Cleo Massey

Cleo Massey

Cleo Massey Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Cleo Massey Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Cleo Massey
Cleo Massey İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Cleo Massey Kelimesinin Anlamı?
Cleo Massey Ne Demek?
Cleo Massey Ne Demektir?
Cleo Massey Analizi?
Cleo Massey
Cleo Massey Anlamı Nedir?
Cleo Massey Ne Demektir?
Cleo Massey Açıklaması Nedir?
Cleo Massey Cevabı Nedir?
Cleo Massey Kelimesinin Anlamı?
Cleo Massey Kelimesinin Anlamı Nedir?
Cleo Massey Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Cleo Massey Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Cleo Massey (d. 19 Kasım 1993) Avustralyalı oyuncu. Massey 11 yaşından beri televizyon dizileri ve filmlerinde yer almıştır.

Gençliği

Massey 'da doğmuştur.[kaynak belirtilmeli] Onun annesi, Anna Waters-Massey, oyuncu ve oyunculuk öğretmenidir.[1][2] Massey annesinin sınıfında eğitim görmüştir.[3] Ayrıca Joey adında bir kardeşi vardır.

Filmografi

Feature film

  • (2010) – Young Dee

Televizyon

  • (2006) – Brittany's Cheer Squad
  • (2006) – Drowning Girl
  • H2O: Just Add Water (2006–2010) – Kim Sertori

Kısa filmleri

  • (2010) Jade McIntyre
  • (2006) – Chrissy

Kaynaka

  1. ^ "The Massey Family". Anna Waters-Massey. 17 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Şubat 2015. 
  2. ^ Simonot, Suzanne (12 Mart 2015). "Mum friends make tongue-in-cheek take on the Gold Coast entertainment industry". Gold Coast Bulletin. Erişim tarihi: 21 Aralık 2015. 
  3. ^ Massey, Cleo (19 Kasım 2013). "I played Phoebe Tonkin's little sister". . Erişim tarihi: 13 Şubat 2015. 

Dış bağlantılar