Bengi İdil Uras

Bengi İdil Uras

Bengi İdil Uras Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Bengi İdil Uras Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Bengi İdil Uras
Bengi İdil Uras İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Bengi İdil Uras Kelimesinin Anlamı?
Bengi İdil Uras Ne Demek?
Bengi İdil Uras Ne Demektir?
Bengi İdil Uras Analizi?
Bengi İdil Uras
Bengi İdil Uras Anlamı Nedir?
Bengi İdil Uras Ne Demektir?
Bengi İdil Uras Açıklaması Nedir?
Bengi İdil Uras Cevabı Nedir?
Bengi İdil Uras Kelimesinin Anlamı?
Bengi İdil Uras Kelimesinin Anlamı Nedir?
Bengi İdil Uras Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Bengi İdil Uras Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Bengi İdil Uras (16 Aralık 1989, İstanbul[1]) Türk dizi oyuncusu.[2][3] Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.[4]

Filmografi

TV Dizileri
Yıl Başlık Rolü
2003 Lise Defteri -
2008-2014 Unutma Beni Elvan
2009 Asalet
2010 Nebahat
2013 Babam Sınıfta Kaldı Buse[5]
2013 -
2014 Boynu Bükükler Hülya
2015 Ne Münasebet Çisil[6]
2020 Didem
Sinema ve TV Filmleri
Yıl Başlık Rolü
2015 Cavidan
2015 Can Tertip Bağdagül
2016 Çiğdem, Yaren
2019 Kim Daha Mutlu

Tiyatro Oyunları

Tiyatro Oyunları
Yıl Başlık Durumu
Sona Erdi
2016 Sahnede

Dış bağlantılar

Kaynakça

  1. ^ [hhttps://www.velhancantay.com/bengiidiluras.html "Bengi İdil Uras"]. Velhancantay.com sitesi. Erişim tarihi: 19 Mart 2021. 
  2. ^ Bengi İdil Uras IMDb profili
  3. ^ Bengi İdil Uras diziler.com profili
  4. ^ Bengi İdil Uras kimdir?
  5. ^ Babam Sınıfta Kaldı dizi oyuncuları Fox Türkiye
  6. ^ Ne Münasebet oyuncuları