Caroline Sunshine (Haziran 2011, Los Angeles)

Caroline Mohr Sunshine (d. 5 Eylül 1995, Atlanta), Amerikalı dansçı, oyuncu ve şarkıcı.

Filmografi

Film
Yıl Film Rol Not
2010 Barbara Winslow
2012 Kendisi Belgesel
2015 Emily Jordan
Televizyon
Yıl Show Rol Not
2008 What's the Word? Kendisi 'un tanıtımı
2010 Made in Hollywood Kendisi
2010 Team Spitz Lizzie Spitz (TV deneme yayını)
2010–2013 Haydi Çalkala Tinka Hessenheffer Tekrarlanan 1. sezon[1]
2. sezonun başlangıcından itibaren ana oyuncu[2]
2012 A.N.T. Farm Ella Bölüm: ""

Diskografi

Singles
Yıl Single Albüm Albüm
2012 "All I Want For Christmas Is You" ""
2012 "I'm By Your Side"
2012 "Roam" Roam
2012 "The Star I R"

Ödülleri

Awards
Yıl Ödül Kategori İş Sonuç Kod.
Genç Artist Ödülleri Outstanding Young Ensemble in a TV Series
( Bella Thorne, Zendaya, Davis Cleveland,
Roshon Fegan, Adam Irigoyen ve Kenton Duty ile birlikte)
Adaylık [3]
Young Artist Award Outstanding Young Ensemble in a TV Series
(Zendaya, Bella Thorne, Davis Cleveland,
Roshon Fegan, Adam Irigoyen ve Kenton Duty ile birlikte)
Adaylık [4]

Kaynakça

  1. ^ "Premiere of 'Haydi Çalkala'". TheFutonCritic.com. Ekim 2010. 
  2. ^ "Season 2 Premiere of 'Haydi Çalkala'". TheFutonCritic.com. Ağustos 2011. 
  3. ^ "32nd Annual Young Artist Awards". YoungArtistAwards.org. 13 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mart 2011. 
  4. ^ "33rd Annual Young Artist Awards". YoungArtistAwards.org. 12 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Mart 2012.