Canan Hoşgör

Canan Hoşgör

Canan Hoşgör Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Canan Hoşgör Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Canan Hoşgör
Canan Hoşgör İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Canan Hoşgör Kelimesinin Anlamı?
Canan Hoşgör Ne Demek?
Canan Hoşgör Ne Demektir?
Canan Hoşgör Analizi?
Canan Hoşgör
Canan Hoşgör Anlamı Nedir?
Canan Hoşgör Ne Demektir?
Canan Hoşgör Açıklaması Nedir?
Canan Hoşgör Cevabı Nedir?
Canan Hoşgör Kelimesinin Anlamı?
Canan Hoşgör Kelimesinin Anlamı Nedir?
Canan Hoşgör Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Canan Hoşgör Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Canan Hoşgör (d. 8 Mart 1971, Bandırma, Balıkesir), Türk oyuncu. Yıldız Teknik Üniversitesi Restorasyon bölümü mezunudur. Eski eşi Hamdi Alkan'dan Elif Zeynep (d. 1998) ve Ayşe (d. 2007) adlarında iki kızı vardır.[1]

Filmografisi

  1. Arka Sıradakiler 2007-9 Elif
  2. Dersimiz Atatürk 2009
  3. (TV dizisi) 2008
  4. Kaybolan Yıllar (TV dizisi) 2006 Nedret
  5. (TV dizisi) 2005
  6. (TV dizisi) 2005
  7. En İyi Arkadaşım 2004 Gülperi
  8. Asmalı Konak - Hayat (film) 2003 Gül Uysal
  9. Bir İstanbul Masalı 2003 Ayşegül
  10. Asmalı Konak 2003 Gül Uysal (Bahar'ın ablası)
  11. Reyting Hamdi 2002 Canan
  12. Şellale (film) 2001 Cemile
  13. Bize Nasıl Kıydınız (film) 2004
  14. (TV dizisi) 1994
  15. Tersine Dünya (film) 1993
  16. (film) 1991

Kaynakça

  1. ^ "Hamdi-Canan Alkan çiftine 2. kız bebek. ensonhaber. 13 Mart 2007". 10 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2009. 

Dış bağlantılar