Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Berrak Tüzünataç Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Berrak Tüzünataç
Berrak Tüzünataç İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Berrak Tüzünataç Kelimesinin Anlamı?
Berrak Tüzünataç Ne Demek?
Berrak Tüzünataç Ne Demektir?
Berrak Tüzünataç Analizi?
Berrak Tüzünataç
Berrak Tüzünataç Anlamı Nedir?
Berrak Tüzünataç Ne Demektir?
Berrak Tüzünataç Açıklaması Nedir?
Berrak Tüzünataç Cevabı Nedir?
Berrak Tüzünataç Kelimesinin Anlamı?
Berrak Tüzünataç Kelimesinin Anlamı Nedir?
Berrak Tüzünataç Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Berrak Tüzünataç Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Birsen Berrak Tüzünataç (2 Kasım 1984, Yalova), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı. Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir. Ezel dizisinde Bade rolünde oynamıştır. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. En son Biz Böyleyiz filminin hem hikayesini yazmış hem de başrollerinden birini oynamıştır.

Filmografisi

Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
2005 Figen
2005 Organize İşler Ebru
2009 Ejder Kapanı Ezo
2009 Kıskanmak Mükerrem
2010 Deniz Demirci
2013 Çanakkale: Yolun Sonu Behice
2020 Biz Böyleyiz Emre
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2005 Feyzan
2007 Affedilmeyen Duygu
2007-2008 Elveda Rumeli Vahide
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu? Yıldız Akay
2010-2011 Ezel Bade Uysal
2012 Son Alev
2013-2014 Muhteşem Yüzyıl Mihrünnisa Sultan
2015 Filinta Farah
2019 Kurşun Gülce Akar
İnternet
Yıl Başlık Rolü Notlar
2017—18 Fi Özge Başrol
2018 Dip Ekin Başrol

Dış bağlantılar