımcı karakter olarak yer almıştır. 2008 yazında Lucy karakteriyle Broadway müzikali 13'ün ekibine katılmıştır.

Filmografi

Yıl Film Rolü Notlar
2007 The Black Donnellys Young Jenny/Jenny - Age 9
2008 Evelyn Taylor
Shelby Wexler
2010–2013 Victorious Jade West Ana Karakter
2011 iCarly Jade West
Winx Club Daphne 9 bölüm, Sadece seslendirme
Big Time Rush Heather Fox 1 bölüm, "Big Time Secret"
2012 Chloe Woods 1 bölüm, ""
2015-2016 Sex&Drugs&Rock&Roll Gigi Rock Ana Karakter
2017 Hanedan Fallon Carrington başrol

Müzik videoları

Yıl Şarkı Sanatçı
2010 "" Victoria Justice
2011 "" Victoria Justice
2011 "All I Want Is Everything" Victoria Justice
2011 "Take a Hint" Victoria Justice ve kendisi
2011 "Time in the Day" Mikey Deleasa
2012 "Time of Our Life"
2012 "Make It in America" Victoria Justice
2012 "We Are Believix" Kendisi
2012 "You Don't Know Me" Kendisi
2013 "" Ariana Grande
2015 "Die Trying" Kendisi
2016 "Bang Bang" Kendisi
2018 "Thank U, Next"[1] Ariana Grande
2020 "" Ariana Grande ft. Justin Bieber

Diskografi

Kaynakça

  1. ^ Aiello, McKenna. "All the Celebrity Cameos in Ariana Grande's Thank U, Next Music Video". E! News. 1 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Kasım 2018.