Aylin Kabasakal

Aylin Kabasakal

Aylin Kabasakal Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Aylin Kabasakal Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Aylin Kabasakal
Aylin Kabasakal İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Aylin Kabasakal Kelimesinin Anlamı?
Aylin Kabasakal Ne Demek?
Aylin Kabasakal Ne Demektir?
Aylin Kabasakal Analizi?
Aylin Kabasakal
Aylin Kabasakal Anlamı Nedir?
Aylin Kabasakal Ne Demektir?
Aylin Kabasakal Açıklaması Nedir?
Aylin Kabasakal Cevabı Nedir?
Aylin Kabasakal Kelimesinin Anlamı?
Aylin Kabasakal Kelimesinin Anlamı Nedir?
Aylin Kabasakal Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Aylin Kabasakal Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Aylin Kabasakal (d.27 Şubat 1974, Almanya), Türk dizi ve sinema oyuncusu, sunucu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü 'nü bitirdi. Önceleri bazı müzik kanalı ve Tv kanallarında sunuculuk yapmış sonra oyunculuğa geçerek , Baba Ocağı, Kayıkçı, Ömerçip, Dikkat Bebek Var, Kaçıklık Diploması gibi dizi ve filmlerde rol aldı ve Cennet Mahallesi adlı Tv komedi dizisinde canlandırdığı Fatoş karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergilemiştir. Star TV 'de yayınlanan Güzel Köylü adlı dizide de oynamıştır. Şimdilerde ise Hanım Köylü dizisinde Elmas Eksi karakterini canlandırmaktadır.[1]

Filmografi

Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
1997 Yardımcı karakter
2000 Ebru Yardımcı karakter
2001-2002 Yardımcı karakter
2004-2007 Cennet Mahallesi Fatoş Yardımcı karakter
2008 Görgüsüzler Fatoş Yardımcı karakter
2008-2009 Baba Ocağı Gülsüm Yardımcı karakter
2012 Melekler ve Şeytanlar Yardımcı karakter
2014-2015 Güzel Köylü Nurten Yaşabasmaz Kalas Yardımcı karakter
2016 Hanım Köylü Elmas Yardımcı karakter
Yardımcı karakter
2020 Sen Çal Kapımı Sevil Konuk oyuncu
Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
2012 Işık Başrol oyuncusu
2019 Mirasyedi Şenay -

Kaynakça

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 23 Haziran 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Haziran 2013.