Aylin Arasıl

Aylin Arasıl

Aylin Arasıl Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Aylin Arasıl Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Aylin Arasıl
Aylin Arasıl İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Aylin Arasıl Kelimesinin Anlamı?
Aylin Arasıl Ne Demek?
Aylin Arasıl Ne Demektir?
Aylin Arasıl Analizi?
Aylin Arasıl
Aylin Arasıl Anlamı Nedir?
Aylin Arasıl Ne Demektir?
Aylin Arasıl Açıklaması Nedir?
Aylin Arasıl Cevabı Nedir?
Aylin Arasıl Kelimesinin Anlamı?
Aylin Arasıl Kelimesinin Anlamı Nedir?
Aylin Arasıl Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Aylin Arasıl Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Aylin Aslım ile karıştırılmamalıdır.

Aylin Arasıl (d. 5 Nisan 1970, İstanbul), Türk manken ve oyuncu. Saint Benoît Fransız Lisesi 'ni bitiren Aylin Arasıl üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Fransızca bölümü 'nde tamamladı. 1990 'lı yıllarda podyumlara adım atan Aylin Arasıl Türkiye 'de mankenliği en iyi icra eden isimlerden birisi oldu.

Mankenliğin yanında tv ekranlarında gösterilen Üvey Baba, Derman Bey, Çiçek Taksi, Unutulmaz isimli yerli dizilerde rol alarak oyunculuktada başarılı olduğunu gösterdi.[2]

Filmografi

Tarihi Adı Rolü
1989 Sahibini Arayan Madalya ?
1992 Savcı Aslı
1993 Balkan Balkan ?
1995 Çiçek Taksi ?
1998 Ateş Dansı Leyla
2000 Üvey Baba Avukat
2001 Derman Bey Maral
2002 Aslı ile Kerem İriskin
Hastayım Doktor ?
Yeter Anne ?
2003 Umutların Ötesi Barbara
2004 Sahra Pelin
2007 Kuzey Rüzgarı Alara
2008 Aşkım Aşkım Aylin
2009 Unutulmaz Işıl
2017 Arka Sokaklar Doktor Esra

Kaynakça

  1. ^ "Aylin Arasıl". 10 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Ekim 2013. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 20 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ekim 2013.