Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Bestemsu Özdemir Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Bestemsu Özdemir
Bestemsu Özdemir İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Bestemsu Özdemir Kelimesinin Anlamı?
Bestemsu Özdemir Ne Demek?
Bestemsu Özdemir Ne Demektir?
Bestemsu Özdemir Analizi?
Bestemsu Özdemir
Bestemsu Özdemir Anlamı Nedir?
Bestemsu Özdemir Ne Demektir?
Bestemsu Özdemir Açıklaması Nedir?
Bestemsu Özdemir Cevabı Nedir?
Bestemsu Özdemir Kelimesinin Anlamı?
Bestemsu Özdemir Kelimesinin Anlamı Nedir?
Bestemsu Özdemir Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Bestemsu Özdemir Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Bestemsu Özdemir (d. 20 Nisan 1992, İstanbul) Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Hayatı

Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümünde tamamlamıştır.[1] Daha sonra oyunculuk eğitimi aldı ve ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Sakarya Fırat [2] dizisi ile yaşamış. Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem ve Ege’nin Hamsisi, Tabula Rosa ve Biz Size Döneriz gibi projelerde rol almıştır.

Şimdilerde, Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Güvercin dizisinde İpek karakterine hayat veriyor.

Filmografi

Televizyon
Yıl Dizi Rol Kanal
2012 Sakarya Fırat[2] Melike Derbent TRT 1
2012 Araf Zamanı FOX TV
2012 Istanbul Hatırası[3] Sultan Kanal 7
2014–2015 Kara Para Aşk[4] Nilüfer Denizer atv
2015 Analar ve Anneler[5] Sevgi Tınar atv
2017–2018 Meryem Beliz Bilen Kanal D
2018 Ege’nin Hamsisi[6] Zeynep Gerginoğlu TRT 1
2020 Güvercin İpek Star TV
2020–2021 Akrep (dizi) Selma Star TV
Sinema
Yıl Başlık Rol
2015 Tabula Rosa[7] Rosa / Saadet
2017 Biz Size Döneriz[8] Defne
2017 Dünyanın En Güzel Kokusu 2[9] Candan
2018 Baba Nerdesin Kayboldum[10] Fulya

Kaynakça

  1. ^ "Bestemsu Özdemir kimdir? Bestemsu Özdemir nereli ve kaç yaşında?". www.sozcu.com.tr. 6 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  2. ^ a b "Sakarya Fırat Oyuncuları | İsimleri, cast kadrosu". Diziler.com. 13 Ocak 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  3. ^ "İstanbul Hatırası dizisi diziler.com sayfası". Diziler.com. 15 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  4. ^ "Kara Para Aşk - Nilüfer Denizer - Bestemsu Özdemir Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)". Dizisi. 24 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  5. ^ "Analar ve Anneler - Sevgi Tınar - Bestemsu Özdemir Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)". Dizisi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  6. ^ "TRT 1 - Ege'nin Hamsisi - Zeynep Gerginoğlu". www.trt1.com.tr. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  7. ^ Memis, Hatice, Tabula Rosa (Drama, Romance), Bestemsu Özdemir, Yigit Kirazci, Kevork Türker, Suzan Aksoy, Turkish Radio & Television (TRT), erişim tarihi: 24 Aralık 2020 
  8. ^ Beyazperde, Biz Size Döneriz, erişim tarihi: 24 Aralık 2020 
  9. ^ Beyazperde, Dünyanın En Güzel Kokusu 2, erişim tarihi: 24 Aralık 2020 
  10. ^ Beyazperde, Baba Nerdesin Kayboldum, erişim tarihi: 24 Aralık 2020 

Dış bağlantılar