Begüm Kütük Yaşaroğlu

Begüm Kütük Yaşaroğlu

Begüm Kütük Yaşaroğlu Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Begüm Kütük Yaşaroğlu Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Begüm Kütük Yaşaroğlu
Begüm Kütük Yaşaroğlu İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Begüm Kütük Yaşaroğlu Kelimesinin Anlamı?
Begüm Kütük Yaşaroğlu Ne Demek?
Begüm Kütük Yaşaroğlu Ne Demektir?
Begüm Kütük Yaşaroğlu Analizi?
Begüm Kütük Yaşaroğlu
Begüm Kütük Yaşaroğlu Anlamı Nedir?
Begüm Kütük Yaşaroğlu Ne Demektir?
Begüm Kütük Yaşaroğlu Açıklaması Nedir?
Begüm Kütük Yaşaroğlu Cevabı Nedir?
Begüm Kütük Yaşaroğlu Kelimesinin Anlamı?
Begüm Kütük Yaşaroğlu Kelimesinin Anlamı Nedir?
Begüm Kütük Yaşaroğlu Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Begüm Kütük Yaşaroğlu Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Begüm Kütük Yaşaroğlu (27 Ağustos 1980, İzmir), Türk oyuncu.

Yaşamı

Eğitim

İlkokulu Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, ortaokul ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim Bölümünü tamamlayarak yurda döndü ve oyunculuk kariyerine başladı.

Kariyer

Oyunculuk kariyerine TV dizileriyle başlayan sanatçı televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde ve çeşitli kısa filmlerde rol aldı. Rol aldığı Mar filmi SİYAD Film Festivali En İyi Film Ödülü, Malatya Film Festivali Jüri Özel Ödülü, İskenderiye Uluslararası Film Festivali En iyi Film Ödülü'ne layık görüldü. Çalıkuşu adlı dizide "Neriman", 2014 sonbaharında başlayan Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide ise "Defne" karakterini canlandırdı.

2005-2007 yılları arasında Sineshow isimli sinema programı hazırlayıp sundu. 2010-2011 senesinde rol aldığı Olağan Mucizeler tiyatro oyununda canlandırdığı "Joy" karakteri ile 11. Direklerarası Seyirci Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.[1] 5. İnönü Üniversitesi Kısa Film Festivali ve 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Kısa Film Yarışması'nda jüri üyeliği yaptı.

Yurt dışında yayımlanan Orange GSM reklam filminde ve Türkiye'de yayımlanan Bosch, Samsung, Sarelle reklam kampanyalarında rol aldı.

Özel hayatı

16 Eylül 2010 tarihinde Penguen dergisinin çizeri Erdil Yaşaroğlu ile evlendi.

Filmografisi

Yıl Film Rol Notlar
2016 Duygu
2014-2015 Kaderimin Yazıldığı Gün Defne Yörükhan Televizyon dizisi
2013 Çalıkuşu Neriman Televizyon dizisi
2013 Anne Reklam Filmi
2012 Azerbaycan TV Dizisi
2012 Yalan Dünya Açelya (konuk) Televizyon dizisi
2011 Joy Tiyatro Oyunu
2011 Samsung Reklam Filmi
2010 Bahar Sinema Filmi
2010 Peşpeşe Naz Sinema Filmi
2010 Gönülçelen Ceren Televizyon dizisi
2009 Gecenin Kanatları Konuk Oyuncu Sinema Filmi
2009 Burcu Televizyon dizisi
2009 Canım Ailem Ceylan Televizyon dizisi
2009 Romantik Komedi Ece Sinema filmi
2008 Hayat Güzeldir Nilüfer Televizyon dizisi
2006-2007 Kendisi Televizyon Programı
2004-2005 Kurtlar Vadisi Safiye Karahanlı Televizyon dizisi
2004 Bosch Reklam Filmi
2003 Ayşe Televizyon dizisi
2003 Reklam Filmi
2002 Melek Televizyon dizisi

Kaynakça

  1. ^ "XI. Direklerarası Seyirci Ödülleri". Direklerarası Seyircileri. 26 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 8 Mart 2021.