Bahar Şahin

Bahar Şahin

Bahar Şahin Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Bahar Şahin Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Bahar Şahin
Bahar Şahin İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Bahar Şahin Kelimesinin Anlamı?
Bahar Şahin Ne Demek?
Bahar Şahin Ne Demektir?
Bahar Şahin Analizi?
Bahar Şahin
Bahar Şahin Anlamı Nedir?
Bahar Şahin Ne Demektir?
Bahar Şahin Açıklaması Nedir?
Bahar Şahin Cevabı Nedir?
Bahar Şahin Kelimesinin Anlamı?
Bahar Şahin Kelimesinin Anlamı Nedir?
Bahar Şahin Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Bahar Şahin Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Bahar Şahin (d. 4 Mayıs 1997, Ankara), Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Hayatı ve kariyeri

Bahar Şahin, 1997 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Artvinlidir. 12 yaşındayken İstanbul'a yerleşti, eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. Okul yıllarında tiyatro ekibinde yer aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında O Hayat Benim dizisiyle yaşadı. Daha sonra Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2, İyi Oyun gibi filmlerde ve Lise Devriyesi, Servet gibi dizilerde rol aldı. 2019-2020 yılları arasında Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini canlandırdı.[1]

Filmografi

Sinema
Yol Arkadaşım 2017 Cemre
Yol Arkadaşım 2 2018 Cemre
İyi Oyun 2018 Naz
Oha Diyorum 2017 Bahar
Televizyon
Ad Yıl Rol
O Hayat Benim 2015 Müge Atahan
Lise Devriyesi 2017 Işıl Yılmaz
Kayıt Dışı 2017 İnci
Servet 2018 Ferah Feza
Zalim İstanbul 2019-2020 Ceren Yılmaz Karaçay
İyi Aile Babası 2020 Yağmur Pamuk

Ödülleri

  • Umut Vaat Eden Oyuncu - 2. Uluslararası İzmir Film Festivali (2019)[2]

Kaynakça

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 1 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 1 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020.