Beyzanur Mete

Beyzanur Mete

Beyzanur Mete Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Beyzanur Mete Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Beyzanur Mete
Beyzanur Mete İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Beyzanur Mete Kelimesinin Anlamı?
Beyzanur Mete Ne Demek?
Beyzanur Mete Ne Demektir?
Beyzanur Mete Analizi?
Beyzanur Mete
Beyzanur Mete Anlamı Nedir?
Beyzanur Mete Ne Demektir?
Beyzanur Mete Açıklaması Nedir?
Beyzanur Mete Cevabı Nedir?
Beyzanur Mete Kelimesinin Anlamı?
Beyzanur Mete Kelimesinin Anlamı Nedir?
Beyzanur Mete Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Beyzanur Mete Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Beyzanur Mete (d. 30 Haziran 1995), Türk oyuncudur.

30 Haziran 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde tamamlayan Beyzanur Mete'nin ilk ekran deneyimi, Kanal D dizisi Arka Sokaklar olmuştur. Bu diziden sonra oyuncu Bir Zamanlar Osmanlı ve Adını Sen Koy gibi dizilerde de rol almıştır. Son olarak Üç Harfliler: Beddua[3][4] filminde rol almıştır.

Filmografi

Televizyon dizileri
Yıl Başlık Rolü
2012 Bir Zamanlar Osmanlı
2012 Arka Sokaklar Eda
2013 Beni Böyle Sev Buse
2016 Adını Sen Koy
2017 Diriliş Ertuğrul Alçiçek Hatun
2020 Uyanış Büyük Selçuklu Burçak Hatun
Filmler
Yıl Başlık Rolü
2018 Üç Harfliler: Beddua Melek
2018 Ayşegül
2019 Tuba

Kaynakça

  1. ^ "Resmî Instagram sayfası". Beyzanur Mete. 7 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Kasım 2019. 
  2. ^ "Genç Oyuncu Beyzanur Mete 24. yaşını kutladı!". haberler.com. 10 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Kasım 2019. 
  3. ^ http://www.milliyet.com.tr/haziranda-vizyona-giriyor-magazin-2660252/
  4. ^ https://www.haberler.com/uc-harfliler-beddua-filminin-afisi-yayinlandi-10828385-haberi/

Dış bağlantılar