Müge Oruçkaptan Kimdir?

Müge Oruçkaptan Müge Doğum Tarihi 1 Eylül 1957 (62 yaşında)Kocaeli, Gölcük Burç Başak Iş Besteci, Oyuncu, Söz Yazarı, Şarkıcı Cinsiyet Kadın Çocuklar İris Tolga Karaküçük İlişki Durumu Evli (Baran Rasim Kaçmaz ile) Popülarite #10194 (10073 kişiden) .

Biyografi 20.05.2020, 16:43 21.05.2020, 11:59
Müge Oruçkaptan Kimdir?
Müge Oruçkaptan
Müge
Doğum Tarihi 1 Eylül 1957 (62 yaşında)
Kocaeli, Gölcük
Burç Başak
Besteci, Oyuncu, Söz Yazarı, Şarkıcı
Cinsiyet Kadın
Çocuklar İris Tolga Karaküçük
İlişki Durumu Evli (Baran Rasim Kaçmaz ile)
Popülarite #10194 (10073 kişiden)

1957 Kocaeli,Gölcük doğumlu Müge Oruçkaptan, Gazi Üniversitesi Teknoloji Eğitimi Seramik Bölümünden mezun olmuştur. Oruçkaptan önce TRT ’de sonradan özel televizyon kanallarında sunuculuk yaptı. Televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı. Seslendirme çalışmaları da yapan sanatçı, sonradan tiyatroya geçerek Çığır Sahne ’de Vagina Monologları adlı oyunda oynadı. Otel İstanbul adlı filmde müzik yapımcılığını yaptı. Kanal T ’de TV Programı yapmıştır.

Müge Oruçkaptan, evlenip boşandığı ilk eşinden İris Tolga Karaküçük (d.13 Şubat 1980) adında bir çocuğu vardır. 1990 yılında tiyatrocu Levent Özdilek ile evlendi ve 1998 yılında boşandı. 2012 tarihinde Baran Rasim Kaçmaz ile evlendi.

1 Eylül 2012 tarihinde Baran Rasim Kaçmaz ile evlendi. Övünç Akay düğün şahitleri oldu. Müge Oruçkaptan, 2005 yılında “Otel İstanbul” adlı filmde müzik yapımcılığını yaptı. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde diksiyon, spikerlik, sunuculuk ve seslendirme dersi vermektedir.

2013 yılında “Vay Başıma Gelenler” adlı sinema filminde Hüsnü Şenlendirici, Metin Keçeci, Merve Altınkaya, Sinan Bengier, Oya Aydoğan ile beraber oynadı.

Müge Oruçkaptan, 2016 yılında şekeri 535 ’e yükselerek hastaneye kaldırılmış ve 2017 yılının Haziran ayında ise, 4,5 saat süren şeker ameliyatı olmuştu.Ayrıca ameliyatla midesinden bir birim gücenmiş ve bağırsaklarını bağlamışlar. sonradan safra kesesi ameliyatı da olmuş ve 35 kilo vererek 47 kiloya hafıza, bir hafta önce Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştır.

Müge Oruçkaptan, bununla birlikte  ilk şarkısını 1998 yılında yapmış ve 2000 li yıllarda “Otel İstanbul” adlı televizyon filminin laf ve müziğini yapmış, bu nedenle Mesam da besteci ve söz yazarı olarak üyeliğe adalet kazanmıştır. 2019 yılında dört şarkıdan oluşan “Seni Bende Dinle” isimli bir maxi single çıkaran Müge Oruçkaptan albümün gelirini ise kanserle çaba edenlere bağışlamıştır.

Filmografisi

Ayrılık – 2009
Umut – 2008
Hasret – 2006
Kül – 2006
İki Aile – 2006
Annenin Oyunu – 2006
Hafız – 2006
Anne Veya Leyla – 2005
Otel İstanbul – 2005
Ayva Sarı Nar Kırmızı – 2004
Aşkımızda Vefat Var – 2004
Gelin – 2003
Keje – 2002
Samyeli – 2000
Tirvana – 2000
Propaganda- 1999
Şara – 1999
Bücür Cadı – 1999
Bir Filiz Vardı – 1998
İntizar – 1997
Deli Divane – 1997
Hüznün Yüzü – 1997
İlk Aşk – 1997
Canısı – 1997
Anılardaki Sevgili – 1996
Sahte Dünyalar – 1995
Mirasyediler – 1995
Süper Baba – 1993

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
17°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 01 Haziran 2020
İmsak 03:31
Güneş 05:27
Öğle 13:07
İkindi 17:06
Akşam 20:37
Yatsı 22:24
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P