Aysun Güven

Aysun Güven

Aysun Güven Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Aysun Güven Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Aysun Güven
Aysun Güven İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Aysun Güven Kelimesinin Anlamı?
Aysun Güven Ne Demek?
Aysun Güven Ne Demektir?
Aysun Güven Analizi?
Aysun Güven
Aysun Güven Anlamı Nedir?
Aysun Güven Ne Demektir?
Aysun Güven Açıklaması Nedir?
Aysun Güven Cevabı Nedir?
Aysun Güven Kelimesinin Anlamı?
Aysun Güven Kelimesinin Anlamı Nedir?
Aysun Güven Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Aysun Güven Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Aysun Güven (d. 2 Ekim 1954, Eskişehir)[1] Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

1954 yılında Eskişehir'de doğan Güven, daha sonra ailesi ile beraber Yalova'ya yerleşti. Ortaokulu orada okudu. Lisede eğitimini bırakıp İstanbul'a geldi. 1971 yılında sinemaya başladı.

Türk sinemasında birçok filmde oynamıştır. 2014-2019 yılları arası Kanal 7 Televizyonunda yayınlanan Elif (dizi) isimli dizide Aliye Hanım karakterini oynamış ve daha sonra ayrılmıştır. Özel hayatında 2 çocuk annesidir.

Filmografi

  • Elif - 2014
  • Adanalı Meryem - 2014
  • Pir u Paklar - 2013
  • Peygamberin Kılıçları - 2012
  • Fatmagül'ün Suçu Ne? - 2010
  • Çığlık Çığlığa Bir Sevda - 2009
  • Yıkılan Yuva - 2009
  • Kış Masalı - 2009
  • İdam - 2008
  • Doktorlar - 2008
  • Dokunmayın Ağaçlarıma - 2008
  • Sabit Efendi - 2007
  • Hak Yolu - 2007
  • Göbek Bağı - 2007
  • Babam Annem Oldu - 2006
  • Öteki Oğul - 2006
  • Susuzluk - 2006
  • Salak Oğlan - 2006
  • Annenin Oyunu - 2006
  • Anka Kuşu - 2006
  • Töre - 2005
  • Bir Sepet Elma - 2005
  • Kenger 2 - 2005
  • Kenger - 2005
  • Denizin Dibinde Hatçem - 2005
  • Beyaz Giyme Toz Olur - 2005
  • Harput Güneşi - 2004
  • Brindar - 2004
  • Adana'ya Bir Kız Geçti - 2004
  • Toprağa Kan Düştü - 2003
  • Bir Yıldız Tutuldu - 2003
  • Yaralı - 2002
  • Sırlar Dünyası - 2002
  • Hayal Avcıları - 2002
  • Dava / Doz - 2001
  • Aynalı Tahir - 1998
  • Banker Bilo - 1980
  • Baskın - 1977
  • Yaşamak Güzel Şey - 1977
  • Eşref - 1977
  • Dokunmayın Dünyama - 1977
  • Cemal - 1977
  • Bir Yiğit Gurbete Gitse - 1977
  • Belki Bir Gün - 1977
  • Affedilmeyen - 1977
  • Şok - 1976
  • Zühtü - 1976
  • Unutamam Seni - 1976
  • Silah Kardeş Elinde - 1976
  • Parola Kartal - 1976
  • Oldu Olacak - 1976
  • O Biçim Miras - 1976
  • Mahallede Şenlik Var - 1976
  • Kurban Olayım - 1976
  • Korkunç Şüphe - 1976
  • Kartal Pendik Gittik Geldik - 1976
  • Kader Bu - 1976
  • Hınç - 1976
  • Günahkar - 1976
  • Darbe - 1976
  • Dar Geçit - 1976
  • Bitirim Hüsnü / Fakirin Kaderi - 1976
  • Ah Dede Vah Dede - 1976
  • İnce Memed Vuruldu - 1975
  • Çin İşi Japon İşi - 1975
  • Yaşamak Daha Zor - 1975
  • - 1975
  • Oy Emine - 1975
  • Gariban Şakir - 1975
  • Evde Kalmış Kızlar - 1975
  • Bu Osman Başka Osman - 1975
  • Bir Araya Gelemeyiz - 1975
  • Tutku - 1974
  • Sokak Şarkıcıları - 1974
  • Gün Akşam Oldu - 1974
  • Dövüşe Dövüşe Öldüler - 1974
  • Dertli Gelin Şirvan - 1974
  • Beyto - 1974
  • Bacım - 1974
  • Asılacak Adam - 1974
  • Yaban - 1973
  • Vur Emri - 1973
  • Meyro - 1973
  • Hudutların Kartalı - 1973
  • Korkusuz Aşıklar - 1972
  • Irmak - 1972
  • İdamlık - 1971
  • Tehlikeyi Severim - 1971
  • Kaçaklar - 1971
  • Hicran - 1971
  • Beyoğlu Güzeli - 1971
  • Adaletin Bu Mu Dünya - 1971

Kaynakça

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 22 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ekim 2016. 

Dış bağlantılar