Ayça Eren

Ayça Eren

Ayça Eren Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Ayça Eren Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Ayça Eren
Ayça Eren İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Ayça Eren Kelimesinin Anlamı?
Ayça Eren Ne Demek?
Ayça Eren Ne Demektir?
Ayça Eren Analizi?
Ayça Eren
Ayça Eren Anlamı Nedir?
Ayça Eren Ne Demektir?
Ayça Eren Açıklaması Nedir?
Ayça Eren Cevabı Nedir?
Ayça Eren Kelimesinin Anlamı?
Ayça Eren Kelimesinin Anlamı Nedir?
Ayça Eren Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Ayça Eren Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Ayça Eren (d. 2 Ağustos 1986, Aydın) Türk oyuncu.

Ayça Eren, 2 Ağustos 1986 yılında Aydın'da dünyaya geldi. Çankaya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi. 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu'nun işlettiği bir mekanın fotoğraflarını çekerken Erdal Beşikçioğlu'nun önerisi üzerine Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Filmografi

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2013 Behzat Ç. Ankara Yanıyor Şule
2016 Annemin Yarası Tamara
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2010–2013 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Şule 95 bölüm (2–96)
2010 Disko Kralı Kendisi Konuk
2016 46 Yok Olan[1] Ezo 13 bölüm (1–13)
İnternet
Yıl Yapım Rol Notlar
2019 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Şule 9 bölüm (97–105)

Kaynakça

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 25 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Mart 2016. 

Dış Bağlantılar