Başak Daşman

Başak Daşman

Başak Daşman Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Başak Daşman Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Başak Daşman
Başak Daşman İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Başak Daşman Kelimesinin Anlamı?
Başak Daşman Ne Demek?
Başak Daşman Ne Demektir?
Başak Daşman Analizi?
Başak Daşman
Başak Daşman Anlamı Nedir?
Başak Daşman Ne Demektir?
Başak Daşman Açıklaması Nedir?
Başak Daşman Cevabı Nedir?
Başak Daşman Kelimesinin Anlamı?
Başak Daşman Kelimesinin Anlamı Nedir?
Başak Daşman Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Başak Daşman Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Başak Daşman (10 Nisan 1981, İstanbul), Türk oyuncu.

Başta Parmaklıklar Ardında olmak üzere Avrupa Yakası, Çemberimde Gül Oya ve İntikam gibi dizilerdeki rolleri ile bilinmektedir.

Özel yaşamı

Oyuncu Sinan Albayrak ile bir süre evli kalmıştır.[1]

Rol aldığı oyunlar

Filmografi

Yıl Film Rol
1997 Rüya
1999 Selin
2000 Yaren
Şaşıfelek Çıkmazı Betüş
2001 Ceyda
Yılan Hikayesi Bölüm oyuncusu
Bana Şans Dile (sinema) Ayşegül
2002 Asmalı Konak Akasya
2004 Çemberimde Gül Oya Handan
2004 Avrupa Yakası Esin
2005 Ahu
Yanık Koza Makbule
2006 Pertev Bey'in Üç Kızı Berrin
Doktorlar Günay
2007-2009 Parmaklıklar Ardında Filiz Demir
2008 Ayça
(sinema) Banu
2009 Seda
2010 Son İstasyon (sinema) Esra
2011 Sultanın Sırrı (sinema) Aline
2011 Dilek
2012 Son Ayşe
2013-2014 İntikam Yağmur Özden/Derin Çelik
2014 Oflu Hoca'nın Şifresi Ümmiye
2015 Kara Ekmek Hale
2016 Son Takla (sinema) Zeynep
2016 Ayla
2017 Emel
2019 Azize Yıldız Karakaya Alpan
2020 Akrep Berna

Kaynakça

  1. ^ "Gazze gemisi aşıkları boşandı!". 4 Ağustos 2011. 26 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2012. 
  2. ^ "Fransızların ünlü yazarı Emmanuelle Marie sahnelerde (Tiyatro Yüzleşme)". tiyatronline.com. 12 Kasım 2010. 6 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2012. 
  3. ^ "Şiddet sahneleri herkesi 'Kilit'leyecek!". Sabah. 5 Mart 2007. 6 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2012. 

Dış bağlantılar